202

Украинка

преди 1 година

До 208.в украина воюват англичани и поляци, те не са по малко пияници от руснаци, така че не се знае кой кого.

201

Х

преди 1 година

До 212 ти си голям ***, поне не се обаждай.

200

Украинка

преди 1 година

Много компетентни сте, уф ходете в Украйна и воювайте. Америка и Европа отдавна го искат.

199

До Анонимен 219

преди 1 година

А ти защо така се делиш на русофили и американци? Всички живеем в една страна наречена България и всички ще сърбаме една и съща попара вярвай ми. Тук сте много ограничени хора щом сте до това мислене на деление. Всяка война е нещо лошо защото говори за факта, че хората са незрели да намерят мирно решение и да градят света.

198

Анонимен

преди 1 година

Вчера казах, че евентуално Путин ще направи частична мобилизация и един тук ми се смееше във форума. Правят го защото ще приемат в състава на Русия всички превзети територии и евентуално ще превзвемат (поне ще се опитат отново този път подготвени) рускоезичното население в Украйна което ще е разделение на Украйна на 2 части.

197

Анонимен

преди 1 година

Русия си увеличи армията с 300К и това е провал според нашият експерт?

196

Никола Стефанов

преди 1 година

Личи си, че тоя "експерт", па макар и бивш военен министър, нищо не е разбрал. Целта на мобилизацията е осигуряване на Донбас, Херсон и Запорожието СЛЕД като минат референдумите този уикенд.

195

колко точно казано

преди 1 година

Бивш комунист, настоящ проскубан ястреб!!!

194

Мдааа

преди 1 година

Я не сакам на мен да е добре, я сакам на Вуте да му е зле.Та и янки и ПУДЕЛИ и тукашните ястреби и хиени са на тоя принцип,.... ние да помагаме на Окрайна не да и е по добре и да има мир, а на Русия да и е по зле и да воюва колко може по-дълго и по-изтощително, до последния украинец, както иска байизкукуригал. Русия, Русия им е проблема!!!А Руснаците си защитават руснаците и териториите в които живеят руснаци си защитават, ... но не ми е ясно янките и евроатлантиците какво защитават и наливат пари и оръжие след като нито е нападнато НАТО, нито пък ЕС.... значи против Русия и на Рус

193

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН ПОВТАРЯ ОБРЪЩЕНИЕТО НА ХИТЛЕР КЪМ ГЕРМАНСКИЯ НАРОД, ВТОРА СВЕТОВНА ВОЙНА ЛИ ПОДХВАЩА ТОЯ ГНУСЕН ГНОМ...ТОВА Е ПОЗОР ЗА НАРОД КОЙТО ДОПУСНА *** ДА ПОДЛОЖИ ДЕЦАТА ИМ НА ИЗТРЕБВАНЕ.

192

УЛ

преди 1 година

До АнонименХапчетата пи ли ги днес? С пластмасовите каски ли ще борят "хунтата"? А, и украинския народ ясно показа, че не иска да бъде част от този човешки край наречен Русия.

191

Анонимен

преди 1 година

Сега на Зеленски му остава да играе вабанк. Киев добре осъзнава, че след Нова година превъзходството му в жива сила ще бъде сведено до нула, а техническата мощ на руската армия е в пъти по-голяма и следователно военното поражение на Украйна когато войната се проточи е с предрешен край. И речта на Путин постави кръст на тази надежда за фашистката хунта в Киев. Запада отново ще се опита да налива пари и оръжия, но хунтата в Киев ще бъде пометена!

190

Анонимен

преди 1 година

Тагарев е доказателство за най-големият личностоне и морален провал.

189

DaVinci

преди 1 година

Чакаме руската армия от пропитите с водка запасняци на преклонна възраст. А за *** които бързат да бягат от мордор не мога да ги разбера. Уж постват Z в социалните мрежи хем после тръгват да бягат от родината си ? Защо така ?!

188

за 3 дни

преди 1 година

Руската армия тотал щета! Щяха да превземат Украйна за 3 дни, а сега правят Мобилизация?!?!

187

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се говори с Путин и да се върви към разоражаване. Да събира наборниците за строителни войски в Украйна. Руският народ не е във война с никого

186

1000

преди 1 година

КУБИКА ПРИРОДЕН ГАЗ СТИГНАХА 2117 ДОЛАРА.

185

Анонимен

преди 1 година

Хората са малко да защитават над 1000км дълга линия. Затова укрите пробват на различни места с малки отряди и ако установят място без защита се пускат напред ,така си вземат обратно териториите. Сега като дойде новото подкрепление тая тактика отпада и укрите ще дyxaт супата

184

Анонимен

преди 1 година

И така войната отново ще се превърне в Отечествена за Русия, а когато това се случва има само един възможен резултат разгром на врага до пълна победа без значение цената. Игричките на колектвния Запад и ментора му САЩ приключиха .Западняците трябва по-често да си спомнят прозренията на Ото фон Бисмарк за Русия и руснаците. Ама де толкова акъл?!

183

Анонимен

преди 1 година

Е сега вече започва тинската война на Русия във Украйна със редовната Руска армия . Със полицейски части и доброволци ,съставени от миньори певци и музиканти работата приключи . И другото важно нещо във речта на Владимир Путин е че след референдумите 4-те републики ще станат региони на Руската федерация и всяка агресия срещу тях ще се счита като нападение срещу Русия.