25

?!

преди 8 месеца

Какво значи "чуждестранни гражданки", бe? Вече не смеете да напишете националността на универсално ненавижданите пияни сънароднички на Гринберг ли? То бива, бива лакейство, но вашето е....

24

Украйнски нали

преди 8 месеца

Чуждестранни гражданки. Четири пъти не разбират от забележки и предупреждения. Ето защо Путин ги нападна. Неразбират бе.

23

Спасител

преди 8 месеца

Бил е на 69 години. На тая възраст си гледат пенцията хората. Трябва да има таван за възрастта на спасителите.

22

Веско Григоров

преди 8 месеца

Поне мен да бяха взели за спасител , защото и аз съм на 70 години , пък и имам нужда от пари за кредити, които взех от банка ДСК . Все пак излъгах банковите служители и отпуснаха кредит на един софиянец,набор на тези женски особи . Има Господ той е с нулев доход и трайно безработен, ама аз с неговият кредит си погасих моите и така той стана "удаввник " , ама аз няма да го спасявам , за да не умра като този спасител и мой набор .

21

Анонимен

преди 8 месеца

Спасителя е бил от старата школа. Може да умреш, но ще си изпълниш дълга. Мир на душата му!

20

Xaxa

преди 8 месеца

"Станало му лошо и починал". Инсултите и инфарктите от "ваксините" защо така "хитричко" ги избягвате?

19

Анонимен

преди 8 месеца

спасител на 69!?!? аз това не мога да си обясня , а не от къде са туристките.

18

анонимен

преди 8 месеца

Някой създава впечатление, че може всичко да се прави в държавата, който каквото иска.Време е да се сложе край на това. Тук има закони и трябва да се спазват, така както спазват законите в техните държави.

17

Анонимен

преди 8 месеца

При червен флаг никой не трябва да влиза дори и спасител.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Спасителя трябва не само да плува добре, а и да носи още едно тяло. Това за 99% от хората е непосилно. Жалко за човека!

15

Анонимен

преди 8 месеца

И как точно тези двете са станали причина??? Сигурно ли е, например, че причината не са двете туристки по монокини, които цял ден се излежават до поста му?

14

Българина

преди 8 месеца

Двете да бъдат обвинени в опит за убийство Влизаш 4 пъти и чакаш да видиш какво ше стане, дали ще дойде спасителя....

13

Анонимен

преди 8 месеца

Не знам, защо българите винаги дискутират грешното, както и избират грешното! Има едно нещо наричано съд. Там се установява при едно обвинение дали някой е свързан с нещо и трябва да носи отговорност! Има ли обвинение при толкова свидетели - пишат четири пъти? Какво искате тогава?

12

Анонимен

преди 8 месеца

Украинки, ама нали не трябва да се разбира колко им пука за войната за това чуждестранни

11

Рънърса 4

преди 8 месеца

Няма стари и млади, а можещи и неможещи, плуването не е проста работа, иска се майсторство и голям опит, за да си добър плувец. А иначе и доста млади хора си отиват от инфаркти и инсулти, за съжаление.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Украинки. Пълно е по морето с тях, в което лошо няма, освен ако не са толкова нагли.

9

Българина

преди 8 месеца

За това функциите на спасителите трябва да са само предупредителни. Никакво спасяване..... Грешни са правилата. Даже след 2 то свирене да спират да се занимават с тях

8

Какво казва законът?

преди 8 месеца

Това, което предлага по-долу коментатор N1 всъщност е свързано с много важен въпрос. Дали нашето законодателство е достатъчно адекватно в случаи като този? Кой и защо е длъжен да рискува здравето или живота си само заради това, че някакви биологични единици ЧЕТИРИКРАТНО нарушават правило - в бурно море не се влиза, ако си на охраняем плаж. Били са и спасявани, и предупреждавани, но те си правят кефа като се издевават със спасителят, който пък е служебно задължен да търпи да го разиграват?!

7

Алооо

преди 8 месеца

До Анонимен Незабавно двете овце да се подстрижат и затворят в сливенския доживотна" А да да лежат и да пърд.т и да ги храним. Да плащат 1 000 000 лв. кръвнина на загиналия спасител и да бъдат осъдени на трудов лагер(да хващат лопатите и да отиват да чистят Карлово и реките ), то пък лошото е че няма, нали е либеращина и ще им нарушим правата ... Тия двете кози може и вече да не са в България да са си избягали от където са дошли.

6

обективен

преди 8 месеца

Смелият дядо е получил инфаркт . Сигурно не му е издържало сърцето. Жалкото е , че пенсията не им стига и се налага да работят докато са живи !!!