86

Анонимен

преди 1 година

Путин не просто е отчаян, той е на косъм.....виси на косъм!

85

Анонимен

преди 1 година

Тия 300 000 като ония 200 000 дет вече ги няма от февруари....

84

Анонимен

преди 1 година

Mятай ураня, Владимире! Прилючвай тоя лицемерен нагло-саксонски свят! Всички ще умрем солидарно, най-вече дженндерасите, шоррошоидите и козяяците - всички те ще са в Ада. Ние свестните хора ще отидем в Рая.

83

Анонимен

преди 1 година

Търсиш мир и мобилизираш 300К? Брюкселските зелки съвсем се побъркаха...

82

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ПУТИН ТРЯБВА ДА ПОВЕДЕ ТЕЗИ 300 000 АЛКОХОЛИЦИ-НОВОБРАНЦИ. ОТ БУНКЕРА ВСЕКИ МОЖЕ!

81

Анонимен

преди 1 година

Абе русопитеците в момента сред руснаците е паника :) явно сте русофили само в коментарите и сте виждали русия само на картата. Тези които имаме познати там сме малко по-запознати с руската реалност.

80

Отвратен

преди 1 година

До Гиб Мелсън не покриваш критериите за човешко същество, със сигурно си рашист и путлераст

79

Анонимен

преди 1 година

За Z-патриотите и диванните войски вече знаем, че станаха невидимка. Но ми е интересно тези депутати, които само за един ден вчера узакониха 10г. затвор за дезертиране, колко от роднините им влизат в мобилизационния списък.

78

Анонимен

преди 1 година

Първо - тактически ядрен удар по територията на Укристан, с малък заряд. Ако западните психопати продължават да се дръъвчат - пълен руски атом по нагло-саксонските столици! Щом толкова много им се умира на джеендерастите за Укрите, ще имат пълното шоу с ядрени гъби над главите си!

77

До Augusto Pinochet

преди 1 година

И с какво ще ги екпира? Той не може да си екипира и храни тези които са в украина в момента, какво остана за още 300 000... много сте ми смешни това русофилите

76

До Анонимен

преди 1 година

И как точно мачка "евроатлантици"? Като изпраща 300 000 човека, които до преди няколко часа са си живеели живота като нормални хора, гледали са си бизнеси, симейства, работа и тн и в един момент трябва да отидат да умират заради болните амбиции на едно хипофизно джужде?

75

ПАК ЩЕ ИМА РЕВОЛЮЦИЯ

преди 1 година

НАБЛИЖАВА ГОДИШНИНАТА ОТ ВЕЛИКАЯ АКТЯБАРСКАЯ РЕВАЛЮЦИЯ, АМА ПУТИН НЯМА ДА Я ДОЖИВЕЕ.

74

Анонимен

преди 1 година

Б.оклук.........

73

Augusto Pinochet

преди 1 година

ИНВАЛИДНИ ЕВРО ПОЛИТИЦИ, ПУТИН ПРИЗОВАВА ПО-МАЛКО ОТ 1,5/2% ОТ АРМИЯТА СИ И ЕВРОПА ВЕЧЕ СЕ НАКАКА! АМИ ОСТАНАЛИТЕ 98% АМИ 100 000 ДОБРОВОЛЦИ НА КИМ ЧЕН УН. МНОГО ЩЕ МИРИШЕ И МНОГО ЩЕ Е КАФЯВО В ЕВРОПА - ДА КАФЯВОТО Е ЛЮБИМИЯ ЦВЯТ НА ХИТЛЕР НАЛИ ТОВА ИСКАХА И САМИ СИ ГО ДОКАРАХА И ИСКАРАХА.

72

Анонимен

преди 1 година

Простин се самоуби!!!

71

Анонимен

преди 1 година

путин няма полезен ход освен апокалипсиса и ясно го съзнава

70

Путин е предвидлив

преди 1 година

В секретната част на указа на Путин за частична мобилизация точка 8 гласи "министъра на отбраната на РФ се задължава да осигури 300 хиляди черни найлонови чували за трупове".

69

Нато долу!!!!!!!!!!!

преди 1 година

Докато има нато,зад които са сащ, мир няма да има никога по света!!!!!!! Те са създадени за войни, а не за мир!!! Ако целяха мир,нямаше да наливат милиарди за оръжие на зелето,а щяха да го предотвратят,като се съобразят с искането да не се врат до границите с Русия!!!!Дори мирните преговори спряха!!!!!!!Сащ искат и работят за войни по целия свят,вече ги пренесоха и в ес..досега бяха в Азия и арабския свят,но там разбиха държавите,сега следва ес посредством регионални сблъсъци,спонсорирани от тях

68

Анонимен

преди 1 година

Русофилски oтпaдъци - много сте зле

67

Гиб Мелсън

преди 1 година

В близките години българите ергени ще се наситят на млади украинки. Нещата са сериозни. Очертава се сериозна война. Крайна на лиготиите със спец операции. Десетки хиляди украинки ще останат без мъже. Някой трябва да поеме тяхното бреме и естествени нужди.