121

Анонимен

преди 1 година

127 ти не можеш да поставяш условия. Просяците не могат да избират. Висиш на фондове грантове и руски горива. Кое "можеш"? Поне икономиката да беше българска пък то... Внос на домати. Ганчоото шеф на чужд франчайз парите навънка ама за бройката икономика било.

120

Мнение

преди 1 година

Някой тук забравя как в Украйна бяха освободени криминални от затворите, а оръжието се раздаваше направо от камионите на улиците. Кой каквото можа ки напазарува....

119

грузия се надига..

преди 1 година

Грузия се кани да започне също война с презрените руснаци. Искат да си върнат териториите.

118

Гиб Мелсън

преди 1 година

Руснаците са взривили с ракети стена на язовир в Кривий Рог и по този начин река Ингулца е уголемена и е отрязала пътя на украйнските войски в района.Четири понтонни моста на украинската армия са извън строя.Така руснаците напредват в района с цел да избият попадналите в капан украински войски.Украинците в отчаян опит да спасят изолираните от наводнението войски започнали също да взривяват язовира на други места за да намалят потокоа вода по река Ингулца и така са наводнили близки украински села

117

чеченци, буряти

преди 1 година

вагнеровци скоро няма да могат да смогнат да бъдат избивани на всички фронтове които се очертават пред русия. Чеченци , буряти , кубани , идели , калмики , ингри , чукчи, дегестани , ичкери , татари , башкири , чуваши , коми , тувийци , сакхи. Всички искат да се отърват от мръсния руски ботуш.

116

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 124 Е то по-големи друсалки от такива като теб им ли? Цигарки, алкохолче. Колко никотинови наркомана имаш та да ми говориш за накромании? Нима си прочел нещо по темата или си размърдал мозъка си да помислиш. Поредния "просветен" копейкаджия. Само да вметна, че в родната ти страна русия до 6 грама "накротик" или както му викаше баба ти(ти се полага само глоба).

115

Анонимен

преди 1 година

Не та ли заети сичките ВВС,Гардиан, The Sun да отразяват смърта и погребинието на Елизабет 2?? Пак започнаха с пропагандата еееее, няма пауза!

114

Анонимен

преди 1 година

125 а ти откъде знаеш за проблемите на вагнер? Те си седят и в Мали и навсякъде.

113

Анонимен

преди 1 година

Мога да уважавам всеки руснак, стига да не желае избиване на украинци и да не подкрепя путин!

112

Москва потъна

преди 1 година

Ако Путин беше там щяха да клъвнат двама трима. От такива бандюги ли са им "частните армии" СРАМ!

111

и вагнер отичат

преди 1 година

вагнеровци имат доста проблеми. И там свършват парите. Преди наемаха бивши военни - и от Африка и от Латинска Америка и бивши *** републики. Вече могат да им се вържат само осъдени с дълги присъди. И ги пращат по джапанки на фронта.

110

Анонимен

преди 1 година

116 На теб китайската комунистическа партия не ти е виновна обаче. Ти гледаш какво е било преди не 30 а преди 80 години и викаш нямало смартфони зле било. Жалка картинка си. Наркоманска. Баба ти кат е правила кекс негърчее сега го цензурираш. Иначе искаш да се друсаш.И си обратен, да. А ЕС е посмешище. Заради такива кат теб. Скоро ще и ядете и бой. Хората вече взеха да се бунтуват.

109

КаскетЯ

преди 1 година

Престъпник в Кремля с престъпници във войската, не разбирам какво е учудващото! Братя по оръжие и разбирания!

108

Паса оVци

преди 1 година

На кравария не и трябват съюзници на кравария и трябват васали!

107

да поясним с клип

преди 1 година

Зачем В Армию США Набирали Дебилов? Набирате това в ютуб,нищо ново под слънцето.

106

Анонимен

преди 1 година

Добре ВВС, добре, убедихте ме!Предавом се! Вярвам, че Украйна ще спечели!

105

Анонимен

преди 1 година

Вагнер вербува затворници? Оли ужаст! Обявена е всеобща мобилизация! Сега в Русия всички са затворници!

104

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 110 Твойто минало е една утопия изградена в твойта глава. Същото го имаш всеки божи ден. Вика му се живот. Но голяма част от чавдарчета избират да си останат с 30 години назад и да са нещастни. Света им е виновен, че се развива бързо и те не могат да му смогнат. Пееерасите му виновни, ЕС му виновен, всички и всичко са ви виновни н спреляците. Искали да са като германците а прости на гадулка. На конопа където баба им е гледала и расте из цялата страна викат наркотик

103

Анонимен

преди 1 година

След един месец Вагнер ще имат един много добър военен пилот и един много добър пощенски гълъб на разположение от независима България

102

Анонимен

преди 1 година

"Ако служите шест месеца във Вагнер, вие сте свободни"Така е, когато отидат на ония свят ще са свободни завинаги.