24

Анонимен

преди 1 година

Баси глупостите! Тези хора съвсем изпростяха. Незаконни кошери. хахаха Кола стояла 2 години и му птечрла да паркира той. Нямало кой да му почити клоните над бараката. Днес да не е ден на хумора, сатирата и забавата?!?

23

Радо

преди 1 година

Давате шанс на всякакви злобари, завистници и амбицирани типове са клюкарат и създават проблеми. Нещо като тоя тпециалист който казва че кошерите би при неподходящи условия. Напротив. Условията са идеални но ключова е провинциалист с амбиции да живее в Дубай. БГ злобари и гадни хора.Лош материал.

22

ЖалкиНищожества

преди 1 година

Според англо- краварската ценностна система ,която продажната СДС-Шайка ни наложи под диктата на господарите им от Козяк е похвално и основание за гордост да доносничиш срещу хората,дори и срещу съседите и роднините.Едва ли в тези кошери има мухи и едва ли този доносник го е грижа за нечие здраве,ама друго си доносник.

21

Koми

преди 1 година

А пък аз си мечтая да обикалям по покривите и глобявам за локвички по олуците. Там се въдят гадните комари.

20

Анонимен

преди 1 година

Кучета и котки може, а пчели не може! Хайде де!

19

Alex

преди 1 година

Ми отрежи си клоните бе гей люлински.

18

VladTepes

преди 1 година

Сигналите от София се насочват за разглеждане към протопрезвитер Кусан Хадавян, този от Русе към протойерей Дирайр Хадавян.

17

Shark

преди 1 година

Мрънкачи, мрънкачи, пълно е с мрънкачи. Онзи от Редута, дето се притеснява да не го нажилят пчелите, има ли идея, че в редица европейски градове има кошери по покривите? и никой не е пострадал. А да го попитам тоя "буден гражданин", той мед яде ли? Щото някой трябва да го произведе! А оня, редовният от Русе, дали е сигнализирал на 112 за изоставения автомобил? Или той си е за клюката, щом е редовен. Мрънкалниции клюкари от висша класа!

16

Анонимен

преди 1 година

На покрива на НДК е пълно с кошери бе, *** такива...

15

Анонимен

преди 1 година

Виждал съм кошери и гълъби по покивите в къщи в и край Копенхаген. АМа знаете ли какво не съм видял? Глутници от бездомни кучета! Дори и бездомно куче не съм видял! Веднъж видях коте, което дойде, седна в скута на приятелката, докато бяхме в задния - ах - тя била котката на комшията, който дойде да се изивни и пипита, дали имам дни в които простираме, че да не я пуска, че веднъж се била отъркала в един чаршах ... Уау! Това ако го чуя в България, ще е велик ден за нацията ни!

14

Анонимен

преди 1 година

O не ... великите грехове! Значи - може да има хора с по 3 60 килогграмови ротвайлера на тересати, с по 5 висящи присъди, дето излизат и гърмят със воеверки, докато друг дристи и междублоковите, ама щото не било на улицата ... ами ДО улицата, нямалопроблми, а и хората ... кво да правят - Забавляват се!

13

дедо Медарко

преди 1 година

Ама ще дирите после медец да мажете на филията с маргарин!

12

Хан Тервел

преди 1 година

Следващата топ новина-"незаконни домати"!А кучета и котки може...?

11

Анонимен

преди 1 година

Е кво? Пречат ли на някого? Пчелите ходят по цветята, а не по хората. Много се съмнявам тоя дето се оплаква да прилича на цветенце, та да се страхува толкова!

10

Анонимен

преди 1 година

Пчели се отглеждат на покривите на сгради в много мегаполиси. В Ню Йорк включително. О това нещо се насърчава. В случая или подалия сигнала или редактора пуснал публикуването й не са в час. А и това можели да бъде новина?

9

Хаха

преди 1 година

Кошери? Добра екипировка и два флакона инсектицид от аптеката...друго не трябва.

8

Хора,бягайте

преди 1 година

Пчели стръвници пасат хора и домашни любимци.При добра организация отлитат с жертвата си в кошерите на покрива,а после заравят кокалите,за да няма улики. Е,разбирам ги,като няма какво друго да се пасе.Сигурно имат рейсразчети от провокатори,знаещи чужди езици,лаещи и мяукащи пчели,примамващи жертвите. Необходими е срочно обгазяване и обработване с всякакъв вид инсектициди и други ...циди(не че те липсват от менюто ни,от продуктите в магазините).А най-добре е облъчване на главите ни.

7

Ала-бала

преди 1 година

Пишете каква е реакцията от доносите ?

6

Майстора

преди 1 година

"Авторът на сигнала се притеснява за здравето си, както и за това на живущите в съседните сгради, домашните любимци и най-вече за хората с алергии към ужилвания." Авторът на сигнала може да комбинира двойната хирургическа маска, пазеща го от ковид, с пчеларски костюм, строителна каска и пояс - така ще бъде максимално защитен от ужилване, падащи клони, градушка и удавяне. Всички изброени предпазни средства могат да се комбинират много комфортно.

5

Анонимен

преди 1 година

Как може кошери да са незаконни бе, вие вече съвсем изплискахте легена