12

Нашите поконници

преди 1 година

Хайде нашите поклонници да отиват и да се включват, стига са писали глупости по форомите. Майка ви Русия вас чака. Като нямаш кауза, защо се бориш, ще има да гледаме пленени руснаци.

11

Анонимен

преди 1 година

Сега вече войната започна. Скоро ще се разбере каква е разликата между "специална военна операция" и война. Още преди половин година писах, че страшното ще стане като тръгнат влаковете с хора от Сибир и Средна Азия на запад. Никой не вярваше. Е, случи ли се?

10

Анонимен

преди 1 година

Ахахах, гномчика упорито продължава да копае гроба на матушката. Свежо пушечно месо. Но руснаците си заслужават съдбата - смърт в украинските степи и разпад на държавата им.

9

Днес Частична

преди 1 година

Утре пълна и 25 Милионна Руска Армия с над 6000 ядрени глави зад тях тръгва към Европа - няма Спиране! Днес е Краят ЕС и тоталното Потъване на САЩ, които вече само Мексико ще командорат!!

8

Талибан ерджолан

преди 1 година

Вай , заваллъ! Тоя по голяма истеричка и от мене !

7

Х

преди 1 година

Мачкай ги тия нацисти и фенове на гей-парадите

6

някой..

преди 1 година

Държава с 144 милиона население и частична мобилизация!Смятайте какво означава това..майка ни е жална..Накъде отива този свят :(

5

Анонимен

преди 1 година

Това е свързано с референдума в ДНР, ЛНР, Херсон и др. След като Донбас стане част от Русия, украинските атаки срещу него ще се превърнат в атаки срещу самата Русия и в съответствие с международното право Москва повече няма да бъде възпирана в своите атаки в цяла Украйна. Това бързо ще сложи край на войната и ще покаже, че Русия все още има червени линии.

4

Анонимен

преди 1 година

До Сахар Това му бяха даже най-подготвените. Иначе интересното е, че не обяви война. А нали само като има война може да има мобилизация? Но какво са законите за путин...

3

Анонимен

преди 1 година

На всеки нормален му е ясно,че диктатор назад недава. Дори и да разруши собствената си държава и народ. За какво опазване на територия говори тоя след като армията му е в чужда държава? Поредната лъжа спрямо руския народ!

2

ПП Пълни Памперси

преди 1 година

в Брюксел, вече мирише лошо на ако, тая Зима - Путин идва!

1

Сахар

преди 1 година

Понеже досега изпращането на неподготвени мъже в Украйна досега сработва много добре...