117

слушалка в ухото

преди 1 година

славиту като какъв го играе , не разбра ли че да се управлява държава не е като да кажеш на Ванката донеси ми чаша вода ?

116

Анонимен

преди 1 година

Слави сякаш е забравил, че негови министри участваха в правителството и неговата външна министърка подписа френското предложение и в крайна сметка не се отстояха българските национални интереси! Хайде да не се прави на голям патриот! На думи е такъв, а делата са антибългарски! Той си знае защо.

115

Анонимен

преди 1 година

Що се карате бре,като от ПП са заявили,че ако те и ДБ не получат повече гласове от изборите,коит наближават ще се ходи на нови избори,заявката е дадена,е може да включат още и някоя друга ПП,като БСП в случай,че не успеят да се класират напред в първите измежду първите според желанието им да са 3-те в коалиция както останаха накрая преди да им разтурят събирането,което обявиха и обявяват още като високопродуктивно и държавно отговорно според стореното или още що искали да сторят,че са ги спънали

114

Само ПП БСП и ДБ

преди 1 година

Долу Радев слуга на ГЕРБ и ДПС ИТН дъното лешояди *** прецакват България винаги. Този плешив атрофирал старец плямпа глупости от някаква стая пред монитор и се държи като тиранин

113

Анонимен

преди 1 година

Прав е,но изваждане на историята от пътната карта не е дело на НС,а на задкулистните игри на Османи и Еди Рама,най вече на френския възпитаник Еди Рама с Макрон,след като българското НС гласува друго.Албания имаше интерес да не се протака,но и не имала пречки от БГ,но постъпи некоректно и двулично.Това противоречие е редно да се коригира защото болшевишката идеология и фалшификациите не са за 21 век изобщо.

112

Само ПП БСП и ДБ

преди 1 година

Този е луд атрофирал старец. Тотално куку 3 правителства бутна. Клекна пред ДПС ГЕРБ може би имат компромати срещу него или е получил държавни средства.

111

Русе

преди 1 година

Този човек изглежда не осъзнава, че брътвежите му нямат никаква тежест. Сам се докара до там, че изказванията му имат същата стойност, като кварталните пияндета.

110

Вьзраждане

преди 1 година

Партията на френския президент Еманюел Макрон официално се преименува на "Възраждане", предаде Франс прес

109

toti

преди 1 година

АМА НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРСУВАТ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ И НАЙ МАЛКО НИ Е МАКЕТО ПРОБЛЕМА,А ТАКИВА КЕЛЕМЕТА КАТО ВАС ЗАТРИХА ЕНЕРГИЯТА НА ХОРАТА ОТ ПЛОЩАДА И СЕ ПРЕВЪРНАХТЕ ПО МРАЗЕНИ И ОТ ДПС !!!

108

Анонимен

преди 1 година

Аlien...

107

Анонимен

преди 1 година

За всеки поне средно-интелигентен е ясно, че от ветото срещу македония полза имаше единствено путин ... но този на снимката явно не е дори средно-интелигентен.

106

Анонимен

преди 1 година

Обърканата глава на учиндолски наркоман избълва поредните нелепици.

105

Само ПП БСП и ДБ

преди 1 година

Най голямата грешка която Киро ПП БСП и ДБ направиха беше че не уволниха целият електорат на ГЕРБ и ДПС ИТН дъното. Всички са на държавни службички и вземат по 3000 лв минимум заплата и 1890 лв пенсия на месец ако не ми вярвате проверете в Ной и ще се уверите че електората на ГЕРБ саботира държавата. ГЕРБ си създадоха електората

104

Анонимен

преди 1 година

Този ще се нареди до Атака и НФСБ.Ще е част от лош период от българската история

103

Долу ДПС ГЕРБ ИТН

преди 1 година

Ще гласуваме против Каскета които пази Пеевски и Доган и Боко тиквата и всички останали които крадяха България през прехода. Олигарсите крали България бутнаха правителството на Кирил и Асен защото спряха далавери на ГЕРБ и ДПС със магистралите тунелите евро фондове и границата с Турция и всичко останало което носи пари те го спряха и бутнаха правителството. Само ПП БСП и ДБ увеличиха пенсиите спряха далавери.

102

Долу ДПС ГЕРБ ИТН

преди 1 година

Ще гласуваме против Каскета които пази Пеевски и Доган и Боко тиквата и всички останали които крадяха България през прехода. Ще гласуваме за правителство за да не продължи служебният кабинет които работят срещу Кирил и Асен и са създадени от Радев слуга на ГЕРБ и ДПС ИТН дъното. Радев е предател към БСП които го направиха човек значи може да предаде всеки. Този зелен чорап е некомпетентен и няма капацитет освен да се кланя на Путин. Цялото семейство съжаляваме че гласувахме за този Радев.

101

Сакън

преди 1 година

Генчовска го оформи окончателно.

100

Анонимен

преди 1 година

Мумията вън,мумията вън!

99

Прод промяната

преди 1 година

Така сьм го решил на пьрви тур глас за вьзраждане на втори ако няма правителство подкрепа за гн борисов и герб

98

Анонимен

преди 1 година

каза слугата на Бойко и Пеевски