352

Хм...

преди 1 година

Защо украинците замлъкнаха в нета с разни клипчета за сразени руски части след като са обърнали войната. В началото на същата задръстваха нета, макар че им пукаха канчетата.

351

Анонимен

преди 1 година

Работя с руснаци всеки ден и ги питам често как изглежда при тях. Казват до сега не ни пукаше много, само ватенки и затворници ходеха да ***, обаче днес цяла Русия е в тотален ШОК, никой от колегите не му се ходи в Украйна и това е вероятния край за путинчо.

350

До Дедо 382

преди 1 година

Да, виждаме че страдаш от старческа деменция.

349

Анонимен

преди 1 година

Ставай страна огромна, ставайте руснаци и го водете към бесилото този който ви праща да убивате и умирате заради болния му мозък.

348

Путлер

преди 1 година

седна върху таралеж по гол г... И сега място не може да си намери :D

347

Дедо ви

преди 1 година

Да подскажа на Путин малко - като оголи границите на огромна държава, дали съседите с които не се долюбва, дали няма да се възползват. И още, като въоръжи войници, които не виждат смисъл да се бият, дали те няма да се обърнат на север. ЕЙ такива размисли от един дедо.

346

ЗАБАВНО БЕШЕ

преди 1 година

Как Китай и Индия отрязаха Путинчо. Видяха го че е перко и че Раша е тотална ми..з..рия.

345

До 375

преди 1 година

Добре съм, но за теб не знам дали си добре. Самите Украинуси слагат оръжия и военни в детски градини и болници нарочно, за да водят после информационна война. Зеленски трябва да го свалят от власт самите украинци и да се приключва всичко като се предадат.

344

До невежите русофили

преди 1 година

Хората от Донетск и Луганс не воюват доброволно. Руснаците ги принудиха и им дадоха пушки от първата световна. Изобщо не им пука че тези хора ще умрат. Путин иска да засели тези райони с етнически руснаци НО украинския народ скоро ще си върне всички окупирани земи от руските фашисти.

343

Анонимен

преди 1 година

До Полковник "Най после това се очакваше.Сега ще бъде мобилизирана цялата военна мощ на Руската федерация.Войната вече наистина става война.Цялата руска сила ще бъде насочена към Украйна". - ще бъдат мобилизирани само 300 хиляди, това е само половината на украинската армия. И то само които са служили и имат военен опит. За студенти и за учещи и дума не става. Това е по-скоро символична мобилизация с тази бройка. В Украйна Русия използва техническото си превузходство, не количествено.

342

ПРЕВОД ОТ РУСКИ:

преди 1 година

ПУТИН = ПЪТНИК! БУКВАЛЕН ПРЕВОД!

341

Ти добре ли си?

преди 1 година

До Анонимен 371 Казваш браво на диктатор който нарежда бомбардировки по детски градини и болници???

340

Ало Журналята?

преди 1 година

Къде е официалното видео в оригинален вид да го чуем и видим Путин? Що за медията сте?

339

Анонимен

преди 1 година

ВЕЛИК Е !

338

Анонимен

преди 1 година

БРАВО НА ПУТИН!!!

337

ko ne

преди 1 година

МОБИЛИЗАЦИЯ ЗАРАДИ НЕКЪВ УКРОКЛОУН И НЕКВИ ЕВРОПППЕДАЛИ? ИЗДИШАТЕ, ДРУГАРИ ОТВСЕКЪДЕ!

336

За какво воюват

преди 1 година

Опълченците от Донецк и Луганск воюват за свободата си. Ако не искаха да воюват щяха да хвърлят оръжието и да се разбягат. А те воюват. И то не защото Путин така е заповядал. След осем години обстрел от укронацистите населението на Донецк и Луганск вече не иска да живее в една държава с тях. Сега руската армия ще им помогне.

335

Аристократ

преди 1 година

2024 в България ще е горещо , за тогава се чаква официално разгръщане, питайте тагарев паси трайчо трайчев ндсв та костовци всичко защо ви горят домовете и приятелите ви, ама спете още :)

334

священная война !

преди 1 година

Те сега соросът гнусни ще разбере къде зимуват раците !

333

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези грозни аналогови телефони от 62-ра зад него? Хахаха