222

Анонимен

преди 1 година

До Тоя магарев ... Не е ли по-лесно да го кръстите ТЪПарев? Навремето завърши електрооборудване и системи за МИГ-ове и Су- ***. Откога стана специалист по тактика и стратегия на Авиационни съдинения и той самият вероятно не знае. Той е човек в доста напреднала възраст, така че научното звание професор звучи несериозно. Това не пречи на Днес да го наричат капацитет по авиация. Очевидно пише като бившия президент каквото му наредят - за пари.

221

Ива

преди 1 година

Еничари,*** да порят женските ви от родата ***,откъдето сте издрани!

220

Пацu

преди 1 година

Другарки и другари, за 9-ти Май 2023-та на Червения площад ще видите Ейбрамс-и!!! :)))

219

Анонимен

преди 1 година

Джyджeтo ще бъде низвергнато от своите като Кадафи! Ще влачaт жалкия му тpyп по улиците на Москва...

218

Русомраз

преди 1 година

Koпейкин, Kypнeлa, Boлен, Янев, Радев, няма ли да се запишете доброволци??? Марш в окопите да браните джyджeтo!

217

Анонимен

преди 1 година

Да,де референдум с руска войска и въоръжение,нищо ново,повторение на 09.09.1944 г.,съвсем " демократично".Според руски медии референдума е затова,че всички са " руснаци".Путин повтаря сталинския режим защото не може да надскочи себе си и смята,че сталинския режим / безправието/,диктатурата е единствения начин да запази целостта на РФ и насилствено да присъедини окупираните територии.Съобщиха ,че над половината украинци от тези територии нямат лични документи,унищожени са от бомбандировките.

216

Gogo

преди 1 година

Тапарев

215

Gogo

преди 1 година

Татарчев държал ли е автомат някога. Да ви имам военните експерти. Как е станал военен експерт в мирно време. Женски полов орган.

214

Тоя магарев ...

преди 1 година

повтаря като курдисана кукувица какво му спуснат от Козяк! Но освен джендарията никой не му се вързва.

213

СССР

преди 1 година

Да не те прочистя аз само!!! Ако се пишеш българин трябва да знаеш че евроатлантизма няма нищо общо с България. Украинството е болест - също като македонството и се лекува така както и рака с операция - докато не е станало късно

212

Българин

преди 1 година

Всички пролетарии ,драскащи по вестниците да заминават към Русия,че да се прочисти България от рускофашистки ***!

211

Българин

преди 1 година

Украинците се мобилизираха да бранят земята си от късия фюрер ,жаден за кръв

210

СССР

преди 1 година

Ако обявяването на мобилизация е провал то тогава украинците се провалиха вече за 6-ти пореден път :D... реално в момента русия има 200 хилядна групуровка срещу 700 хилядна международна ***...

209

до Пижо

преди 1 година

Как седмица две бре, нали щеше за 2-3 дни?

208

голем смех

преди 1 година

Още едно потвърждение, че днешните професори стават само да лъскат обувките на някогашните асистенти.

207

Do 229

преди 1 година

Написано е всичко. Ако беше като при Желязната завеса, ти щеше да си в Белене на прасетата. А Русия нали беше могучая, защо я сравнявате с Украйна? Ами ако дойде една дивизия от Сащ, какво ще правите? Обосралисъ

206

Жуков

преди 1 година

Тагарев Украинците до сега проведоха три мобилизации защо не напишеш нещо и по този въпрос.А всичките медии в ЕС филтрацията е в пъти по голяма от времето на желязната завеса.

205

Пижо

преди 1 година

А на големия експерт да му е минала мисълта, че мобилизацията е просто желание въпросът с Украйна да бъде приключен възможно най-бързо, до седмица-две? Или просто чете от листчето, което са раздали от кабинета на Урсула?

204

Бой на Рашките

преди 1 година

Колко е тъжно да си русифил-путинист към настоящия момент! ,, Най-великите и непобедими,, се оказаха аутсайдери и пораженци!

203

Луда работа,

преди 1 година

тоя с една изява накара ЕС да се над/рискат. Ясно им каза да не се месят. Ако искат мир, що САЩ и ЕС наливат толкова оръжие в Украйна,а ? И всичките тия милярди помощ едва ли са дарствено....хем подхранват конфликта,хем ще си искат всичко двойно и тройно....