137

Асен

преди 1 година

Връщам се от екскурзия в РСМ:само да кажа,че хората бяха много позитивни към нас българите,а от друга страна са доста зле икономически...аз лично се радвам,че направихме компромис,за да влязат в ЕС...а и от друга страна напълно подкрепям страната ни,че е на страната на суверенна Украйна, а не на руския агресор:)

136

Чалгар и мозък?

преди 1 година

Несъвместими неща. А ние колкото повече натискаме накетата толкова пъти умножено в години ще ни мразят . Да ги оставим и да не се занимаваме повече с тях и сбърканите им понятия

135

Анонимен

преди 1 година

Безобразията на квалифицираните измамници станаха безпрецедентни и някой трябваше да дръпне шалтера,вървяхме към фалит,а лагера на непочтените се къпеше в охолство и беззаконие.Провала беше сигурен,вярвам непредубедените да са разбрали.Относно РСМ също важно,там Киро и Чернева криеха до последно какво се случва,прескочиха Генчовска,вкараха френск.предложение директно в НС,но и никога нямаше да решим проблемите с РСМ двустранно,защото фалшикаторите играеха задкулистно и в ЕС и в САЩ.

134

Анонимен

преди 1 година

Трифонов, ще приема, че това, което казваш, е истина. Но, приятелю, птичето кацна на твоето рамо през 2021 и ти отказа да го хванеш, с което се подигра със себе си и възгледите си, с хората ти от партийните листи и с избирателите си. Така че вече не ни интересува "твоята истина".

133

До 137

преди 1 година

Я да поясниш каква точно беда нанесе на България Слави след като машините им нагласиха точно 121 депутата и ги вързаха в комплект.Обслужиха съвмесно олигархията на прехода клиентела на прокуратурата,не без отплата.Кико нарушил Конституцията си свиркаше доволно,сключи меморандума със скритата офшорка,и едва едва накрая го прекратиха,заеми,заеми,три бюджета и пак заеми,е това финансова политика ли беше,а икономическата на Нинова тотална корупция, Кико и Коко дирижираха както иска,а то беше вредно

132

Анонимен

преди 1 година

Славчо вече се чуди каква глупост да изтърси,за да му обърне някой внимание.

131

Анонимен

преди 1 година

Слави, благодаря ти лично, че свали позорния кабинет на канадския слабoyмник! За да не ме обвините, че съм гербав ще кажа, че според мен тази ОПГ трябва да бъде забранена, а ръководителите и, начело с Тиквата да изгният в килиите!

130

Анонимен

преди 1 година

Само си измисля нелепи оправдания за да оправдае огромната беда която стори на България. Тоя не е българин, той мрази всичко. Вижте му физиономията. Жалко ако пак има хора дето да гласуват за личната му партийка.

129

До 131

преди 1 година

Сега пък Митрофанова,ти случайно да не си искала този кабинет да остане,след като всеки ден излизат доказателства за корупция,безотговорно раздаване на пари на приближени/напр.самозабравилия се бивш спортен гелосания при явна злоупотреба с власт/,офшорни сметки на "почтените" лихвари и посредниците на газ/,куп изчезнали в небитието солидни суми напр.за Хемус,фалшиви общ. поръчки,източването на Булгаргаз дотам,да не може да си плаща разходите,на ББР раздаване без обезпечение и още и още..без край

128

анонимен до Ан-133

преди 1 година

Нещо си тотално объркан мафиите кого толерират.

127

Анонимен

преди 1 година

Слави ми усмихни се поне веднъж! Препълнен си със злоба и затова си болен.

126

Анонимен

преди 1 година

Долен лъжец!Правителството падна ,защото ти изтъргува депутатите си на мафията!

125

Анонимен

преди 1 година

Бе сърдитко, правителството падна защото господарите ти ти наредиха да падне. Стига внушава, че е заради Македония и най-верните ти човечета не вярват в това и се подхилват на безумните ти обяснения.

124

магаревъд

преди 1 година

Не. Кабинетът "Петков" падна защото митрофанова го сметна вреден за руските интереси, включително относно македония. И формацията на славито и тошко изпълниха искането на митрофанова. Кабинетът падна за да бъде поставено "по-умерено" служебно правителство което приеме изпълни исканията на русия за "плащане в рубли" и да продължи да внася и плаща руски газ. И след това да върне гербдепесе на власт, също в интерес на путинистка русия. Славито и тошко косвено удължиха руската инвазия в украйна.

123

Анонимен

преди 1 година

Славчо пак търси внимание.Дреме ми какво били постигнали македонците.Като не искат да си признаят,че са българи да духат супата.

122

До 125

преди 1 година

ЦИК поеха ангажумент да броят разписките на предните избори,и нищо няма публичност,но имаше някакъв доклад в НС,който беше негативен.Трябва да кажат публично за слабостите ,така не може да продължава и да се брои задължително.

121

Анонимен

преди 1 година

Пазителя на християнските ценности - путин, воюва с украинците с помощта на ирански дронове - 'Шахид', а пък дясната му ръка Кадиров обезглавява православни украинци с алах акбар на уста. Това като сведение за всички, които искат да гласуват за Възраждане.

120

Анонимен

преди 1 година

тоя образ за последно спомена РСМ докато търсеше начин да свали правителството. досега 3 месеца тишинаверваме му

119

До 122

преди 1 година

ПП и ДБ са най вредното нещо в новата ни история,шуробаджанащина и корупция и като се предвид и медийния олигарх и кукловод Червенобузестия алчен за власт зад кадър и техен гуру.Остана им да обсебят правосъдието за да продължат с разоряването и кражбите ,но пък обогатявайки се лично и по много.С тези заеми които ни оставиха,Нинова също се показа корумпирана ,все лика прилика.Ще е голяма,дори огромна грешка ако се върнат.

118

АнонимеН

преди 1 година

АКО НЕ СЕ БРОЯТ РАЗПИСКИТЕ КАТО СЪДЪРЖАНИЕ ИЗБОРИТЕ ОТНОВО ЩЕ БЪДАТ ФАЛШИФИЦИРАНИ И ПОЛОВИНАТА ГЛАСОВЕ И ПОВЕЧЕ НА ИТН ОБРАНИ ОТНОВО!