Снимка: Helpbook

Ние от платформата на Helpbook.info изпитахме шок и ужас гледайки видеото, което наш потребител ни прати. Може да го видите тук, но предупреждаваме, че не е за хора със слаби сърца.

Във вилната зона в град Враца се развъждат овце, които са подложени на чудовищни мъчения. Животните са вързани за шията и двата предни крака с въже, което след това минава към единия заден крак.Така се придвижват, хранят и спят, а боят с тояга не им е спестен - гледката е потресаваща. Не е за вярване, че това може да се случва в 21-ви век!

Според автора на сигнала видеото вече е в социалните мрежи и хората са отвратени, и е изненадващо, че все още не са извършени проверки от БАБХ, за да се прекрати това безумие!

Освен цялата жестокост, са нарушени всякакви законови норми и изисквания за отглеждане на животни - като бройка, нужна ваксинация, регистрация и маркиране. Защо въпреки многобройните подадени жалби от свидетелите на този садизъм към животни не се случва нищо, питаме и ние!

Не са малко сигналите с редица други проблеми, които нашите потребители ни изпращат, но ще ви запознаем с тях в отделен обзор.

Ако видет нередност, пишете ни в платформата Helpbook. Чрез нея вашият сигнал ще стигне до институциите.
 

Коментари Напиши коментар

Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.