83

Анонимен

преди 1 година

Какъв военен потенциал на русия ви гони. НАТО все още не доставя огромна част от сериозните оръжия на Украйна. Нито доставя Ф-35, нито доставя ракети Томахоук, нито доставя тежки американски ударни дрони. С под 20 хаймърса и под 20 турски дрона за по 2 милиона долара, Украйна вече 6 месеца се брани. А САЩ имат стотици ударни дрони MQ-9 които са по над 100 милиона долара всеки и сигурно има защо да са 50 пъти по-скъпи от Байрактар. НАТО ако влезе русия е бай бай.

82

До хахаха

преди 1 година

Нагоре или надолу?

81

Анонимен

преди 1 година

Украйна е само първи етап на специалната военна операция. След украйна следва втория етап. И руснаците няма да се церемонят с врaговете - както и с градовете им. Натовските генерали не могат да си позволят такова СВО.

80

Анонимен

преди 1 година

Добре, че сме в ЕС и НАТО. Знаете ли колко пари са използвали руските служби за протеста в Прага. Ако не бяхме изгонили 70 руски дипломати и в България ни чакаше същото както в Чехия. А сега в България е спокойно и страната се развива нормално като модерна демократична държава членка на ЕС и НАТО.

79

В Полша

преди 1 година

Пристигна Б52!!!

78

Анонимен

преди 1 година

Поправка срещу поддръжка на русия. Дори Чехия която обиколи всички медии с митинг от 70 хиляди, това бе митинг на партия взела 3 процента на последните избори. Напомням, че Възраждане взе над 120 хиляди гласа на последните избори, така че дори Възраждане могат да направят митинг от 70 хиляди. Но това не отразява волята на българите.

77

Анонимен

преди 1 година

Путин помля военните арсенали на източна Европа. А тъповатитe източни европейци сами му ги закараха да ги унищожи. И самолети, и танкове - цялата съветска военна техника става на скрап. А нова военна техника да се купува от САЩ на фантастични цени при тая криза, когато европейците миришат защото нямат пари за топла вода и душ, е меко казано безумие. Ама те сериозно ли си мислеха, че с техните оръжия ще спррат руснаците в Украйна! Русия дори не е използвала и 15% от военния си потенциал. Къде са останалите 85%? Как ще бъдат използвани ако се наложи? Къде?

76

Споко

преди 1 година

Споко, Украйна иска от ЕС по-модерни оръжия, предлага доставки на газ. Украйна ще ни доставя газ.

75

Анонимен

преди 1 година

"Специалната военна операция не се ограничава само на територията на Донецк и Луганск, а се разпростира на цялата територия на Украйна. В Украйна се създава антируски анклав който застрашава сигурността на Русия и неговото ликвидиране е цел на специалната военна операция" Владимир Путин, 02 септември 2022, Калининград.

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Настроенията в ЕС са еднозначни в поддръжка на русия. Полша и Балтийските Държави дават огромна помощ, Словакия си предложи веднага МиГовете. По цяла Европа всички изследвания показват, че населението е за поддръжка на Украйна. Само в България русофилите са повече защото държавата позволява анархия на информационното пространство и лъжи и манипулации. Пример от днес е статията че зърното от Украйна било радиоактивно. Типичен пример за манипулация без доказателства и факти.

73

Българин

преди 1 година

По-добре още 10-20 зими да гладувам и да студувам, отколкото да ближа миризливия казашки имперски ботуш.

72

Анонимен

преди 1 година

А след зимата какво правим? Тогава ще има ли газ? А другата зима?

71

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Значи империалистическа русия може да анексира части от Молдова, Грузия, и Украйна и да се меси на цяла Източна Европа с искането да е извън НАТО, а ЕС викаш да не им се месят и да ги оставят да си избиват когото пожелаят?

70

Споко

преди 1 година

Споко, има план! Всичко е под контрол, ще изстудуваме и изгладуваме зимата, и напролет Русия ще рухне и всичко ще се оправи, това е сигуно. Ако Русия не рухне тогава ще ни дойдат някакви нови безплатни възобновяеми зелени енергии, или ще ни дойдат от некъде некакви други доставчици да ни доставят евтина газ, или ще дойдат извънземните да ни спасят, или нещо друго ще се случи така че всичко да се опави - има много варианти и всичко е под контрол. Просто трябва да скискаме зъби и да изтърпим до пролетта.

69

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов Дай да ти дам един пример. За 2013-та година (последната за която намерих статистика) в русия са произведени общо 27 цивилни самолета. През същата 2013-та Еърбъс и Бойнг са произвели 3150 цивилни самолета. Пита се в уравнението, ако минат на военна инокомика кой ще произведе повече предвид това, че вносът на чипове за русия е под санкции. Край на въпроса, русофили ходете си в Масква.

68

Анонимен

преди 1 година

Дори се моля травестита Урсула да бъде наказана от най голямия бунт в историята на Европа,който се надявам да се случи.

67

Пришелец

преди 1 година

Германеца със 6-8 000 евро на човек среден доход, му дреме мека или твърда ще е зимата. Те от сега са резервирали почивки на Сейшелите, Австралия, Нова Каледония само германци - няма места. Като дойдат ще ги попитам дали им е мека или твърда зимата, и дали топлят чай на сух спирт заради кризата в България?!!

66

Абе Василев ..

преди 1 година

...що не вземаш малко "Стоперан" и да престанеш да се на си раш по форумите с глупостите си ...ХИЧ ДАЖЕ НЕ СИ ОРГИНАЛЕН !...Лукувай се , бе човек!

65

Анонимен

преди 1 година

Въобще не ме вълнува как ще преживеят зимата европейците, нито пък германците. Това си е техен проблем Интересуваме как ние ще преживеем. И аз се моля за мека зима и ранно лято. Дано господ е с нас!

64

Анонимен

преди 1 година

Последните няколко зими са изключително меки, и откакто се разделих с жена ми, изобщо НЕ СЕ ОТОПЛЯВВАМ! Има само 2-3 седмици, в най-студените дни, когато трябва да се пусне малко радиатор! Много разнежени станаха хората, и например жените дори днес вече им е студено! И ако за жените донякъде е нормално, но като видя мъж на който все му е студено, и постоянно се лиготи с това как щял да се стопли, ми иде да му шибна един