81

ПРИКАЗКА

преди 1 година

Трябва да се върнат Мутренските Години - да изгонят Украинската Мафия от ЕС . Защото ще пристигне друга Мафия - Сирииската .

80

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 642...Сложи си лайк ще ти сложа и аз.

79

КВАЗИ УКРАЙНА

преди 1 година

Ние също не сме съществували никога като държава, но лошите руснаци в СССР ни дават огрома територия и ни създават държава. След разпада на СССР ние сме втората по големина държава в Европа след Русия. Много ги мразим за това. Даживеят краварите!

78

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще пуснат свинопеците всички които минаха река ингулец ще се преселят при бандера... Очаквайте включване до няколко часа

77

БАЛТИЙСКИ ДЪРЖАЦИЧКИ

преди 1 година

Ние сме малки, смешни квазидържавички, които не сме същесвували никога като самостоятелни държави, добре че се разпада СССР и ни е дал територия на измислените ни държави за да н има сега. Много са лоши руснаците.

76

ФИНЛАНДИЯ

преди 1 година

Ние никога не сме съществували като самостоятелна държава, докато Русия не ни дава независимост от Швеция. Мразим Руснаците за това.

75

Анонимен

преди 1 година

40 арестувани за 6 месеца и то при положение на война,че то при нас по зле оттам бе баце и живеем в ЕС ужким щастливо..

74

ПОЛША

преди 1 година

След като Полша е против Русия, защо не върне половината си територия на Германия, която лошите Руснаци им дават след втората световна война, много са лоши руснаците, ако ня бяха те нямаше да ги има повечето държави в Европа. Защо всички държави придобили териториални предобивки с с помоща на Русия не се откажат от тях?

73

АА

преди 1 година

Това вие, *** русофили, вярвате или не, няма никакво значение! Важното е да повярват там къде то се взимат решения! А вашата смрад, която леете по форумите, постепенно ще я отвее вятъра и ще си останете пак девета дупка на кавала, а някои и ще си отнесат възмездие за думите!

72

МНЕНИЕ

преди 1 година

Много хора започнаха да подкрепят Украйна и САЩ . Но е *** тази подкрепа - колко Обедняхте , Пичове и Пички - колко си изгубиха спестените Пари ?

71

СССР

преди 1 година

В състава на СССР има 15 ребублики. Никоя не е претопена и унищожена (както индиянците в САЩ), напротив - от всички ребублики никоя не е съществувала като самостоятелна държава. Винаги съм се чудил защо се създават ребублики на територията на Русия и им дават голяма територия. Даже сега почти всички са против Русия.

70

Aman

преди 1 година

Аман от тия театрални клоуни.

69

Анонимен

преди 1 година

До 77 "Руската е геноцидна нация.Избиват и претопяват народите." Само един въпрос към тебе. Какво се случи с индианците в Северна Америка? Според тебе са им подарявани бонбони и рози, вместо вълнени одеяла заразени с шарка и куршуми

68

РЕАКЦИЯ

преди 1 година

Като гледам че 98% от българите не вярват на украинските медии, и двават отрицателни коментари като новина като тая, колкото и да пишете фейкове (невярна информация) само става смях став аза народа. Ако някой иска да се симпатизира на украйна не е това начина.

67

ДОКАЗАТЛСТВА

преди 1 година

ДОКАЗАТЕЛСТВА трябват, да има снимки, видеоклипове как руснаците са извършвали престъпления (както са документирани украинците какви издевателства правят, а не като цирка в Буча, но те са по европейски стандарт и се признават ). Някой казал нещо и айде по нашите "измекярски новинарски" медии.

66

Тарикатчо

преди 1 година

Руската е геноцидна нация.Избиват и претопяват народите. 164 народа живеят под робство в Руската федерация в днешно време.

65

Анонимен

преди 1 година

До 51 какво е 50к ??? Имаш предвид 50хил.?това да не e според украинското военно министерство? Личи си колко ти е умственият багаж от двете изречения които си сглобил с голям зop.

64

Анонимен

преди 1 година

До Цирк - Советский Цирк!

63

Толераст

преди 1 година

Имало доказателства за руски военни престъпления...... и какво от това. Като свърши Специалната Операция Путин ще се извини....и готооово. САЩ и Англия като опожариха Либия и десетки хиляди бяха избити а петролът в Либия стана американски и английски.... Какво? Тони Блеър нали се извини... И Путин ще направи същото. Така е прието в демократичните страни...

62

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха лапнишаран, абе искаха целият свят да завоюват заедно с теб.