101

Интересно

преди 1 година

Преди 2 или 3 дни руснаците съобщиха, че след превземането на онези няколко хиляди квадратни километра в района на Харков, войските на Зеленски са започнали да избиват неудобни за тях хора и след няколко дни престъпленията ще бъдат приписани на руснаците. Дали затова тукашните медии се оказаха глухи и слепи за това съобщение?

100

ЬЬЬ

преди 1 година

Алкохолици и наркомани,безмозъчни същества-истинското лице на путиновата армия.

99

Макс

преди 1 година

Самият факт че в пресата вилнеят антируски настроения без да се чува и другата позиция показва че е в ход масивна антируска кампания. В този случай кой манипулира общественото мнение? И как да водим диалог когато не се позволява да се чуе другата страна?

98

Да допълня...

преди 1 година

Грешка. АбсурД.

97

Да допълня...

преди 1 година

До Toни 111 На Путин трябва да се вярва.Последния опит да оправдае войната е че Украйна се готвила да нападне Русия. Абсурт . Човека е за връзване.

96

Бай Дрън

преди 1 година

На кого щял да вярва? Хаха, побъркахте се, ей :)

95

Toни

преди 1 година

До МаксАми аз например-може и да не съм нормален но вярвам на украинците по една причина-досега за 57 години Руските шваби не ме убедиха че трябва да вярвам на тях-***-ми-цата им гадна.

94

Реалист

преди 1 година

A как сме кьорави за украинските престъпления, или на тях е позволено? Прочее и руснаци, и украинци са със съветски акъл и поведение.

93

Макс

преди 1 година

Лъжите са специалитет на Зеленски и компания. Кой нормален човек ще повярва на абсурдните твърдения на Зелински и неговите хора?

92

Анонимен

преди 1 година

АРМЕНИЯ!?!

91

Анонимен

преди 1 година

Браво на днес,БГ! Сайта е много обективен.показва зверствата на руските варвари.

90

123

преди 1 година

До Станчо. Единствения начин да изглеждаш грамотен е да не ръсиш мозък. Армения винаги си е била там където е и днес. И се научи на четене с разбиране и дума не си разбрал от написаното.

89

ТестКит

преди 1 година

а това външно тяло на климатика как още е там, рашките не го ли откраднаха и него. Мародери!

88

123 е педалист

преди 1 година

не му обръщайте внимание

87

Станчо

преди 1 година

До 123. Когато еимало някаква държава армения тогава не е била на територията на СССР, точно заради тях в момента ги има. Ако ще си четем история по твоите правила голяма част от съвременна украйна е българска територия, дори крим, дори част от полша. Защо ли областите в полша все се наричат воеводства? от къдели са взели думата?

86

До 93 скоро ще..

преди 1 година

Вчера 4 су 57 са унищожили последния украински хеликоптер, а преди 5 мин. е унищожен последния танк! Остава само 1 байрактар!

85

Христо

преди 1 година

Аве спрете са с тия глупости е ,бандеровците какво правят с пленените руснаци ...не е за гледане просто.

84

123

преди 1 година

До СССР. Винаги със се чудил защо хора , които не са прочели една книга в живота си ръсят мозък по форумите. Не ми се занимава да ви изреждам историята на всички бивши републики в СССР за да опровергая малумното ви твърдение , че не са имали държави. Само един пример - Армения има християнска държава векове преди Русия. А като българин би трябвало да знаете, че когато Волжка България е била държава - Москва е било блато.

83

?

преди 1 година

Харков е на 700км от Москва!!Най-голямата страна в света отстъпва на 700км от Столицата си.. Корупция, корупция, яхти, олигарси, и лъжи.Както и нашите Про-Руски партии от ДПС, Възраждане и ГЕРБ

82

Анонимен

преди 1 година

Аз не вярвам на такава новина. Руснаците не могат да заколят и пиле, камоли да измъчват човек.