41

Анонимен

преди 1 година

Така е винаги когато управляват комунисти

40

Hoqsan

преди 1 година

Те чудовищата са на улицата, в магазините, на пътя - панелни подивели чудовища... скотове, толкова е освирепял народът притиснат на дъното.

39

Анонимен

преди 1 година

Боко пак е активирал лелки ГЕРБ.Тия ще викат на черното бяло,докато Винету вади от чекмеджето откраднатите от вас пари.Нищо,че държеше пенсионерите на санитарния минимум,защото му изяждали бюджета и защото от пенсиите не може да се открадне.

38

Анонимен

преди 1 година

България е в ЕС и НАТО, който не харесва това да събере подписи и да предизвика референдум, Конституцията позволява това, стига сте късали нервите на хората с Путин

37

Анонимен

преди 1 година

Ограбиха ни медици, политици и журналисти. Да се подготвят за това, че може да ги изядем тях.!

36

Анонимен

преди 1 година

Кой е тоя шут дето е писал статията, няма нищо общо с действителноста

35

Анонимен

преди 1 година

Кво стана бе победихте ли Путин вече, ***

34

Анонимен

преди 1 година

С такова желание се присъединихме към всички санкции наложени от запада. Приветствахме ги първи, а сега всеки сам да се спасява и да си сърба попарата. Запада дори и не намеква за някаква помощ. А за наводнените села-не били чули и разбрали, никой не им е искал помощ, те можело да помогнат евентуално, но не веднага. Първо трябвало да проучат нещата. Толкова за европейската солидарност.

33

Плашенето на овцете

преди 1 година

е стратегически маниер на комунистите ! През цялото си съществуване до днес единственото което правят е да заплашват и да плашат ! Инфлацията била заложена 11 %, но сега била 17%, инфлацията пaлячо никой в света не може да я прогнозира колко ще скочи или колко ще падне,дори и най-добрите икономисти в света не могат да предвидят точна цифра ! Ти си червен клоун на икономиката поканен за да стресира плашливата овца и да създаде обстановка на нетърпимост и напрежение за да поддържа стресът в овцете

32

Анонимен

преди 1 година

САЩ е най големия враг на България. Докато не изгоним американците и техните местни слуги не бъдат вкарани по затворите няма да нищо да се промени.

31

Анонимен

преди 1 година

Но ще да кажат мнозина: "Русия беше, която ни освободи". Да това е вярно, това е велико събитие, ние сме благодарни на покойний Александра II, името му ще бъде у нас священно до века, благодарни и признателни сме на целий руский народ. Но трябва ли да бъдем благодарни и за това, че Русия ни освободи, за да ни зароби отново - нещо, което тя доказа вече от 6-ий септемврий насам? Ние сме благодарни на руский народ, който никога не ни желае злото, защото е удушен повече от нас, както бяхме в турско време; благодарни сме и на покойний император; но не и на днешното руско правителство, състоящо се о

30

До 30

преди 1 година

Какво ще затвориш,бе?Кръчмата ли?Е,и?Дреме ми за твоята кръчма.А тия,дето ще останат на улицата и на които им даваш половината заплата под масата,ще си намерят друг като тебе.

29

Анонимен

преди 1 година

хората, които са унищожили Полша, Малорусия и Бесарабия, не искат да слушат. Турили един път те намерение да правят от България Задунайска Губерния, нищо свято не ги спира. "Всяко тържество на България е смърт за Русия", пишеше в един брой на "Русь" покойний екзалтиран славянофил Аксаков, за когото се проляха толкова сълзи в Софийското книжевно дружество. "Какви са тия Крумовци, Симеоновци и Борисовци? Разве не можеше и без тях?" ... пишеше същий тоя Аксаков по повод на княжеската прокламация към българските солдати, в която се казваше: "Вие, синове и потомци на Крума и пр." Виждате доколк

28

Анонимен

преди 1 година

Лъжат се ония, които мислят, че руските дипломати са по начало против съединението. Те са готови днес да направят това съединение, но забележете, те да го направят сами, а не и българите. Те желаят, щото това съединение да го донесе някой беломустакат генерал, с покрити гърди от ордени, някой Обручев или Сомов, когото да срещат по всичките градове гологлави с хляб и сол, с камбани и молебен, а той да се надува, се да излизат само из устата му думите: "так приказано", "не разсуждать", "не бунтовать"", "воля"

27

Анонимен

преди 1 година

Яааа,Боко пак е активирал лелки ГЕРБ.Тия ще викат на черното бяло,докато Винету вади от чекмеджето откраднатите от вас пари.Нищо,че държеше пенсионерите на санитарния минимум,защото му изяждали бюджета и защото от пенсиите не може да се открадне.

26

Анонимен

преди 1 година

Независимия българин е русофоб

25

САМО питаме...

преди 1 година

А КИРЕ колко гушна от ББР...хахахааа

24

Анонимен

преди 1 година

всеки честен човек, който може да мисли и да разсъждава що годе, ще се съгласи с нас, че най-големий ни неприятел днес е официалната Русия. Няма пакост, няма мерзост, даже и подлост, които да не е пуснала в ход тая държава начело с нейний Гирс и Катков от 6-ий септемврий насам, т.е. от тоя знаменит ден, когато ние почнахме своето истинско политическо и самостоятелно съществуване.

23

Кирил ПП русофилъ

преди 1 година

ГЕРБ са виновни че сме бедни, старите политици откраднаха милиарди

22

Анонимен

преди 1 година

Слава на Василев, ако ни е отдалечил от еврото. А пък ние сред чудовища сме свикнали вече да живеем.