425

Бачо Киро

преди 1 година

Пак брътвежи на умствено изостанали индивиди

424

Смях в залата

преди 1 година

БГ путлepиститe няма живеят дълго.. сърдечните удари ще ги уморят гугутките злобни потни и налъгани

423

Анонимен

преди 1 година

Това е целта проекта украйна, както навремето проекта куба за русия , просто сега ролите са разменени. Кубинската криза обаче е решена , чрез преговори. Но сега америка няма никакъв интерес от преговори тя няма проблем да жертва народа както русия така и европейския, просто това са косвени и жертви. То така че нищо не ми пречи да се насочват към целта с косвените си жертви.

422

Прав е

преди 1 година

Истерията подържана от близките до Путин СМИ заблуждава, но достатъчно е да им дръпнеш шалтера за да видиш картинката. Ще се обособят няколко малки държави с различно управление. Силно вероятно е Сибир да бъде анексиран от Китай (след като Путин изпука ресурсите на руската армия за фалшивата си война с Украйна). В историята ще бъде споменато за СССР , и разпада му който е продължил 30 години и въпреки опитите които са били правени, е довел до обособяване на отделни държави.

421

Анонимен

преди 1 година

Русия ще се разпадне, въпрос на време. Няма сила, когато да спре този разпад, защото става закономерно. Путин се записа в историята като агресор и военнопрестъпник.

420

Анонимен

преди 1 година

Най-обикновена пропаганда без покритие. Ако предстоеше разпад нямаше да го казват а щяха да го крият за да не разберат руснаците. Тази пропаганда е предназначена за наивните риби извън Русия да видят САЩ колко са били силни пред слабата уж Русия. А в същото време американците подвиват опашка пред руснаците защото знаят какви оръжия имат и не искат да ги нападат директно а ползват *** като украинците да им вършат черната работа.

419

PL

преди 1 година

Е па има доста голям резон а и логика. Повечето работи дето ги говори са чисти факти, а как беше то-когато фактите говорели и боговете мълчали. Този път обаче фиаското ще е още по-шукаритетно:)

418

rm

преди 1 година

Амин!Да се свършва с този тумор, най-големия враг на България и причинил всичките ни най-големи беди за последните 150 години.

417

Анонимен

преди 1 година

Бивш, висш УС пияница.

416

Анонимен

преди 1 година

България на три морета ръсия на 100 пар4ета

415

Анонимен

преди 1 година

русия е капитулирала пред нас а и разпад на ссср видяхме ... има русия няма русия се ми е тая а и няма нищо ве4но на тая земя русия не е изклю4ение

414

Анонимен

преди 1 година

това нещо сме го чували още от времето на Наполеон .а този ген. членуващ в клуба на анонимните алкохолици не е никакъв фактор.

413

Доктора

преди 1 година

До Който трябвана коя ваксина си?

412

Който трябва

преди 1 година

Поредния паун,перчещ пагонки и говорещ глупости...Къде забрави оръжията на Русия- хиперзвуковите ракети,ядрените торпеда Посейдон,с които Америка може да бъде изкъпана с 500 метрово цунами...Всичко това не се ползва или миним. се ползва в Украйна ,за да се намали до мин.броя на жертвите...Въобще да си седнат на ***,американски и да престанат да бунат света...Ясно е на всички ,че свърши аериканската хегемония...

411

Анонимен

преди 1 година

Какво разпадане на Русия,какво бълнува тоя,ходжа...Не му ли ясно,че Украйна е за 3 часа превзета,ако се мине на военен вариант,а не на тази отделна,военна операция,основно целяща вразумяване на *** ,тръгнали да се бият срещу брат си,насъсквани от същите тия " ходжи" ,байдъни и труги "военни специалисти"? Яд ги е ,че те са пред разпад от предстояща гражданск а война в америка и се опитват да прехвърлят проблема от болната на здравата глава... Ако е военен,а не поредния паун ,трябва да има пред

410

Щирлиц

преди 1 година

Кога да очакваме следващия 11 септември?Има доста високи кулички отвъд океана, но е важно да ни настроите предварително,иначе историческото събитие по събарянето на поредните бетонни грамади,ще мине без гръм и трясък.И да не забравите да предупредите еврейчетата,че току виж отишли на работа,мда...

409

Ааа неее

преди 1 година

Айдее медиите пак са ходили на Ходжа да им гледа бъдещето. Тоя Бен Ходжа няма ли да им каже нещо и за просперитета на ЕС напоследък?

408

Анонимен

преди 1 година

Аха нашия президент военен, ама бил зелен чорап, но видиш ли американския е гуру мислител

407

Ха-ха

преди 1 година

Тоя генерал отдавна само небивалици и глупости сервира, но не разбирам *** (по-скоро Редактора), защо ни залива с тях.Първи фактор. втори, трети - само толкова ли може да измисли Ходжи, защо и *** не добави някой свой ?Аман от такива джурналя и преписвачи като тази *** !

406

Хектор

преди 1 година

Границата на Мексико и Канада ще преминава малко южно от нов йорк, за това да мисли реп.тила, а не да си фантазира.............