17

Румен

преди 1 година

Не съм проверявал, но всичките бивши депутати са безработни. Ако греша, то е защото те не се регистрират като такива и не си плащат осигуровките. Когато България няма редовно правителство и работещ парламент, си е съвсем нормално всичките бивши депутати да обикалят телевизионните студия и да обещат светлото бъдеще на България като някогашния им вожд на БКП-то Тодор Живков.

16

насмъркан чалгар

преди 1 година

Я кажи Слави да не би по време на дипломацията външният ни министър да е бил от твоите?? И пак нещо да не си доразбрал. И да ни припомниш предизборно кой аджеба увеличи изборните секции в Турция

15

Анонимен

преди 1 година

А кмета на ИТН в Благоевград, прокара заем за 18 милиона за нещо ("проект") за което града вече каза НЕ! Още преди месеци. Ама нали трябва едни пари да се връщат...

14

пришълеца

преди 1 година

Обратно селски:))) победата е за лангарите и мраката:)))

13

Az

преди 1 година

Някой дали е проверявал колко от бившите депутати са на борсата?

12

Реалност

преди 1 година

На никого не му пука за Македония. Хората живеят в 21-век. Интересува ги да имат храна и работа. Престанете с тази Македония.

11

Анонимен

преди 1 година

Точно тоя, дето опростачи цели поколения с просташката си "музика" ли се е загрижил за историята???

10

Анонимен

преди 1 година

Станислав да не е живял на луната до сега? Има програма за вкарване на определени страни в определени организации. Една от тях е украйна, друга македония. Американците плащат от десетилетия на нпо та които прераснаха в "партии". И последствията са очеизвадни. Защо , Слави, изобщо се забърка с тях? Защо включи Караджов като знаеш че идва от отворено общество?

9

Анонимен

преди 1 година

Чета коментарите тука и оставам с впчатлението, че нямате нищо против да подарим Родопите на Гърция, Тракия - на Турция, Североизтока - на Румъния, а до Русе - на Сърбия. Да закриваме държавата. Хахаха. Ама така няма да има за крадене? Проблем! Кирчо е национален предател и все някога някой ще го свитне заради това.

8

Станиславчо, мама

преди 1 година

Само ти и тия от т. нар. ВМРО не разбраха, че хората се интересуват от жизнения си стандарт, а не от някаква си македония, която няма никакво значение. Колкото по-жалка е една държава, толкова повече се стреми да си търси оправдания с други държави. А ти мамин-златен Славчо, ако влезеш по някаква случайност в парламента, гледай да не ни занимаваш с такива глупости, че собствените ти избиратели тоя път ще те линчуват, а охраната ти от мутри ще бъде тотално безпомощна.

7

ПП

преди 1 година

Този плевенски бивш водещ на някакви си предавания в телевизиите си мисли, че е фактор в българската политика. Колкото Бойко Борисов е лидер на партия, толкова е и той. Честито на Тошко африканския, който му беше обикновен работник във фирмите. Толкова забогатя, че дори и безработен депутат стана !

6

Анонимен

преди 1 година

Бог да ти прости, г-н Трифонов

5

д

преди 1 година

жалък тип

4

Смешен си брато

преди 1 година

По - скоро жалък! Скрии се патерица на Сарая

3

Хмм...

преди 1 година

Станиславе, само ти припомням, че външен министър беше Генчовска, от вашата партия ИТН. А какво направи тя, за да не е такъв резултата, питам аз? Ами то е ясно, направи едно голямо нищо. А ти сега пак на фалшив патриотизъм го удари. Да, ама и вие участвахте, именно чрез Генчовска, така че и вие помогнахте за този резултат.

2

Анонимен

преди 1 година

Оставете Македония намира, не може насила да накараш човек да се чувства еди какъв си. Той или се чувства или не.

1

Анонимен

преди 1 година

Горкият плешо...още не може да осъзнае, че не сме в 90-те.