65

Веднага !?!

преди 8 месеца

Веднага екстрадация на наглите до безобразие украинки. Но, преди това разбира се съд и затвор. За разкош и за назидание на останалата част от котилото.

64

Анонимен

преди 8 месеца

Четири пъти?!?!?! Тия двете са изключително интелигентни. Между другото, оказа се, че са украинки - "бежанки", дошли на почивка. И заради тях си замина човека.

63

Джон

преди 8 месеца

Украинки, сър!

62

Анонимен

преди 8 месеца

"Спасител", който вика като пъдарин, пцува и ходи да дърпа хората, трябва да бъде млатен в зъбите и уволняван немедлено. Дъртия или е искал да се изживява като командир, или е отишъл да се отърква о туристките.

61

Анонимен

преди 8 месеца

Да ви припомня, няма закон по който спасителя има правомощия да нарушава човешките права на плажуващите, включително да ги принуждава да излизат от морето, да се разпорежда какво да правят, да вика по тях и да ги нагрубява. За пореден път българите са се самозабравили и са създали цирк, какъвто няма нито в Испания нито в Гърция.

60

JJIvanov - Douser

преди 8 месеца

ДА се проверят плажовете за нагло престъпни дигитално холограмни видео терористични оръжия.. В България последните години увреждат тежко десетки хиляди вкл поименно през нагло престъпни видое терорстични ТОЛ Камери.. НАпомняме че подобна тежко терористична видео техника с епозва за трайни увреждания вкл по време на рекламни терористични akции рекламирани като SARS<MERS<SWINE FLU BIRDFLU, SARS COV 19.Уврежданията са убииствено жестоки..

59

ДЕЗИНФОРМАЦИЯ

преди 8 месеца

Напишете от коя държава са гражданките...

58

Анонимен

преди 8 месеца

Чуждите гражданки са рускини ... Естествено.

57

Анонимен

преди 8 месеца

Човекът е работил от много години като спасител, по една от тв разказваха, има спасени стотици хора. Май наистина трябва да правят забележка, а който е *** и не разбира, да го оставят да си троши главата. Ще ги вадят некви пик.л.и четири пъти, щото са кухи ***. Едва ли може да ги съдят, но заслужават тия тикви. И, хайде, по-леко, 69 не са пределна възраст за трениран човек, не е престарял. На Синеморец как загинаха двамата мъже на под 50 години, дето спасиха четирите деца, случва се.

56

Анонимен

преди 8 месеца

Коментарите както винаги балканска трагедия... Жалка пастминa не народ. Заслужвате си съдбата.

55

Махалото 2022

преди 8 месеца

алко за човекът,но глобявайте бре.ГЛОБЯВАЙТЕ нарушителите.

54

Анонимен

преди 8 месеца

Умират да се праат на пъдари и да свиркат по ората.

53

Сата НАТО

преди 8 месеца

Какво са виновни жените, че спасителят е имал слабо сърце?

52

Анонимен

преди 8 месеца

От другия сезон да въведат глоба за влизане при червен флаг - 500 EUR, повторно 5000EUR, изваждане от спасител при червен флаг - 10 000 EUR и другия сезон ще се кротнат. Да почива в мир човека, за тази възраст и години стаж сигурно е извадил/спасил стотици хора.

51

Анонимен

преди 8 месеца

То е било еротична игра, ама спасителят не е разбрал нещо! Бог да го прости, а тия трябва сега да ги съдят!

50

Истината

преди 8 месеца

Поне един път да напишите истината, а само констатации.

49

Христо

преди 8 месеца

Сигурно са били украинки те са много послушни 4 пъти да ги вадят....

48

Анонимен

преди 8 месеца

Тя баба ми, затова живя до 100 год., защото не пропускаше да си пие Магнезия,...от малка!

47

T.Шак

преди 8 месеца

69-годишен спасител. Нямам думи. Инфаркт ли е направил?

46

opa

преди 8 месеца

Тия е трябвало на 3тия път, да ги бутнат в панделата, там да им налеят малко "акъл" по нашенски докато осъзнаят цената на живота. Бог да го прости спасителя.