103

Ще ви топли Зеленски

преди 1 година

В студените зимни нощи, ако имате електричество да си пускате телевизорите да ви греят речите на омраза на Зеленски, който ще си кара кефа и комфорта на топло и зелене лятна фланелка ще ви се зъби от екрана.

102

Дръвце ще гризат

преди 1 година

Яко ще се мъчим заради тоя луд актьор и *** Зеленски.

101

А дано ама...

преди 1 година

То и аз разчитам на топла Памела Андерсен....

100

sss

преди 1 година

Нормирано потребление... по бай-тошово му викаха режим на тока..

99

Анонимен

преди 1 година

Трай коню за зелена трева, казал народа

98

Анонимен

преди 1 година

Аз разчитам на шестица от тотото

97

Икономист

преди 1 година

Не знам Европа на каква зима разчита, на пък знам, че обезценяването на търските лири за последната година е около 80 %. Финансистите обясняват това като инфлация. Партията на турците в България, ДПС, не иска да участва в предстоящите избори, за да не се намесва във вътрешните работи на страната. Тези, които се намесват, ги убиха като бившия им лидер Ахмед Доган.

96

Санкциомер

преди 1 година

В лдл да пуснали иновативен концептуален инструмент за стъргане на кировлясало бельо. Спестява вода ток и газ. Премахва онова жълтото като се понатрупа и засъхне.

95

Анонимен

преди 1 година

Европа вече иска Глобално затопляне.

94

Анонимен

преди 1 година

Днешна Германия е подигравка с Хитлер и фашизма. Африканци, араби, индийци искат в Германия.

93

Анонимен

преди 1 година

Германия - мечтата на афганистанеца и африканеца.

92

Анонимен

преди 1 година

вие г-да бг се правете че нещо знаето за нас руские русия испозва в украина до10 процента от воената си мощ и стъпва на пръсти в югоисточна част украина пази руското население вие не знаете руската мощ и на колко е силна защо не се мешат сащ нато и ес страх ги е от руската мощ имаите на предвит само 10процента от рус армия участва в боините деиствия има още 1 000 000 воиска а народа руски. ние рус сме едини непоклатими

91

преди 1 година

До там я докараха - да. Аз пък разчитам на пет кобика дърва. Кой както се уреди.

90

Смях

преди 1 година

Хахахахаха, топла зима, хахахаха. Да направим общ молебен, тогава. Толкова несериозно звучи всичко, че щеше да е смешно, ако не беше толкова трагично.

89

ЛУКАШЕНКО

преди 1 година

се пенявеше с ядрени заплахи, продължава военните учения по границата с Украйна. Някои си въобразяват, че щом европейците са дипломатични, значи са беззащитни ? В Полша пристигна НАТОвски ядрен бомбардировач. Колкото повече мърдат неандерталците, по надълбоко ще им влиза.

88

Георги

преди 1 година

Пионки сър!Русия по територия е колкото двете най-големи държави в света и пълна с ресурси!ЕС години наред пълнеше джобовете на Путин с валута и сега последният си има и ресурси и долари и евро само кока кола си няма от тая дето като сложиш 2 потъмняли сребърни монети в съдове със солна кисилина и кола сутринта ефекта е един и същ(вечна памет на Цецо отличника дето ракия не пиеше ама колата като водичка в БСУ)!ЕС империята ще падне като Югославия отвътре,големите не щат други големи на масата!

87

Цивилните

преди 1 година

В Крим имат 48 часа да го напуснат!!??

86

Анонимен

преди 1 година

нато нищо сериозно не може да достави, защото след доставката на ес вече нищо няма да му трябва...

85

Анонимен

преди 1 година

Втората армия в Европа на практика е разбита (първа по своята боеспособност е армията на Турция). С всичките си складове, боеприпаси и кадрови потенциал. Днес Украйна вече воюва с натовски оръжия, с пари на НАТО и с ресурси на НАТО. Русия премина към втория етап на специалната операция: Русия мели ресурсите на НАТО. Нещо повече, Генералният щаб на руската армия е създал уникална и гениална схема на военна операция: натовците сами доставят своите оръжия, човешки и материални ресурси за утилизация на определено от Русия място - в Донбас.

84

Анонимен

преди 1 година

За пореден път агентите на Кремъл организират протести във Франция за излизане от НАТО - ***/vityzeva/67076 - добре, че изгонихме 70 руски дипломати, иначе и нас ни чакаше същото както във Франция.