42

Анонимен

преди 1 година

"Ако спрат газа на немците те няма да могат да произвеждат достатъчно от най- важната за нас стока- европейските субсидии" - забравяш за най-важната стока произвеждана от немци за българи... Алуминиевото кенчу за кока-кола. Цената на алуминия е скочила четворно в Европа и в световен мащаб Китай са новия лидер на пазара. И стъклените шишета няма да ги бъде, че и там производството оскъпе. В София ще минаваме като в селата - на пластмасови шишета кола.

41

Анонимен

преди 1 година

Евгени, инфлацията дойде от политическата корупция на Италия, Гърция, Франция и още доста държави от еврозоната, които организирано си ограбиха бюджетите и са на по над 120% дълг спрямо БВП. Като следствие от политическата корупция започна Драги да печата пари и количествените улеснения и ето дойде и инфлацията Ние живяхме според чергата си за разлика от нахалната еврозона, но сега с инфлацията сме обложени и ние с този данък! Така, че не дойде от небето тази инфлация и няма връзка с войната.

40

До 39

преди 1 година

ще спрем да сме корумпираниПо-вероятно е първо да създадат работещ термоядрен реактор или пък Путин да седне да играе покер със Зеленски в Москва. Корупцията и въобще отклонението от всякакви норми, правила и закони на нас ни е здраво вродено от векове. А такива вродени малформации са твърде малко вероятни да се изчистят.

39

Къпах се

преди 1 година

По колко минути ще се къпя с жените ви русофобчета? По 2 минути или повече?

38

Анонимен

преди 1 година

"За газа незнам,но апартаментите определено падат стремглаво" - горките обеднели собственици на апартаменти в Младост, София стремглаво са на по 1500евро квадратен метър докато миналата година бяха по 1300. Освен, ако не пукне некое бабе не можеш да намериш нищичко на под 1400евро квадрат в София, освен, ако не си купиш магазин и не почнеш да живееш на партера и да делиш стая с паркиращите в градинката пред прозореца. ;)

37

Анонимен

преди 1 година

Ако спрат газа на немците те няма да могат да произвеждат достатъчно от най- важната за нас стока- европейските субсидии! Ако няма за нас субсидии ще ни дадат някакъв заместител на парите- ще влезнем в шенген и еврото и по всяка вероятност ще спрем да сме корумпирани! Така, че това е добрата новина за нас! От друга страна така ще спре денгубенето, поради холандските мошееници, които ни причиняват да губим поне 20% от евро субсидиите само заради един шенген.

36

Аз

преди 1 година

И кои са тия места, от които можем да заменим руския газ? Ирак? Либия? Сирия? Аман от "експерти" с никому неизвестна експертиза! Намираме се в режим на свободно падане и е време тези "експерти" да млъкнат и да се скрият защото се надига цунами и има опасност да бъдат пометени от него!

35

Алчен брокер

преди 1 година

За газа незнам,но апартаментите определено падат стремглаво.

34

Анонимен

преди 1 година

"да изолира руския газ като фактор, който носи зараза от газа отива в електричеството, а от електричеството отива във всички сметки" - пак руснаците са виновни, че Европа ни забрани да строим Белене, че изнасяме евтиното електричество от Козлодуй в чужбина и че американците са собственици на Марица изток 1 и 3. Колко лоши са руснаците. Тц. Нц. Тц.

33

Да бе

преди 1 година

То и цените в България ще се укротят ако никой не купува ама трябва да се яде така че не вярвайте на подобни шеги.

32

Сатир

преди 1 година

"да изолира руския газ като фактор, който носи зараза" Здрасти Адиот. Я напиши малко сметки , да видим как ще се случи?!?!?!

31

Анонимен

преди 1 година

Аз сриване на цени никога не съм виждал, а вие?

30

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията се лекувала с рецесия, а спекулацията? Как?

29

Анонимен

преди 1 година

Проблемът с газа за България е политическа опорка на путлеропитеци. В случая имаме икономическо предимство защото изнасяме предимно суровини които са най-зависими от инфлацията, а не готови продукти. Когато износът ти расте, по-скъпият внос не е такъв проблем. Проблемът е конкретно за Германия, защото там тези суровини са в основата на цялата им икономика, която е индустриална.

28

Анонимен

преди 1 година

Бирата в момента на промоция си е под 70 стотинки кенчето, така че...

27

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

БИРАТА ПАК ЩЕ СТАНЕ 0.32ст. КАТО ЕДНО ВРЕМЕ САМО ЧЕ ЩЕ Е ТОПЛА

26

Анонимен

преди 1 година

само в бг сривът ще е нагоре както винаги

25

Анонимен

преди 1 година

Газта да не маслини, та да идеш да си купиш от съседния магазин. Не стига това, ами е ограничено количество в света. Ще има срив на цените ама американците на са го планували така.

24

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТОВече има намаление на търсенето,заради инфлацията логично народа намалява потреблението,защото доходите му са като преди инфлацията,но цените не падат.

23

Augusto Pinochet

преди 1 година

БУРСУКЪТ ЕВГЕНИ КЪНЕВ ОТ ГОДИНИ Е НА ХРАНИЛКА ПРИ АНГЛОСАКСИТЕ - МНОГО ОТДАВНА СА ГО НАПРАВИЛИ МНОГО КАФЯВ ОТ ЗАД. НЕ СЕ ЗАДЪРЖА... ДА ПУСНЕ НЯКАКВО КАФЯВО ИЗКАЗВАНЕ. РОДООТСТЪПНИКА ПРОДАЖЕН