162

гост

преди 1 година

Господин Тагарев - говорите глупости. В момента Руската федерация е принуден да поиска цялата украйна, а не само отделни области от ния, които области и без това не щат да са в украинската държава. Причината е, че надрусания еврейски терорист Зеленски , умишлено проваля всички опити за преговори с цел решаване на конфликта.

161

До Йово

преди 1 година

Ех Йово, друго е дадеш 55 хиляди жертви , сега с тенденция да станат 100 хиляди , нали? Вярвам че и ти с удоволствие би загинал или пратил децата си да загинат в таква война на чужда земя, за едната имперска слава, нали? Що не станеш руски гражданин и да се присъедниш към най-великата нация на света?

160

Йово

преди 1 година

Русия воюва в Украйна срещу целият колективен запад и търпи поражение но не се отказва. Най добрата армия в света американската претърпя поражение и избяга като пребито куче от Афганистан след двумесечна контраофанзива на талибаните подкрепени единствено от алах.

159

Анонимен

преди 1 година

Аман от такива набедени "експерти"къде го видя провала тоя никаквец?Конфликтът навлиза във фаза ескалация,нещо за което е нужна мобилизация и консолидация на руският народ,а много добре знаем как свършва всичко когато мечката е разярена и обединена!

158

Анонимен

преди 1 година

Истеричните крясъци на Макарона са показателни. Ама как го отсвириха вчера

157

Ха-ха-ха

преди 1 година

С тази могилизицаия сега на много диванни герои ще им се наложи лично да допринесат за "величието и славата" на родината. Братската могила ги чака, нека си увековечат имената. И още нещо, путлерската власт обяви 5000 загинали в СВО досега. Само заради 5000 липса ли се налага тази могилизация? Ква е опорката тук бе тавариши?

156

Анонимен

преди 1 година

сега този лудият и лудите руснаци около него ще пуснат ядрени бомби,НАТО ще отвърне и всички ще умрем.Путин в бункера след 2 месеца това е,край със земята.

155

Тоя па

преди 1 година

Тя войната тепърва сега започва, тоя обявява провал за Русия.

154

Хаха

преди 1 година

Провалът е за западната и САЩ -исаната дипломация, които вместо да търсят мирно решение, всячески се стремяха да разпалят още повече конфликта

153

ЕДНОСТРАНЧИВО

преди 1 година

Има едни хора, които каквото и да се случва, винаги ще говорят едно и също, тоест едностранно и напълно пристрастно. Тагарев май е един от тях. В случая въпроса е не кой как се е "провалил", а какво следва от тази промяна + идеята възможно най-скоро ДНР и ЛНР да станат част от Руската Федерация. Въпроса е и къде сме ния е тази картинка и какви ще са последствията.

152

Лошо

преди 1 година

Ако Русия отстъпва и се мобилизира, може да готви масиран огън по някои части. СВО беше за прецизна намеса, с цел минимум цивилни жертви. Другото ... не ми се мисли. Западът под влияние на САЩ прави глопуст след глопуст.

151

Чоко

преди 1 година

Жужето го закъса. Усеща накъде духат ветровете. Да видим колко от тези уж 300 хил. запасняци ще се явят на служба. Все ми се струва, че не може да събере и половината. Имам съсед, руснак, офицер от армията. Не мисля , че ще замине за Русия на война.Ще пием по една водка и ще теглим по една голяма майна на Жужето.

150

Бужилов

преди 1 година

В момента ВСУ подготвят следващото контранастъпление. Тази мобилизация може да ги забави с някой и друг ден, но нищо повече. Следващата стъпка е освобождаването на Херсон. Ако е минал референдума ще ги боли още повече и има да подсмърчат, сълзи сополи и т.н. Сигурно тогава ще кажат че са се оттеглили тъй като е имало грешка в преброяането и всъщност повече са били против присъединяването и че народа така е решил. Ха-ха-ха-ха

149

Черния

преди 1 година

Все едно Радев да ме мобилизира,да мобилизира сина си

148

Тц,тц

преди 1 година

Украйна ще "подпише" УВО-22 и на тези клети нещастници.Заради една куха и гола кратуна!

147

Анонимен

преди 1 година

Военна мобилизация ,за специална операция ,само народ ,който си потапя кораб с цигара ,може да измисли това,хахахаха

146

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно...През ВСВ германците се събуждат един ден от всичките прекарани в розови разкази за войната и виждат руснаците пред границата си...Но вече е късно!

145

Иван

преди 1 година

Мобилизацията е признак на слабост и безсилие.Доказателство за реалната картина в момента.*** си отива.

144

хммм

преди 1 година

И докато по целия свят се питат какво по дяволите се случва то в България както винагли налапаха въдицата и виждаме как сулю и пулю големите европейци искрено се радват какво се случва и сипят грозни коментари по лошите руснаци. Тук в Германия по форумите се притесняват от това което няма логика, защото е нелогично Русия да отстъпва в момента при положение с арсенала и войската която разполага. При всички половения ще се случи нещо много неприятно до края на годината. И Европа ще бъде въвлечена.

143

Лошо, вова!

преди 1 година

Проспал си часовете по история на сесесерето! В края на ПСВ, разгромената по всички фронтове империя има неблагоразумието да обяви всеобща мобилизация. Петербург е пълен с пияни мужици с пушки, на които не им се воюва. Избухналия заради това метеж е оглавен от болшевиките и те ти я "революцията"! Хубаво, ще призовеш едни, други услужливо ще бъдат "пропуснати". Тези, дето те подкрепят 99,9%, няма да ти го простят. Няма да е с митинг, а с оръжие. вова, вова, сам си го....