Снимка: БГНЕС

Четири пъти били вадени от водата жените, заради които почина 69-годишен спасител на плажа.

Трагичният инцидент се случил вчера по обед. Мъжът влязъл в морето край "Слънчев бряг" за да извади две туристки. Успял да ги изведе до пясъка, но му прилошало и издъхнал.

Още по темата

Туристките влезли във водата при червен флаг.

Иван Георгиев е началник "Водно спасяване" на плаж "Слънчев бряг". По думите му жените, станали причина за смъртта на водния спасител, четири пъти създавали предпоставки за инцидент. Точно толкова пъти колеги на загиналия се наложило да ги вадят принудително от водата. И двете жени са чуждестранни гражданки.

През активния сезон за централния плаж в черноморския курорт отговарят близо 50 спасители, казва пред Нова тв Иван Георгиев. В момента те били около 30. Според него една от основните причини за трагичния инцидент е непокорността на туристите.

Коментари Напиши коментар

65

Веднага !?!

преди 4 месеца

Веднага екстрадация на наглите до безобразие украинки. Но, преди това разбира се съд и затвор. За разкош и за назидание на останалата част от котилото.

64

Анонимен

преди 4 месеца

Четири пъти?!?!?! Тия двете са изключително интелигентни. Между другото, оказа се, че са украинки - "бежанки", дошли на почивка. И заради тях си замина човека.

63

Джон

преди 4 месеца

Украинки, сър!