201

Анонимен

преди 1 година

Чакайте, нали не беше война, а специална военна операция? Нали всичко вървеше по план, а този казва, че било много тежко там? Как така? Или само за простолюдието по телевизията е представено, че всичко върви по мед и масло?

200

Анонимен

преди 1 година

Време е тази [сбирщина на путинисти да се върне в дупката от която се е показала]специална операция и избиване и екзекутиран на невинни.Всичките до един със главата на Русия на военен съд.

199

009

преди 1 година

И Зеленски в началото на войната пусна затворниците и им раздаде хиляди калашници и патрони. Е, и?

198

Анонимен

преди 1 година

На заснети кадри, потвърдени от BBC, се вижда как Евгений Пригожин информира затворници за правилата на Вагнер забраняващи алкохол, наркотици и "сексуални контакти с местни жени, флора, фауна, мъже - всичко". Преди месец на заснети кадри, потвърдени от BBC, се виждаше как Евгений Пригожин беше убит в команден пункт, обстрелян от HiMARS.

197

Абе ШАШ

преди 1 година

Нещо никой ги не ще. Прости кравари. Сега и германците искат да им бягат, ама е сложно.

196

Гъз

преди 1 година

Не са 80 000, а 800 000 убитите руснаци. Майките ви поради ако има толкова убити руснаци , путин да сринал киев.

195

Анонимен

преди 1 година

Що да не какъв е проблема преди 17 години снимахме в бензиностанцията американски солдати да крадат фонокарти и знаете ли кво стана като се обадихме на полицията......дойде с парите и плати

194

Анонимен

преди 1 година

С войната в Украйна Русия потвърди, че е империя на злото. Путин военнопрестъпник.

193

Иван

преди 1 година

КАКВО ПАДЕНИЕ!Какво стана с великата първобитна рашка армия?Крадци,дезертьори,изнасилвачи сега и затворници.

192

dvb

преди 1 година

До Фики 209Какво странно има? Ами странното е, че са мулти милионна държава а нямат почти никакви желаещи вече де записват да се бият в тази безсмислена война, да не говорим колко много дезертьори имат в настоящите редици.. Руснаците подкрепят Путин масово благодарение на профила му изграден благодарение на пропагандната машина, но сега като опря х.. и трябва да се доказват пред бункерния си вожд, никой не иска да се записва да ходи да се бие в Украйна..

191

ДА СЕ

преди 1 година

самоубият с граната ако са заловени :D :D :D Че то те сами ще се предадат само и само да избягат от Раша :D :D :D

190

Фики

преди 1 година

Че какво странно има в това? Още в древното минало са ползвали затворници, че даже и роби в армията. А на Украинците дупе да им е яко сега като влязат Вагнер. Тея имат и оръжия и са обучени, ще има яко бой.

189

Вио

преди 1 година

Нещо ви е къса паметта май. А дон Кокаинчо не пусна ли всичко живо от украинските затвори преди 3-4 месеца. В добавка им раздаде оръжие, кой колкото може да носи. Тогава мълчахте и премигвахте. А сега Русия е голям проблем. Що не пишете как в Изюм украинската армия избива местните в момента? Мълчите, а? Лицемерни продажници!

188

Анонимен

преди 1 година

Руски диваци - ак им забраняват сношение с флора и фауна. Смятай

187

208

преди 1 година

Мдам, те украинците сняг и студ не са виждали, за първа година ще им е :D:D

186

рушкофилистици,

преди 1 година

свивайте байраците и си налягайте парцалите. Общински съветници от Москва и Петербург (240 на брой), писмено и официално искат отстраняването на Руткин от власт. Вреден бил за Русия!, усетиха се чак сега! Вие още се кланяте на прогнил идол.

185

До 208

преди 1 година

Бре, като казваш план явно и ти не знаеш какво точно имаш предвид! Ама аз ше те светна за вашите планове! Та в началото ми казвахте как за 2 седмици ще завземете украйна! И ко стана? После щехте да завладеете киев и ко стана? после щехте и харков да завалдеете и ко стана? после завладяхте Херсон, но сега се види, че и там хе го ядете! Така, че дай някво инфо къв е плана и какви са опорните точки по тоя план, щото инак оставаме с грешно вчепетление тука! :)

184

Анонимен

преди 1 година

Джендърите да си гледат в паничката, в която мръвките скоро ще свършат. Усетиха, че повече не могат да си разиграват коня както и където си искат.

183

до 200

преди 1 година

До ХА ХАА то пък в УКрайна кой е на фронта? От редовната армия почти нищо не остана вече, отидоха при Бандера. Основно са криминални елементи, наемници, съветници от НАТО (кой мислиш,че стреля с HIMERS) и нещастници, които не са успели да избягат от Украйна и са ги изловили по улиците за пушечно месо...

182

анонимен

преди 1 година

Ами Пригожин си го каза. Който не иска затворници на фронта да прати сина си... редовната армия си седи кротко. В Донбас са местни, чеченци и наемници от Русия. Какво толкова страшно има? Някои бързо забравиха как в Киев бяха пуснати от затворите всички криминални престъпници, а оръжието се раздаваше от камионите направо на улиците?