61

Иво

преди 1 година

Всички дърти гербави *** по амбразурите, както са ги учили в БКП -то. Само че само слабоумните птеродактили от соца им вярват май, пък те са на привършване.

60

Разбирач

преди 1 година

Важното е, че има ПРОМЯНА и сме НЕЗАВИСИМИ от Русия. Сега можем да купуваме газ от, който си искаме посредник, който продава руски газ.

59

Анонимен

преди 1 година

България е фрашкана с газ а хората няма кво да ядат

58

Анонимен

преди 1 година

Могат ли от ЕС да сметнат с 200 евро дали може човек да се храни дори и да стои на топло, да - това са неща които в първобитния строй са били лукс и сега пак така става за някои хора.

57

Анонимен

преди 1 година

Реално украйна използва всичките си налични човешк, оръжейни и всякакви други ресурси в тази война. Европа също принася в жертва собствените си народи. Първо ги подложиха на експеримент с коронавируса, после почнаха да си убиват икономиката. А ние да не изостанем нещо им пригласяме в синхрон и даже се престараваме. Сега няма и на кого да заплачем на рамото.

56

Анонимен

преди 1 година

Балаклея взята ! Купянск практически взят ! Изюм в котле там 11 тис Руских в полном окружении, вместе с командованием Армии !

55

КЪДЕ Е СПАСЕНИЕТО

преди 1 година

НА 2 РИ ИЗБИРАМЕ ГЕРБ, ЮМРУКЪТ СЕ ПОЯВЯВА ОТНОВО И ВИКА НАРОДЕ НА ПЛОЩАДА, ИДВА РЕД НА БРОКЕРА МРАВОЯДОВ, ТОЙ НОСИ ПАРИТЕ ОТ ОЛИГАРСИТЕ НА ПРОТЕСТЪРИТЕ И ТАКА ПОНЕ 6/8МЕСЕЦА - РЕЗУЛТАТ- НАРОДА ЗАБОГАТЯВА ОТ ПРОТЕСТИТЕ, ПОТРЕБЛЕНИЕТО СЕ УВЕЛИЧАВА ГЛАВОЛОМНО/ ТАКА БЕШЕ 2020Г- ПРЕЗ СЕДМИЦАТА НА ПРОТЕСТ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ В ГЪРЦИЯ НА МОРЕ/КЪМ ПЛОЩАДИТЕ ТРЪГВАТ АВТОБУСИ ОТ СЕЛА И ПАЛАНКИ С ПРОТЕСТИРАЩИ- ЕТО И АВТОБУСНИЯ ТРАНСПОРТ ПРОЦЪФТЯВА И БАБИТЕ ОТ СЕЛАТА СА НАПРАВИЛИ ЛЮТЕНИЦАТА И РАЗХОДКА И ПРОТЕСТ

54

ФАКТ

преди 1 година

По жалък от жалкия фигурант може да бъде САМО фигурантскиЯТ трoл!!!

53

пияница мистик

преди 1 година

Всичко е нормално в такава държава като България с толкова пp0cто население. Повярва на един съден в UK и САЩ крадец на интелектуална собственост, който за да не влезе в затвора поиска извън съдебно споразумение. Че и го направи финансов министър. Повярва и на един перманентен канадски лъжец. И всичко това, защото повярва на 12 години циклената лъжа, че Бойко бил крадец, че имал някакво измислено чекмедже, а Дамаджаната като видя, че и 80%-вите вече се съмняват, взе да лъже за някакви чували :))

52

Анонимен

преди 1 година

До до 53Само преди дни стана ясно,че България изпада от групата на най-високоразвитите държави в света според класация на Индекса на човешко развитие на ООН. Данните са от 2021 година,след 11 годишно управление на ГЕРБ.Необходимо ли е да се коментира нещо повече ?

51

Стадото купено

преди 1 година

с копейки се е събрало тук да докаже колко евтино предлага "замразен вакумиран мозък" за мезе на хомосапиенс ! Какъв забавен и развлекателен "панаир" се заформя с такова мезе през почивния ден ?

50

Анонимен

преди 1 година

Така е като и управляват демократи. Преди 1989 когато управляваха комунистите, нямаше такива чудовища.

49

до 53

преди 1 година

Когато определяш някой като "некадърник" първо докажи, че нямаш празна тиква, но не можеш, защото всички овце природата ги е "дарила" с простотия ! България "крачи" стремглаво надоло във всички класации защото отдавна на територията и се развъжда новата световно известна вече порода овце "българска ттъпоглава"...та това е положението една овца се осмели да дава определение за харвардски възпитаник...каква ирония по *** показатели...

48

Анонимен

преди 1 година

военният кореспондент Семьон Пегов говори за защитата на Изюм: "Напрегнатата ситуация изисква вниманието на хората, които вземат решения. Врагът превъзхожда по численост и технологии. Нашите се опитват да издържат трети пореден ден"

47

Анонимен

преди 1 година

Нищо, ний сме евроинтегрирани и щракаме с пръсти. Единствените протести са срещу ниските цени. Защото сме членове на клуба на богатите.

46

СМЕХ

преди 1 година

КЪВ ХАРВАРД, БЕ....Кире е учил и тракал заровете на барбута у кафенето до Харвард....нали един от приятелите му си призна че само там го е виждал... !

45

Сълза и смях

преди 1 година

Пак гласувайте за Герб,дпс ,бсп или клоуни като атака и възраждане,па после олеле!

44

111222

преди 1 година

Това момче ако е икономист, наистина трябва да знае че дългосрочна стагфлация няма как да има, даже вече се случи -от тук насетне рецесия, да и замръзване на цени, доходи и потребление

43

ЬЬЬ

преди 1 година

Няма нищо чудно,че и Харвард може да "роди" некадърници.Техният поход към "промяната" се оказа поход към дъното на блатото,от което няма излизане или ако има то ще се окаже много-много трудно.Да ни е честита "харвардската промяна"!

42

Този е един

преди 1 година

*** на който никоя партия не обръща никакво внимание и сега преди избори припечелва като маскари за пари, който даде повече повече храчки ще изплюе този мискинин срещу когото му наредят. Защо не се появи по време на управлението на Василев и да каже, че греши, А СЕГА ?