165

Анонимен

преди 1 година

най-добрият вариант е две ракети сармат и кинжал за Великобритания и една за Полша и всичко ще се успокои

164

Анонимен

преди 1 година

Вариантите са че Урсула и сие ще пропълзят под камъните си, откъдето ще ни се смеят, а пък ние ще мръзнем.

163

Анонимен

преди 1 година

До Вариантите: - а, това е любимия вариант на много висши ръководители на Газпром и Лукойл! Те се отстрелват често /понякога със семействата си/ когато не кефят Бащицата Путин. И живота им става "излишен".

162

Анонимен

преди 1 година

До Според повечето - много си се настървил, пенсионер нед...оклотен! Свиквай! Руснаците вече са извън Европа. Скоро и вие русофилите! А ти не бива да се жалваш - на бензиностанцията даваш по лев за литър лично на Свети Вова на който предполагам се молиш денонощно. Трябва да си горд с това - подкрепяш го - що псувисваш?

161

Анонимен

преди 1 година

Абе хора, не ви ли стана ясно, че ЕС не иска да оправи кризата, а да я влоши. Така още по-лесно ще ви държи под контрол

160

Източен икономически

преди 1 година

Четете информацията за Източният икономически форум. Участват 13 страни, между които Китай, Индия, Виетнам, Мианмар. В рамките на форума бяха подписани 217 инвестиционни договора за около 2,5 трилиона рубли. ......................................... Светът не се състои от САЩ и ЕС.

159

Вариантите:

преди 1 година

Да се застрелят!! Други варианти няма

158

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 217: Не се прави на баба Ванга, не ти стига пипето за това. А и п'ростотията ти се вижда от километър.

157

Анонимен

преди 1 година

До Пижо 215 - хубавото "Пижо" е, че някои правописни "грешки" като "мягкое е" което си употребил показват, че ползваш "русизирана" кирилица. Тоест, направо те нареждат при руските тр/олове.

156

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 211 - след година Европа ще е забравила за Путин, а това миризливото дето толкома обичаш да облизваш, едни негови "другари" от Кремъл ще му го разширят и то не особено хуманно!

155

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Ще ти се - всъщност Путин игра "ва банк". И загуби най стария традиционен пазар - Европа. И не само - загуби Европа като култура, обмен на технологии и т.н. Беше длъжен - опита - и не стана. Очакваше да разцепи Европа чрез петоколонници на всички нива - от Орбан, до всякакви "експерти" и "общественици". И тук се провали. А азиатската карта ще доведе до това, че на азиатския пазар Китай ще му извие ръцете да свали смехотвопно цените. В крайна сметка Русия губи.

154

Пижо

преди 1 година

До Ще ти се Бюджетэт на Русия не се пълни от Европа. Вече не. Да си чул за дългосрочните договори на Газпром с Китай и Индия? Да си чул за изграждането на нова тръба до Китай? Дреме му на Газпром за Европа (1/3 от Индия)

153

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 209 - а още по хубаво е, че "спонтанните митинги" в Германия дето подкрепяли рашистите са си чист фейк! Вече го обявиха навсякъде. Най хубавото обаче е, че Европа ще намери в края на крайщата решение и Русия няма да е част от това решение. Руския газ в Европа вече е 9% спрямо 50% преди пет месеца. Путин ще загуби Европа поради прекомерната си агресивност. Затова и натиска от руска страна на фейкове, опори, тр/олове и какво ли не прие вече истерични размери.

152

Срещата ще се

преди 1 година

проведе в следния формат - "Господа, наакахме се! Ся кво? Ми нищо, наакахме се! Разпускам събранието. Господ да ви е на помощ!"

151

Ще ти се

преди 1 година

До Решението е......Но в международните отношения няма такива салтанати Байо!И едно временно затруднение не означава,че Путин е спечелил,използувайки газовата си бухалка.В дългосрочен план положението за Русия хич няма да е розово,след като се е лишила доброволно(поради своето политическо късогледство и един вманиачен диктатор) от огромните средства идващи от Европа за газа и пълнещи Руския бюджет.Няма газ,но няма и ДЕНГИ!...А няма и пари за заплати.Лошо!

150

Анонимен

преди 1 година

На времето не ми харесваше социализма заради ограниченията, цензурата и лицемерието. Сега като гледам ЕС , намирам все повече прилики и започвам да не го харесвам точно по същите причини!

149

Augusto Pinochet

преди 1 година

НЕЩАСТНАТА ЕВРОПА, БОГ ДА Я ПРОСТИ. ИСТИНАТА Е ПРОСТА - САЩ СИ ПОСТИГНАХА ЦЕЛТА - ПРОДАВАТ ГАЗ НА ВИСОКИ ЦЕНИ НА ЕВРОПА. КИТАЙ СИ ПОСТИГНА ЦЕЛТА - КУПУВА ГАЗ НА НИСКА ЦЕНА ПРОДАВА НА ВИСОКА, И НАЙ-ВАЖНОТО ЕВРОПА ФАЛИРА МЕЧТА НА КИТАЙЦИТЕ ОТ ПРЕДИ 30 ГОДИНА. РУСИЯ И ПУКА ВЗЕМА ЕДНИ ВИСОКИ ЦЕНИ ЗА НЕФТА И ГАЗА КОИТО НЕ Е МЕЧТАЛА ДАЖЕ. МАЧКА УКРАИНЦИТЕ И ДАЖЕ И СЕ ПЛАЩА ЗА ТОВА, ЛЮБОПИТНО СТОКООБОРОТА МЕЖДУ РУСИЯ И САЩ ИМА РЪСТ В 28% ЗА ПЪРВИТЕ 6 МЕСЕЦА ОТ ГОДИНАТА - НАРОДА Е НАИВЕН И НЕ МИСЛИ ПРОБ

148

Анонимен

преди 1 година

ЕС в момента води проамериканска политика вместо проевропейска. Високата инфлация цените на тока и газта са вследствие от санкциите които сащ карат Европа да налагат на Русия. Най хубавото е, че Европа се събужда в цяла Германия митинги в подкрепа към Русия свалянето на санкциите и спирането помощите за Украйна. Такива митинги имаше в Нидерландия и Чехия исканията бяха едни и същи.

147

Решението е

преди 1 година

Всички Евро ***-Оти да се извинят на Русия и да помолят Путин за прошка. После 5 години ще купуват газ и нефт на завишени цени за да компенсират загубите на Русия.

146

Анонимен

преди 1 година

На мен малко ми прилича тая работа на въвеждане тих държавен капитализъм. Като онзи - диктаторския, руско-китайския Ама тихо! Никой не бива да усеща приликата!