85

Анонимен

преди 1 година

Споко, ЕС има предостатъчно газ, просто трябва да се прекрати спекулативната цена и ЕС спира да купува газ от Русия и ще минем на собствена евтина газ.

84

Анонимен

преди 1 година

В Кипър откриха 150 трилиона газ. Въпрос на време е да се изградят връзките и кипърската газ да залее Европа и Русия ще фалира.

83

Уил Смит

преди 1 година

197 трябва да си бая глупав за да не схващаш че дори в момента има предостатъчно газ в ЕС, цената е висока единствено заради спекулативни действия с цел профит, така че не стигай до извън земните или може би съкровеното ти желание за " диалогь с раzка", просто когато цялата газ в ЕС започне да постъпва през необходимият брой терминали, и тръбната газ бъде изцяло изключена цените сами ще слязат до предвоенните нива че дори и по надолу

82

Таня до 116

преди 1 година

Ходили сме във Вегас и благородно ти завиждам. Влюбена съм в този град.

81

Анонимен

преди 1 година

Русия доставя близо между 150 и 200 милиарда куб/м годишно на ЕС. САЩ могат да доставят 15 милиарда, и не е ясно от къде ще ги намери, но и това е нещо. Азербайджан 7-8 милиарда куб.м, като 6 остават в Турция, и обеща на Урсула да помисли до 2027 уж да ги удвои. Катар и Алжир заявиха, че не могат да увеличат, нямат повече капацитети. ЕС ще може да разчита максимално на 20-25 милиарда куб/м газ да замени 200 милиарда куб/м руска газ.

80

мдаа

преди 1 година

Защо не напишете истината? Да бе би Русия да е обвързала цената на ел енергията с тази на газта в ЕС?

79

Анонимен

преди 1 година

- Ши видим каза Путин и врътна кранчето . Горбачов като го врътна източна Европа рухна . Сега е ред и на западна.

78

Анонимен

преди 1 година

До Таня 106 - Да да - Ти затова си ЩАТНА тука на Дира ! Едните са "Пиленцата от Монако " , а вие сте другите пиленца " Смешковците от Дубай " ! Дреме ми на мене , ти си само гастрольорка в Дубай , а аз пък си живея във Вегас , докато ти се молиш за виза !!

77

Анонимен

преди 1 година

Надупените еврогювендии са на път да смачкат Русия,обаче има една малка подробност,трябва да оцелеят през зимата след бурята която се е задала!

76

Таня

преди 1 година

САЩ има всичко по много. Въпрос на малко време е да се изгради инфраструктура и логистика и никога повече Европа няма да има нужда от Русия. То все едно са му притрябвали на някого тези пияндурници

75

Споко

преди 1 година

Споко, Европа минава на некои други доставчици на нефт и газ.

74

Предложение

преди 1 година

Предлагам да спрем да купуваме газ и нефт от Русия и да минем на газ и нефт от некои други доставчици. Русия е ненадежнен доставчик.

73

Анонимен

преди 1 година

До План за спасение 107 Просто ще си пренасочите пазара и ще ви плащат богатите индийци, пакистанци и венецуелци. Там даже ще ходите на почивки. Пък некъпаните от Европа ще намерят друг доставчик.....

72

Уил Смит

преди 1 година

Русия е велика държава и ЕС няма никави варианти, на колене и пълно подчинение !

71

Анонимен

преди 1 година

Веднага ще ви командироваме наш Простьоо Киро,он ще ви реши проблема на мига!

70

План за спасение

преди 1 година

Споко, има план, тази война ще бъде спечелена от Запада, защото Западът е могъщ а Русия е слаба с БВП по-малък от Италия, защото ние сме на страната на доброто което воюва срещу империята на злото Мордор. А както всички знаем доброто винаги побеждава. Няма начин да не победим, трябва само да изстудуваме и изгладуваме зимата и напролет просто нещо ще стане и от някъде ще ни дойдат други доставчици евтин газ, или от някъде ще ни дойдат евтини зелени енергии, или от някъде ще дойдат някои извънземни и ще ни спасят

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 102 - Я стига с тези " технологий" бе кочан ! Какво са технологиите без ресурси , и тези технологии нали са за продан , да не са да си ги държиш под възглавницата - Еб...си колко *** народ има в тази Американска база ?!

68

Таня

преди 1 година

От няколко месеца чета за кризи. Тези кризи защо не ме застигат, мен и съпруга ми? Той е обикновен софтуерен инженер, а аз съм мениджър HR. Разбрахме, че нещо се случва, като започнаха да ни повишават възнагражденията без да сме искали. Дано продължат вечно тези кризи хи-хи-хи.... Дубай за четвърти път тази година.

67

Битидаблю

преди 1 година

Така битидаблю, докато си говорим за изолиратана Русия, бе къде изчезма наркомана със зеления потниик? Не се ли е изказвал напоследък на некой съмит на Г-такова, или на некой филмов фистива, или в Европейския парламент.

66

ЗАЩО РУСИЯ?

преди 1 година

Нали било пълно със доставчици - еми доставяйте! Цените не били руските? ами нали е свободен пазар- според търсенето и предлагането!