4

"Незаконни"

преди 1 година

Нямат акт 16,не са свързани с канализацията,нямат вода и електричество.Пчелите нямат адресна регистрация в ЕСГРАОН и са без лични карти.Във връзка с предстоящите избори следва да бъдат проверени дали не се извършват противозаконни действия по купуване и продаване на гласове,защото,както ни бе демонстрирано преди няколко месеца,купуването и продаването на гласове е разрешено само в народното събрание, не *** и пульо за по 50-100 лв,а депутати за по милион или обещания за постове.

3

Specter

преди 1 година

Дребни злобни човечета, с два пръста чело и къси пръсти вечно косур търсещи навсякъде! Собственик на трафопост и незаконни кошери .... тук вече избихте рибата с глупостите!

2

Така написано си е

преди 1 година

чиста система за доноси. Утре ще има сигнали за нелегално отглеждане на домати и краставици, а по-късно и за нелегални канали за обмен на нелегални краставици и домати.

1

Гост

преди 1 година

много "загрижени" граждани да правят мръсно на хората, дядо ми казваше "ако не можеш да направиш добро не прави лошо" много станаха хората,които не могат да правят добро, но са добри в лошотията