82

Анонимен

преди 1 година

Тази година без газ от Русия няма да бъде най-критичната за Европа, първите месеци ще има газ от хранилищата. Страшното започва в средата или в края на зимата, напролет. Убиец ще бъде 2023-та, когато няма да има запаси и цената на газа в ЕС ще надхвърли азиатските. Зимата на 2024 ще бъде ужасяваща. А зимата на 2025 ще бъде ад.

81

Анонимен

преди 1 година

Понеже се опасяваме дали ще можете да си плащате ток, вода, парно, ще ви го ограничаваме 1:6. Един ден имаш, шест дена не. Най-добре да се кооперирате с роднини и приятели за топленето нощем.

80

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 86, лъжа. Кризата с чипове се вихри цяла година преди войната. Москва няма нищо общо с 14-я, аман от лъжи.

79

Анонимен

преди 1 година

Срив на цените, ама нагоре. Санкциите срещу Русия яко удрят по Европа.

78

Анонимен

преди 1 година

Кризата се отрази и на Apple, новият Айфон 14 е всъщнст Айфон 13 със софтуерен ъпдейт :-)))))

77

Анонимен

преди 1 година

Който се топли на газ да му мисли

76

морски

преди 1 година

Евтиното остана при соца. Понеже капитализма ни е изроден, скъпо и прескъпо ще е.

75

Анонимен

преди 1 година

Ще има и газ и ток и всичко. Дори и клетви на русофили ще има! През зимата ще е непрестанен вой, всеки русофил ще се кълне че му е студено, от сутрин до вечер едни и същи опорки до втръсване. Още не са почнали, а вече ме болят ушите и очите от четене на русофилска долнопробна пропаганджа муахахахахах!

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 80, никога не съм разбирал как може да сте толкова прости. Други въпроси, козар.

73

Анонимен

преди 1 година

Аз още през Април месец ви казвах, че така ще стане, но кой да слуша. И индикатора за това е един единствен. Русофилите плашеха със студ и глад, а какво винаги техните клетви не се сбъдват, така че.. . . .. е ясно на всички муахахахахахаха!

72

Анонимен

преди 1 година

че има зелки нищо нема да има

71

Анонимен

преди 1 година

Колко от нещата дето ядете се приготвят на газ и не могат на ток ? Абсолютна спекула

70

Таратанци

преди 1 година

Ще има поевтиняване, ама друг път - ще има рецесия, защото инфлацията се лекува с рецесия. Това означава - съкращения на работните места, вдигане на лихвите, все по-трудно достъпни пари. Нормално. От 2017-та насам САЩ печатат пари като лудите. За да компенсират - другите държави печатат и те. Пандемията не помонга никак да се стабилизира световната икономика, войната също. Поне две-три години ще е тегаво. Журналистите да не бият клавиатурата толкова люто - не е тъпан

69

разсмя ме

преди 1 година

Кънев, заври си дипломата за икономист там където слънце не огрява.Значи при рязко намаляване или спиране на доставките на газ цената ще падне???Кънев, ти да не си учил в Харвард?

68

Анонимен

преди 1 година

Оптимизмът винаги е предшествал най-големите социални катаклизчи, които са сполетявали човечеството! Колкото повече оптимизъм толкова са по-зле нещата! Колкото повече оптимизъм толкова по-големи са лъжите! Разпадът е неизбежен и 9eбилитe вече го разбраха!

67

Анонимен

преди 1 година

Оптимизмът винаги е предшествал най-големите социални катаклизми, които са сполетявали чомечеството! Колкото повече оптимизъм толкова са по-зле нещата! Колкото повече оптимизъм толкова по-големи са лъжите! Разпадът е неизбежен и 9eбилитe вече го разбраха!

66

ха ха ха

преди 1 година

Вижте му профила на тоя евгени кънев във фейса, пълна откачалка. Вижте му и приятелите и какви коментари пишат, ха ха ха, голям майтап, голям смях да ги четеш!

65

Анонимен

преди 1 година

Оптимизмът винаги е предшествал най-големите социални катаклизчи, които са сполетявали чомечеството! Колкото повече оптимизъм толкова са по-зле нещата! Колкото повече оптимизъм толкова по-големи са лъжите! Разпадът е неизбежен и 9eбилитe вече го разбраха!

64

Анонимен

преди 1 година

За евгений кънев - мазния грантаджия може и да не е тежка. Все пак пуска по 2 платени статии на седмица!

63

Анонимен

преди 1 година

Рецесия отдавна има и чрез инфлацията искат да представят че няма рецесия . 4 % ръст при инфлация от 20 % си е = на 16 % рецесия . А това е огромна рецесия . Ще има много фалити . Русия не би трябвало да продава ресурси в Европа . Ако го направи ЕС влиза в Японски вариянт с 30 годишна рецесия и двойно намъляване на население и икономика. Това би било най изгодно за Китай но и Русия има интерес от това.