101

Анонимен

преди 1 година

Тоя пишман Економист явно е на хранилката при БоЕко и Чорапа. Когато в Еврозоната инфлацията е 10% то колко се очаква да е в Бг?! И при една война кой би могъл да спази условията за еврозоната?!Вкусни ли са на БоЕко-Чорапа-Доган кИфтетата???

100

Анонимен

преди 1 година

До 116За кои точно заводи говориш, че то май ние такива нямаме, заводи имат германците, с 30-40 хил души работници, нашите са манифактури с по стотина човека...

99

Анонимен

преди 1 година

Аз направих много пари от инфлацията доволен съм произвеждам зърно

98

Анонимен

преди 1 година

Добрите икономисти трябва да са неутрални. Видите ли икономист да внедрява конкретно една партия в изказванията си и да излиза извън запната на чисто икономическия анализ, то трябва да ви стане ясно, че е политически ПР.(Твърдя го като ПР професионалист с дългогодишен опит)

97

Анонимен

преди 1 година

Правейки си сметката ще ми излезне по-евтино да изкарам зимата в Занзибар на топло, отколкото да си остана в София и да пращам светки за отопление.

96

АНОНИМЕН

преди 1 година

Е така е да си сърбаме попарата ама без хляб. заслужи ли сме го като сме безотговорни хора. Може да се оплачеме, ама на ерменския поп

95

пенсионер на круиз

преди 1 година

бе ква инфлация в България ?! киро и асен ни дигнаха доходите до незнайни висоти .

94

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е хрантутницитe от т нар държавна и общинска администрация да се съкратят с 60%. Не е нормално работещият по 16 часа нормален обикновен българин да не може да изхрани децата си за да издържа Айшето с десетте и крадливи деца от различни бащи, отгоре на това и още 4-5 пачаври на блага държвна службица уредени от Койчо,Мойчо и Дайчо. Нека да заминат на пазара на труда и да си търсят работа спрямо уменията си, които са ходене по къси поли и пиене на кафета през 15 минути.

93

Вземете си вазелин

преди 1 година

А какво ще стане зимата когато Путин ни спре газта !? Всички заводи са газифицирани . Явно ще ставаме като шри ланка ама там е топло тука ще тракаме със зъби зимата !

92

Анонимен

преди 1 година

Левон Хамцурпимян каза че му е добро положението, като работиш и заплатата ти стига за всичко.Стига да е над 50 бонки като неговата.

91

А2

преди 1 година

Със зелената сделка какво става? Ще има ли данък върху яденето на мазни банички в пиковите моменти . Пушачите ще се облагат ли с ергенски данък в четвъртък или ще си остане както досега десния крак да е с по къс крачол?

90

Анонимен

преди 1 година

Здравеопазването и образованието при соца не бяха безплатни. Държавата създаваше условия всеки да има работа, във всеки град имаше по няколко завода. Всеки работеше чрез труд си даваше своя принос за здравеопазване, образование, инфраструктура.

89

EU citizen

преди 1 година

Никаква висока инфлация не може да засенчи радостта от това че България вече е СВОБОДНА от Русия. България се освободи от руските зависимости и стана част от цивилизования свят.

88

Анонимен

преди 1 година

Преди всичко идваше от Русия (ссср), нищо не е било без пари. А а малка България изнасяше домати и селскостопанска продукция и хранеше половин Русия. Сега американците не искат домати за танкери с газ, искат долари.

87

до 94

преди 1 година

В България комунизъм никога не е имало.Имаше социализъм.Здравеопазването и образованието бяха безплатни.Не умираха хора по стълбите на болниците.Сега всичко е демокрация,спокойно можеш да умреш от глад и да говориш каквото си искаш,но пак си гладен.

86

Анонимен

преди 1 година

Болниците в Германия вече не могат да извършват някои операции заради инфлацията и недостатъчното покритие от здравните каси. Искат държавата да ги компенсира, иначе няма да оперират. Kliniken fordern Inflationsausgleich von Bund und Landzeit.de/news/2022-09/07/kliniken-fordern-inflationsausgleich-von-bund-und-land

85

Агент на оф

преди 1 година

Как хубаво ни беше без газ навремето. Само на въглища дърва и нафта. Парното без пари. Водата без водомер . Салама лев и двайсет кучата радост.

84

Анонимен

преди 1 година

Средната класа, основана на постоянно потребление в големи обеми, е основата на западния свят. Сега феноменът на средната класа отива в историята заради рязкото обедняване на населението на САЩ, ЕС и Великобритания. Колективният Запад в сегашния си вид ще просъществува още много кратко време и ще му се наложи да търси нови модели на управление на собственото си общество - почти разорени хора с най-големи претенции. А единственият такъв модел за запазване на социалното устройство и властта на елита при обедняване на населението е фашистка диктатура.

83

Анонимен

преди 1 година

От 1 октомври в Германия се сформира териториално подразделение на Бундесфера, различно от армията, което ще се грижи и за безредиците! Те ще действат "на улицата", и най- вече срещу протестиращите! Нещо като, "въвеждане на военно положение"!

82

Шамарът е мощен

преди 1 година

"Газпром Go home"! А Газпром не само ще си отишъл хоум, ами взел решение повече да не идва. Американските слуги още не могат да се освестят и не знаят как да реагират. Русия взе решение да продава газ на България - България е твърде малка и назначителна като клиент. А некъпаните *** могат да излязат пак на протест с плакати "Газпром Go home"