36

Анонимен

преди 1 година

Пак повтарям да защитим насекомите! Да не позволяваме хранителната индустрия да гивлага в продуктите си. Боикот на фирмите които влагат насекоми в храната. Да дадем пример на света! НАСЕКОМИТЕ ИМАТ ПРАВА.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33, дърт пергиш. Днешна България е ваша продукция, така че не ни занимавай с плоските си опорки, дъртите сте един ненормално голям провал, ама чутовен! Пасивни, обвиняващи всичко друго, но не и себе си за своя провал. А той е, че не можете да изградите свястна държава и това е, вие сте виновни за всички неудачи на България и никой друг!

34

Анонимен

преди 1 година

Добрутру... Тя цялата ни държава такава..

33

Димчо Дебелия

преди 1 година

И от тоя народ искаме да изкараме свестни политици. Няма кой да ни помогне.

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22 - Изобщо не съм скъсал лентата , а живея в това което ти наричаш ЦИВИЛИЗАЦИЯ , но само си чувал без да знаеш какво е ! От ДЕСЕТИЛЕТИЯ Ви гледам само сеира и Ви съжалявам как една подредена и прекрасна държава я превърнахте в бунище , но сте достатъчно задръстени за да разберете че в днешният свят другите НЯМА да пропуснат да Ви изядат с парцалите ! Отношението на другите е повече от красноречиво , затова си една опърпана безгласна КОЛОНИЙКА смешнико !

31

Xaxa

преди 1 година

Защо не пишете за отглеждането на пилета как става, а че някой си спънал няколко овце за да не избягат. За пилетата на Градус, които се отглеждат на тъмно натъпкани като в кошер в ултра мизерни условия и тъпкани с всевъзможни химикали и антибиотици мълчите ли мълчите.... Това представлява "обективната" днес.бг - за кражба на 1 хляб - затвор, а за крадене на милиарди - орден "Срара Планина" връчен от "президента".

30

преди 1 година

А дали не са вързани за видеото само, е нали отделят метан! Щастието ще е пълно когато вече ги няма, нама да има и месо и мляко и., ура и метан няма да има, та да си торят градините и мухи няма да има, пълно щастие!

29

Градски чеда

преди 1 година

Тия които се възмущават от една спъната овца сигурно ако отидат на клане на прасе ще откачат сигурно. А това само до преди 20 годни се правеше във всяка селска къща и беше повод за събиране на цялата рода. Колене на прасе, колене на агн..... а пък колене на кокошка си е рутина. Слагаш я на пъна и прас с брадвата. Интересното при кокошката е че ако я изпуснеш продължава да бяга без глава известно време. После я мяташ в кофата с вряла вода......нищо не знаете вие. Нищо.

28

Анонимен

преди 1 година

Айде айде... После всички ще се редите на опашка за агнешки мръвки и ще забравите за видеото което впрочем нищо не показва.

27

До Любител на животн

преди 1 година

Шизофренните бълувания ги запази за себе си.

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 - "Не вярваш " , защото не можеш да осъзнаеш къде живееш , а и сте слепи да се видите отстрани на какво сте заприличали ! Мислите че като се курдисате на Витоша в София и всичко е ТОП ! Я като не вярваш отиди в приют за животни да видиш в каква *** живееш ! Не вярваш защото си неандерталец !

25

Анонимен

преди 1 година

ПП да гледат мнннооого внимателно!!!! Е така да вържете Боко...

24

do 20

преди 1 година

Аман от диви балкански "създания" който учудващо имат мозък за да пазят равновесие.

23

Анонимен

преди 1 година

Ми те в Турция и Албания и други работи правят на офсете , даже си ги класират по хубост !

22

ЦСКАр

преди 1 година

Какъв "човек" трябва да си за да се държиш така с животно? И3родска история!

21

Анонимен

преди 1 година

До Любител на животниТи си сериозно ли? Някакъв скъсал лентата вегански сектант, ще ми говори за разум и нормалност? Ти изцяло си загубил разума си, единственото което можеш е да декламираш разни религиозни догми, да кълне и заплашва - с една дума ненормалник.

20

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще ви излезе преч носа всичката простотия за тези 30г. ! Украинците се борят ( колкото могат ) - Ние ще изчезнем в небитието без да разберем от дивотия !

19

Анонимен

преди 1 година

Е и? Тоя с видеото като може да ги гледа по-добре - да си ги вземе у тях. Аман от граждани, които като отидат на село за 2 часа и стават едни специалисти по всичко.....

18

Анонимен

преди 1 година

Много по лесно е да снимаш отколкото да гледаш животни.На въпросният пишман фотограф ако му дам едно стадо овце да ги пасе само един ден,...без да изгуби овца,ще си промени мнението защо се спъват по този начин...Една да се разбяга и да хукне на някъде,...останалите са след нея.Не мож ги събра половин ден...

17

Анонимен

преди 1 година

От клипа се вижда, че само тази овца е вързана по този начин и сигурно си имала логично обяснение за което, но веганската пасмина веднага напада човека. Фермерската работа е много тежка, не вярвам някой нарочно да си тормози животните, но това градските примадони няма как да го разбират.