465

Читател

преди 1 година

До Цензура! УМНО ИЗКАЗВАНЕ ОТ ПРОМИТ МОЗЪК!!!

464

Читател

преди 1 година

Глупости на търкалета.

463

Щирлиц

преди 1 година

Слава России!

462

За

преди 1 година

Аз пък съм за присъединяването на САЩ към Мексико.

461

сем

преди 1 година

Още едно зомби,с промит мозък!!!!!!

460

друг

преди 1 година

Хайде да си спомним какво каза Путин преди години.Каза:''защо ни е свят без Русия''.Проумейте го много добре.Няма как да я няма тази държава.По скоро Запада и САЩ ще имат по големи проблеми.

459

до478

преди 1 година

Човек трябва да е с промит мозък или сополанко.които си няма идея за моща на руското оръжие.Дано не го изпитаме,че тогава наистина ще бъде война.

458

Цензура!

преди 1 година

Човек трябва да е много ограничен, за да вярва, че примитивна Русия с ръждивите си танкове ще победи космическа Америка. Тази ограниченост на населението е следствие на комунистическата цензура, която започна от 1944 г., та до днес...

457

Анонимен

преди 1 година

Усер, готови сме и за разпада на НАТО

456

USA Forever

преди 1 година

Погрешно е да се казва "руснаците" под общ знаменател. Всички виждаме какво става там от всякакви видео споделяния от самите граждани принудени насила да ходят на война. Правилно е да казва използва "Ботоксовия полуръст реши, каза, направи, възнамерява и пр." При една автокрация, както е в Русия, не народа решава, а един човек, ако може да се нарече човек изобщо.

455

Анонимен

преди 1 година

Готови сме за разпадането на Русия

454

R.A.T.M

преди 1 година

Другата седмица Русия увеличава населението си с близо 8 млн, толкова са 4те области, догодина ще влязат Николаевска и Одеска области. Русия се разпада само в мечтите на американски бивши военни. Да си видят президента, който се ръкува с въздуха и пита къде е Джаки след като е бил преди един месец на погребението и.

453

зер

преди 1 година

Ох, айде вече да се разпада на рвпублики и да се справят с този гном, че не знам докъде ще ни докара лунатика...

452

Теодоро

преди 1 година

ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА РАЗПАДАНЕ НА КРАВАРИЯ . СЛАВА НА РУСИЯ И НЕЙНИЯ ПЪЛКОВОДЕЦ ВЛАДИМИР ПУТИН

451

Alex

преди 1 година

Бивш :)

450

Ром'с

преди 1 година

Аз пък казвам,че САЩ е пред гражданска война... Нашите медии (купени от САЩ) не пишат нищо за нещата в САЩ, а те не са позови..

449

Анонимен

преди 1 година

Абе дайте един календар на американците. Дедо живее в 1962ра, тия си мислят че Путин е Горбачов! Ехо, дедета. Верно че склерозата е тежко заболяване, но нито сме 1962 година, нито президента на Русия е Горбачов! Разбираме, че на определена възраст вече живеете в миналото, но света не спира защото вие не можете да продължите напред.

448

ля ля

преди 1 година

Хитлер добре е искал добре да се справи с евреите! Сегашната демокрация е пародия! Във всеки край на земното кълбо има хора които се управляват по различен начин! См0тль0вците от хамерика искат всичко да е еднакво и да бъдат доминатори на всичко! А тази измислена държава е създадена от бягащи хора които не са успяли в родините си! Това е! Че тя къщата ми е с повече история от смешната им държава и демокрацията която диктуват! Ненаяли се!!!

447

Хан Кубрат

преди 1 година

Русия ке се разпадне на три Българии Дунавска България Велика България Волжка България.

446

ЗДРАВЕЙТЕ ПАК СЪМ АЗ

преди 1 година

Путин каза - имате модерно оръжие.Но и ние имаме още по ДОБРО!!!НЕ ПРАВЕТЕ ИНТРИГИ!!!- ВСИЧКИ ЩЕ СТРАДАМЕ!!!