102

Анонимен

преди 1 година

Готвя си на руска газ и се заразих, да би в изолация съм! Заразин с руска газ!Вече само с американска демократична ще готвя!!

101

Истината

преди 1 година

Руският 127-ми полк в Херсон отказа да се бие, нямали вода, храна, нито заплати. Видя се кой гладува и студува муахахахаххах!

100

Белата Златка

преди 1 година

ГАЗ НААААШ !

99

Анонимен

преди 1 година

Руския фактор ни заразява ..икономически сме заразени с руска корона! Оооо

98

Анонимен

преди 1 година

Ще има срив на безнеса не на цените! Бизнеси, предприятия фалират заради високи енергийни цени! И тези които с помощи не фалираха през пандемията санкциите ще ги довършат!!

97

Анонимен

преди 1 година

Руския газ бил икономическа зараза?? Тоя експерт тепа рибата..

96

Да да

преди 1 година

Тук всички пишат как са за Русия, а у. Толкова като си харесвате Русия, хващайте пътя и там, какъв ви е проблема? За последните 30 години не съм видял масово преселение на българи към Русия, основно към западна Европа се местят хората ама после се плюе по нея. Ама то е едно да пишеш тук и да си чешеш *** а друго да отидеш в Сибир да поживееш.

95

Антифашист

преди 1 година

Честит празник . ..нас червеното знаааме родиииинииии нас не щеее ни уплаааши смърттааа... Ние сме на всеки километър от тук до края на света

94

Анонимен

преди 1 година

Целта е предизборно всяване на страх сред народа от тежка зима, за да гласуват за "правилните" партии. И пак всички заплахи идват от Русия! Вижте кой плаши най-много и натиска да се водят преговори с Газпром: Корнелия Нинова! Комунистите са патологични лъжци и изнудвачи!

93

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще има срив на разходите за пенсии.

92

Анонимен

преди 1 година

Другарят Кънев е на хранилка на дедо ви Шорош, затова плещи глупости. А медиите защо отразяват нечленоразделните му тъпотии?

91

Анонимен

преди 1 година

Зимата може и да не е тежка в Дубай.

90

Срив на петрола има

преди 1 година

От два месеца тук в България паднаха с 0.20ст.Срив трябва да има в ЕВРОГЕЙСКИЯ БАРДАК,че като им гледам злобните и прости физиономии,как нищо свястно не свършиха ще страдаме още.КОГА И ПРОПАДНАЛИТЕ *** ЗАПАДНЯЦИ ЩЕ СЕ СЪБУДАТ ДА ВИ ИЗМЕТЪТ ЕВРОГЕЙСКИЯ ПАРАД.МНОГО ПРОСТИ ИЗЛЕЗНАХА ВЯРВАТ,ЧЕ ПУТИН ИМ ВДИГНА ЦЕНИТЕ ХА ХА ПРОПАГАНДАТА НА ЕВРОМЕДИИТЕ.ЕС МИ СЕ ОТВРЪЩАВАТ ОТ ТОВА КОЛКО ЛЪЖАТ И С КОВИДА КОЙТО ПУТИН ИМ СЕКНА.ПОРЕДНАТА ИЗМАМА НА ЛАЙНЕР И БАЙГЪН!СПРЕТЕ ТОЗИ ФАШИЗЪМ ЕС ЕС

89

Вижте заглавието

преди 1 година

"Може" да не е тежка ! Ама може и да не може. Само се молете да не дойде руската зима в Европа...Този пишман анаЛизатор щял да изолирва Русия !? А онзи *** Блинкен щял да я срине икономически !? Също като едни други подобни (Хитлер Наполеон и др.)които искаха да я затриват. Наистина ли вярвате на пропагандата че Русия ще се предаде или пък ще умре от глад и студ или ще остане без ток ?? Блаженни са вярващите тяхно е царството небесно.

88

професор пръц

преди 1 година

Цените няма да паднат,няма да го допуснат търгашите-спекуланти,които чудесно си живуркат в нашата държавица,на гърба на народа.Българите страдат от спекуланти-шарлатани много повече,отколкото войната на джуджето.Българите страдат от корумпирани политици ,алчни и долни и техните обръчи от фирми,завзели почти всеки печеливш бизнес.Стоката в хранителния магазин трябва да идва направо от производителя.Държавата трябва да контролира цените на двайсетина хранителни продукта и да не позволява спекула с

87

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91 Ти като смучеш руски пениси привилегирован ли си?

86

Баш Майстора

преди 1 година

Цените на една дтока могат да се свалат ссмо ско има пренаеищане на пазарс как ше стане ксто елиминирсш основен достсвчик оставс варианта другитв доставчици да си намалят драстично печалбата.Кат пуснат добив в излишък Не вярвам обапе аеабухите да са толко тъ пи освен ако не сиакт да елиминират в бъдеще доставчик русия ама пак те немогат да захранят пазара при такава дупка

85

Анонимен

преди 1 година

Русия и ТЕЦ София са тумори. Без тя ще е много по-добре.

84

Ха-ха

преди 1 година

***-хубавелке.ее.!Само като прочетох, че цитираш "Икономиста" Кънев, спрях да чета по-нататък.Той такива "икономически" бисери сипе "едните да дадат на другите", та шапка да ти падне..е!Та той (Кънев) забравя в писанията си, че сегашното (служебно) правителство е на Президента и задава реторичен въпрос - защо Президента се намесвал в преговорите с руснацитя за петрола и газа - не било "демократично"!"Икономическата" мисъл на Кънев кърти мивки. Хвала! Съвет *** - избирай си "източниците"

83

Анонимен

преди 1 година

Гледайте Вечер с Владимир Соловьов. Още преди седмици каза, че няма да има газ за България, после и Песков го потвърди в изказване за България. А некъпаните протетират срещу Газпром, защо си мислят, че Газпром иска да им продава, да купуваш от Газпром е привилегия която трябва да се заслужи.