46

Анонимен

преди 1 година

тоя па, това не са амбиции , а отбрана, беше ли влязла Украйна в Нато, край с Русия, и който не го схваща е слабоумен

45

До 45

преди 1 година

Още един проммит пуутинопитек.И какво като са готови да умрат в ядрена война? Това хубаво ли е? Или ни давате Украйна или разрушаваме света? Утре ще кажат или ни давате България или започваме ядрена война? И до кога това?И..от къде си толкова сигурен, че руския народ е готов да умре в ядрена война...само заради някакви болни амбиции на кгб ското джудже?Ти готов ли си да умреш..само за да може путин да завземв Улрайна?

44

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са готови да умрат в ядрена война. Готови ли са обаче франсета, германци, англичани и американци да умират от руските ядрени гъби заради укрите?! Как Шолця, Байдъня и Макроня ще ги убеждават, че си заслужава още да се натискат срещу руснаците?

43

Никола Стефанов

преди 1 година

Този уикенд ще има референдуми дали Запорожието, Херсон и Донбас да се присъединят към Русия. Най-вероятно ще минат с повече съгласни за присъединяване към Русия. След това тези територии ще трябва да се подсигурят срещу англо-американските провокации, оттук и частичната мобилизация, която погрешно се тълкува на запад като "отчаяние". А желаещи да бъдат мобилизирани в Русия ще има и то много - в началото на руската антитерористична операция в Украйна трябваше да връщат доброволците.

42

Брокер имоти

преди 1 година

Купувайте имоти и вземайте заеми. След първия ракетен удар по София, цените на имотите ще скочат. Майтап, бе!

41

Анонимен

преди 1 година

тия ЕС пак са не адекеатни

40

Анонимен

преди 1 година

Войната започна! Няма фили, няма фоби! Всички сме в кюпа! Всички ще ядем дървото! За съжаление!

39

кубанская столица

преди 1 година

Ни съвершенно не интересува на нас позиция на т.н. "Европа". Плюваме и на нея. Россия отнема своите территории. И ще отнема толкова, какво смята необходимо. Край на русские претенции е Львов. Също прибалтийские области като эстония и литва. И разибра се северный т.н. Казахстан. Те трябва да се готовят

38

селянин

преди 1 година

гответе се за голяма европейска война русофили и русофоби като д ойдат ракетите никой няма да ви пита кой кой е кокала е много по голям от вашта дребна враждица мравките на бойното поле никой не ги брои

37

Анонимен

преди 1 година

Путин трябва да бъде убит възможно най-скоро

36

Урсула гинеколожката

преди 1 година

А българите изобщо не са отчаяни. Най-дълго управлявалият политик натрапен от ЕС и Германия беше една неграмотна мyтра, а сега от 2 години България е в тотален хаос. Натрапените сopocоиди от посолството на САЩ - Киро-*** и Кокорчо се оказаха по-големи крадци и нeкадърници от тлъстoто бaнкянско шимпaнзе.

35

Анонимен

преди 1 година

Това русопитеците имате логическо мислене на 3 годишни.

34

do 29

преди 1 година

Как точно ги мачка? :)) Като казва на 300 000 човека които до преди няколко часа са си живели живота и гледали бизнеса и семействата си, че трябва да отидат да умират в Украйна заради простотията на Путин? Голямо мачкане е да :) Евала.

33

Анонимен

преди 1 година

Беше тежко болен, беше уволнил военния министър, бяха банкрутирали поне 10-тина пъти, щяха да се цепят на незнам колко си, сега истеричните писъци на ЕС вече плашат... ЕС кочинката е в ступор...

32

пуйката

преди 1 година

Е,след като забраниха влизането на руснаци в ЕС много страни бъдещите му войници са под ръка при евентуални следващи мобилизации.вно е политически ход при тази огромна армия,но не се знае дали и някоя част от запасняци няма да я пратят на фронта.

31

Анонимен

преди 1 година

Разправяха за ваксините, че действали, оказа се, че не действали изобщо, сега разправят, че Путин е отчаян, обаче отчаяни са ЕС, че ги чака студена, тъмна, но за сметка на това гладна зима.

30

Off

преди 1 година

Моамр Путин скоро ще бъде разкъсан от собствения си народ. Жалко, че няма жива вода да го съживят и пак да го разкъсват...

29

Анонимен

преди 1 година

Невероятно е как само в коментарите има повече Путинoпитеци от колкото в цяла русия...

28

Анонимен

преди 1 година

Мачкай евроатлантиците!!

27

Анонимен

преди 1 година

Путанита полуде и пощуре,обесете я.