63

До волжин

преди 1 година

Разбираш ли си написаното...

62

Vol'Jin

преди 1 година

Неетично ще бъде да участваме в тази война повече, защото нашето продължаващо участие ще включва да водим неетична и несправедлива битка и сблъсък срещу тези, които ни е поверено да учим, защитаваме и даваме добрия пример, а някой да ги е превърнал в "Ние, атомните деца", които да виждат в нас боксова круша върху , която да се упражняват водени от безинтелигентен и бездушевен и беземоционалночувствен алгоритъм. И опирайки до самозащита единствената алтруистична такава е да се предадем!

61

Анонимен

преди 1 година

Всъщност излиза, че ЕС е под санкции, ще мръзне и няма да може да си плаща тока...

60

За руско съжаление

преди 1 година

Дори В момента Германия консумира с 21% по-малко газ от същия период на миналата година ! На кого ще продават мужиците догодина газ, след толкова рекет и изнудване ?!

59

Василев

преди 1 година

Стопирайте всякакво производство и индустрия,върнете енергетиката в каменната ера, защото банките губят контрол, власт и влияние над цели сектори и икономики, а де факто и над вашите тела,души и умове!!!!Животът е жесток селяни прости, вие сте валат, защото и,а ,мого продажни българи, много масонски плъхове, и много прости хора!Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!!!

58

Malinov

преди 1 година

Ние всички русофили в България и подръжници на великият Вова Путин се молим горещо тази зима да е най студената от сто години.Мисля,че за България едни минусови температурни рекорди от -30 ще са идеални.Обичаме Русия.Наздоровье Просото.

57

Анонимен

преди 1 година

Накратко- божа работа дали ще изкара зимата. Велик план.

56

Анонимен

преди 1 година

Как да разбираме и какво означава заявлението "Европейският съюз вече е създал доброволна цел за намаляване на потреблението на газ с 15%"? Много просто: потреблението на газ намалява, защото еесовската промишленост деградира.

55

Vol'Jin

преди 1 година

Мисля, че не съм длъжен да давам обяснение, но така както закупувам всички продукти от новите със запазени авторски права включени в "Пътят на изкуството" или "Облакът" ако разговорното ви е по-разбираемо без изброените нямащи ги на пазара, трябва да се обясни, че ние няма на кого друг да се предадем по международен правов ред освен на Международния военен трибунал в Хага. И ние държим да спазим международното и националното право за да не сме като тези, които го нарушават ежедневно!

54

ПроСоТо

преди 1 година

До Василев...ха ха!..Не знам защо си написал това,но то е истина...Нещо повече:-Никой не си е миел ръцете преди хранене тогава..Само "царете и царедворците" са си плакнали пръстите със..СПИРТ...Но има и друг факт:../понеже ни връщаш през вековете/ :..-Египтяните,например,са се къпали поне два пъти през деня!..Робите им -също..Само юдейското племе,докато е битувало в Египетската земя,не го е правило...За това египтяните са презирали Авраамовото семе../но това е друга история,извинете за отклонен

53

Анонимен

преди 1 година

Абе правите си гаргара с ЕС, обаче номиналното БВП на ЕС е 15,3 трилиона. докато на русия е 1,78 трилиона. Наричате русия спяща мечка, обаче спящата мечка е съвсем друга. Ако ЕС пожелае да мине на тотална военна икономика или на тотална икономическа война възможостите са доста доста доста големи.

52

Анонимен

преди 1 година

Яяхахаха! Пожелавам на Европа най-студената зима от 50 години насам. Щом има санкции за Русия , Русия го набива на тези със санкциите. Ще има доста паднали правителства. Стискам палци за поне 1 000 000 измрели от студ и 10 000 избити политици след това.

51

Минчо

преди 1 година

И аз така разчитах вчера на жена ми да ми пусне, но не би. За разлика от ЕК, аз обаче имах евтин и бърз заместител в лицето на една колежка. Това е така, защото съм далновиден и предвидлив. Не оставям нищо на случайността и не допускам зависимости. Де да можеше и Урсула да се поучи от мен...

50

Анонимен

преди 1 година

"Европа разчита на мека зима и ранна пролет, целта за газа - 15% свиване"-------Достатъчно време Европа да си изгори запасите на хранилищата преди да започнат фалитите през пролетта.

49

Гледайте

преди 1 година

Само, ако Дунав замръзне! Брррр....

48

Възраждане

преди 1 година

Цончо Ганев Министър на топлината!

47

Анонимен

преди 1 година

Моля всички европейци да запалят по свещичка в църквите и да помолят господ за по мека зима. Не забравяйте да направите дарение на господ.

46

Василев

преди 1 година

Едно време в Средновековието не са се къпали всеки ден, даже не знам дали и един път в седмицата, и пак са оцеляли!Кралете са ходели въшлясали, а на жените голзите са мирисали като овчарката на Бойко , където я подари на Путин!Агент Близ Пръц!ЦРУ!!!

45

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!

44

ПроСоТо

преди 1 година

..обаче не разбирам защо изчезна симпатичната ми /според мен/ забележка,че и бай Славчо разчиташе на тотото,но са спомина преди да му обере каймака ?...Опят ли некаква "ерес" написах?!