65

Веднага !?!

преди 1 година

Веднага екстрадация на наглите до безобразие украинки. Но, преди това разбира се съд и затвор. За разкош и за назидание на останалата част от котилото.

64

Анонимен

преди 1 година

Четири пъти?!?!?! Тия двете са изключително интелигентни. Между другото, оказа се, че са украинки - "бежанки", дошли на почивка. И заради тях си замина човека.

63

Джон

преди 1 година

Украинки, сър!

62

Анонимен

преди 1 година

"Спасител", който вика като пъдарин, пцува и ходи да дърпа хората, трябва да бъде млатен в зъбите и уволняван немедлено. Дъртия или е искал да се изживява като командир, или е отишъл да се отърква о туристките.

61

Анонимен

преди 1 година

Да ви припомня, няма закон по който спасителя има правомощия да нарушава човешките права на плажуващите, включително да ги принуждава да излизат от морето, да се разпорежда какво да правят, да вика по тях и да ги нагрубява. За пореден път българите са се самозабравили и са създали цирк, какъвто няма нито в Испания нито в Гърция.

60

JJIvanov - Douser

преди 1 година

ДА се проверят плажовете за нагло престъпни дигитално холограмни видео терористични оръжия.. В България последните години увреждат тежко десетки хиляди вкл поименно през нагло престъпни видое терорстични ТОЛ Камери.. НАпомняме че подобна тежко терористична видео техника с епозва за трайни увреждания вкл по време на рекламни терористични akции рекламирани като SARS<MERS<SWINE FLU BIRDFLU, SARS COV 19.Уврежданията са убииствено жестоки..

59

ДЕЗИНФОРМАЦИЯ

преди 1 година

Напишете от коя държава са гражданките...

58

Анонимен

преди 1 година

Чуждите гражданки са рускини ... Естествено.

57

Анонимен

преди 1 година

Човекът е работил от много години като спасител, по една от тв разказваха, има спасени стотици хора. Май наистина трябва да правят забележка, а който е *** и не разбира, да го оставят да си троши главата. Ще ги вадят некви пик.л.и четири пъти, щото са кухи ***. Едва ли може да ги съдят, но заслужават тия тикви. И, хайде, по-леко, 69 не са пределна възраст за трениран човек, не е престарял. На Синеморец как загинаха двамата мъже на под 50 години, дето спасиха четирите деца, случва се.

56

Анонимен

преди 1 година

Коментарите както винаги балканска трагедия... Жалка пастминa не народ. Заслужвате си съдбата.

55

Махалото 2022

преди 1 година

алко за човекът,но глобявайте бре.ГЛОБЯВАЙТЕ нарушителите.

54

Анонимен

преди 1 година

Умират да се праат на пъдари и да свиркат по ората.

53

Сата НАТО

преди 1 година

Какво са виновни жените, че спасителят е имал слабо сърце?

52

Анонимен

преди 1 година

От другия сезон да въведат глоба за влизане при червен флаг - 500 EUR, повторно 5000EUR, изваждане от спасител при червен флаг - 10 000 EUR и другия сезон ще се кротнат. Да почива в мир човека, за тази възраст и години стаж сигурно е извадил/спасил стотици хора.

51

Анонимен

преди 1 година

То е било еротична игра, ама спасителят не е разбрал нещо! Бог да го прости, а тия трябва сега да ги съдят!

50

Истината

преди 1 година

Поне един път да напишите истината, а само констатации.

49

Христо

преди 1 година

Сигурно са били украинки те са много послушни 4 пъти да ги вадят....

48

Анонимен

преди 1 година

Тя баба ми, затова живя до 100 год., защото не пропускаше да си пие Магнезия,...от малка!

47

T.Шак

преди 1 година

69-годишен спасител. Нямам думи. Инфаркт ли е направил?

46

opa

преди 1 година

Тия е трябвало на 3тия път, да ги бутнат в панделата, там да им налеят малко "акъл" по нашенски докато осъзнаят цената на живота. Бог да го прости спасителя.