405

Алов

преди 1 година

По-рано темата беше Путин урмял_ и негов двойник ръководи. Тия от запада направо стават смешни. Путин чака зимата,зривява газохранилището на украйна и до там на пролет бели флакчета и само конслагеристи

404

вицове

преди 1 година

тоз дет написал драсканицата е гледал много фантастика очаква се САЩ и ЕС да с еразпаднат

403

али

преди 1 година

Това беше за първото за което се сетих, когато Русия нападна Украйна....Разпадане на Руската федерация...

402

А

преди 1 година

Как да се приготвим не разбрах?

401

Анонимен

преди 1 година

Гладна кокошка просо сънува.Разапад на Рус и завладявне на природните и богатства е столетна мечта на Запада, несбъдната и до днес. Поживем, увидим...

400

Анонимен

преди 1 година

психиатрите в САЩ са го изпуснали тоя. Явно не си вършат работата. Тоя ако е генерал да си огледа собствената си държава, че са ковък от гражданска война. Там населението има оръжие и армията няма да успее да се справи. Толуп американски. Всички са прости и ограничени. Не четат история. А тя се повтаря.

399

Р. Рейгън

преди 1 година

Всички империи в модерните времена се разпадат на национални държави. Въпросът тук е дали народите, етносите и племената в Руската империя изграждат национално самосъзнание. Мисля, че този генерал не е много наясно с това ... В условията на самодържавие и липса на гражданско общество такъв разпад е невъзможен.

398

322

преди 1 година

Русия е последната колониална империя и ще се разпадне. За наша радост при разпада на СССР ние се отървахме, след като се видя , че Русия не е военна сила и бившите републики които останаха в тяхната сфера на блияние ще избягат с 200. Въпрос на време е да се разпадне и Руската федерация. Никой няма полза от това да храни огромна и на практика безполезна армия за да се кефи някакъв дребен диктатор.

397

argamedon70

преди 1 година

Бабо Мара,а колко войници от Нато са загинали, да те попитам във войната в Украйна?

396

SDI

преди 1 година

По принцип разпадането на Русия е голямата мечта на САЩ и те работят за това още след разпадането на СССР. Факт е, че Русия в момента е много уязвима, но успее ли да се съвземе, а затова й трябва помощ, най- вече от Китай, нещата ще стоят по коренно различен начин. САЩ искат разпадането на Русия на множество отделни републики, които да направят марионетки и да ограбват природните им богатства, както се случва и с България. Руснаците така и не разбраха, че без силна икономика не може.

395

до 403

преди 1 година

"средна продължителност на живота в Русия - 65 години - съизмеримо с най-пропадналите африкански държави"А в България, колко е неща$тен умнокрасив, плъX такъв...я се разходи по гробищата и виж некролозите...масово мъже умират по на 55 ...инфаркти, инсулти...все от хубав живот във вашия евроатлантически рай, царящ в хубавата ни татковина...А какво пролайва някакво щатско човече с пагони си е негова работа и не виждам защо му се дава трибуна...

394

Анонимен

преди 1 година

българия се разпадна в 1989 г от тогава до днешен ден бг се самозапалват живи от немотия не достиг на финансите на бг граждани.и тези проблеми продължават до днешен ден бг остана без людна работят за една прехрана в запада слугуват на госполарите си в запада.проституция миене на чинии тоалетни робуват но важното че са големи тарикати хем гладни ес и сащ техната демокрация унищожиха българия по всички параграфи

393

...

преди 1 година

Епа историята говори! СССР се разпадна малко след као руснаците загубиха и се оттеглиха от Авганистан! Сега се видя, че руснаците танкове нямат, ракети нямат кораби нямат самолети нямат а армията им е толкова зле, че чеченци се бият в руската армия! Няма и дума да спомена за разузнаване и саелити! После се вижда пределно ясно, че путин направо не знаеше какво точно прави и в началото на войната и дори сега 7 месеца след началото! Та е твърде възможно да има големи сътресения, че и разпад!!!

392

Бай Дрън

преди 1 година

Тоя да си гледа Щатите, че там нещата отиват на разпад. Хващам се на бас, че САЩ ще се разпадне преди Русия.

391

Манолов

преди 1 година

Като гледам повечето драсканици и харесвания на съветоиди в това нещастно сайтче, става ясно, защо сме та това дередже. Ще ***, нещастни съветоидни путинисти. И май, по-скоро от очакваното. Кеф.

390

Манолов

преди 1 година

До П.К.Боже, колко си ***! Направо се запиши в руската войска, докато още я има.

389

П.К.

преди 1 година

Злобна, невярна, съчинена, желана, насочена политическа фантасмагория на западняшките псевдодемократи. Безброй пъти повтаряна и...все удря на гранит!

388

Сахар

преди 1 година

Пуснаха ли списъците за новия Москвич?

387

Бай...

преди 1 година

Нещастен евангелист!

386

Анонимен

преди 1 година

Много им се иска на запада и най-вече в лицето на САЩ. Този конфликт не започна сега, а още от 2014г. с майдана който го организира запада.