76

Анонимен

преди 1 година

Тези, които ядат месо да не се правят на загрижени. Животните във фермите се гледат, за да ги заколят после и да ги разфасоват на месо. При коленето и те изпитват страх и този страх преминава под формата на ниски вибрации в човека, който ги яде. Антибиотиците, които консумират животните също се поглъщат и от месоядците после. И последното го твърдят учени. Който мъчи и убива животните има кой да го съди. А този, който яде животинско месо сам си създава болести. Закон на кармата. И "не съди..!"..

75

Ми

преди 1 година

Тоо и с много от хората е така, макар и под друга форма.

74

Янко чобанко

преди 1 година

Да излязат със становище от Селскостопанска академия???

73

Валя

преди 1 година

Горките животни наведени и с вьрзани крайници по цял ден ?? Това само Бай *** го може ..Простотия е да вьржеш животно по цял ден и нощ на синджира

72

Гробе Таласомо

преди 1 година

Идвам да каа на келешьорите в социалните мрежи, дето уфсе наживо са не виждале, нол е достатъчно да погледнат себе си, за да прозрат за що жувотно е уфсътъ, чи наистина тъй уфссъ съ не вързува, гтъй са спъва кон, но уфсътъ еде редовноп бой с гегата и всекидневно отнася беседи как са мамиту опраа , онаа работа;)))

71

Анонимен

преди 1 година

Хората си връзват животните от мъка, защото като са отвързани редовно загиват от вълци и хайдуци... ама тогава на никой загрижен не му пука нито за стопанина нито за животното. ТОЧНО ВЕТЕРИНАРИТЕ НЕ СПАЗВАТ НИКАКВА ХИГИЕНА С ЕДНИ КЛЕЩИ МАРКИРАТ ЖИВОТНИ ОТ РАЗЛИЧНИ СТАДА, НЕ СИ МИЯТ ОБУВКИТЕ И ПРЕНАСЯТ ЗАРАЗИ МЕЖДУ СТАДАТА ВКЛЮЧИТЕЛНО И КОПИТНИЯ ГНИЛЕЦ. ХОРАТА ЖИВОТНОВЪДИ ИМ ПИСНА И ПЪДЯТ ВЕТЕРИНАРИТЕ ВСЕ ЕДНО ЧУМАТА Е ДОШЛА.

70

Алън Копле

преди 1 година

Аре стига ревахте бе, животните са на този свят за удобство на хората. Аз никога няма да ползвам шампоан, който не е капан методично в окото на някой мaлoyмен гризач. И не, няма да ме накара да млъкна шепа безработни, които няма какво друго да правят освен да досаждат на телевизиите за безплатни билети в публицистични предавания.

69

Анонимен

преди 1 година

най-големите ужаси са във фермите, тия по евростандарт, където говедата са вързани цял живот в един навес на платформа и не виждат слънчице. А в случая, човека лекува овцата си от гнилец на копитото, затова и го е вързал да стои високо, това на болния крайк, защото при ходене се възпалява, овцата загнива и може да и отсъхне крака. За няколко дни крака оздравява и овцата си живее както преди. ЛЕКАРСТВО НЯМА. НЕСПИРНИЯТ КЕМ-ТРЕЙЛС ДЪЖД В АВГУСТ ДОВЕДЕ ДО МАСОВИ БОЛЕСТИ ПО ОВЦИТЕ.

68

Месояд

преди 1 година

Добитъка (виждал съм и коне и магарета пуснати така на свобода) се спъва за да не избяга. *** е в края на краищата, не е мислещо животно като човека и като такова не трябва да се третира по същия начин. Ако някой си мисли че кокошката става щастлива като я пуснат на свобода в двора е в голяма заблуда. Кокошката може да живее дори без глава.

67

Анонимен

преди 1 година

Не на брашното от пшеничен ч ервеи! Не на пържолата от насекоми! Не на олиото от х лебарки! Насекомите също имат права!

66

Асан

преди 1 година

Веднага на чевермета :)))

65

Анонимен

преди 1 година

Насекомите също имат души не позволяваите да ги използват в хранителната индустрия. Не бъдете расисти! Спаси насекомите бъди човек! Насекомите също имат права.

64

what the f*ck

преди 1 година

Абе софиянец жива овца виждал ли е? Какво му се чудите толкова?

63

ХХХ

преди 1 година

Отговорника трябва да бъде вързан и бит ...ежедневно ! Да разбере какво е !

62

Супер важна новина

преди 1 година

Супер важна новина !

61

Анонимен

преди 1 година

Месо се яде, нормално. Но, взимаш пушката и бродиш из баирите и си набавяш. А така не е почтено да гледаш в кошара с вързани крака животното. Не знам дали е въпрос на интелект, но не е почтено.

60

А защо колят свинете

преди 1 година

Питам аз господа съдебни заседатели.

59

ОВЦАТА КИРЧО

преди 1 година

КОЙ НЕ Е ЧУВАЛ ЗА НЕЯ..?ПЕНСИОНИРА КИРЧО..!!

58

ТРЯБВА

преди 1 година

Тези Овци са спънати по една Причина - ще ви я кажа - Подстригани са за Зимата - и вие в Градовете си правите Прически и ви се иска да полетите към Глупости и се мислите за Красиви .Не мога да повярвам че има необразовани хора за Животните в България .

57

pronto

преди 1 година

Някой ден, ако Бил Гейтс успеед чипира всички, така ще бъдат "отглеждани" и хората, може би и по-зле...