46

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама след като екипът на Гроси бил много обезпокоен от стрелбата, защо не казва, че укро-нацистки диверсанти са се пънали да правят "десант" и да превземат АЕЦ (преди да ги изтребят до крак).

45

Анонимен

преди 1 година

Май и Зеленски след приключване на опрацията ще се евакуира в Полша. Както направи 2008 Саакашвили от Грузия. Само, че ще го погнат и остатъците от Азов и тем подобни. Защото ги прати със здравето и живота си да му пълнят банковите сметки.

44

Анонимен

преди 1 година

НАТО чрез машата си Зеленски искаха да потопят Европа в радиация.Русия за пореден път спаси континента ни.СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН!

43

Анонимен

преди 1 година

100% процента украинския опит за десант е подготвен от НАТО и синхронизирам с придвижването на експертите от МАЕ. Трябвало е малко преди да пристигнат в АЕЦ да е превзет и украинци да посрещнат експертите. И последните да служат като щит за ответна атака на руснаците. Да, ама не. 40трупа на елитни украински вийници са там. За останалите 20 не се знае още. За Херсон да не говорим. Сигурно ще изкарват ранени украински войници и в съседните държави, че в Украина вече не смогват."До последния укра"!

42

Анонимен

преди 1 година

Този глупости говори. Вчера тук форумните мишки обясняваха как Украинците удряли само около централата, а не по нея. Аз вярвам на тях, а не на някъв си генерален директор на международна агенция за атомна енергия.

41

Анонимен

преди 1 година

Абе що мълчите за украинския десант срещу АЕЦ Запорожие,завършил разбира се катастрофално за укрите.Лошото за Зеленясалия е,че има трима оцелели и разбира се пленени,един от които е в по-добро състояние и вече пее на ушенце.Злите езици разправят,че целта на десанта е била убийството на пратениците на МААЕ.А заповедта е дадена лично от Зеленски по нареждане на англичаните.Май ще стане много интересно,ако тези факти видят бял свят.И без това се наблюдава лека промяна в отношението към конфликта.

40

петър

преди 1 година

a кой я е нарушил, че не разбрах?

39

Анонимен

преди 1 година

Гроси също еустановил, че руски военни са насилвали четири от реакторите, а два са и бременни в седми месец.

38

Анонимен

преди 1 година

Действията на украинците още веднъж потвърждават заключението, че не са способни да имат собствена държава. 30 годишния опит да се самоуправляват отговорно беше провал, докато накрая го удариха на расизъм, геноцид над собствените си съграждани и откровен и неприкрит фашизъм. Руската федерация ще изправи това недоразумение.

37

Анонимен

преди 1 година

Господ ни е пазил.

36

Уран

преди 1 година

До Никола Стефанов Ако нарушението на целостта беше по вина на рашките те никога нямаше да допуснат МААЕ да влезе в централата.... Щяха да измислят 1000 повода за да не ги допуснат. Обратното понеже укрите са нарушили целостта пък МААЕ, не споменава чия е вината .... Ми нормална пропаганда по време на война.... при което истината загива първа....

35

Рейгън

преди 1 година

Браво на журналистката, браво! Само така, ще се лъже до последно. Ей, мишоци, комунизма не беше толкова краен в манипулациите. Нито медиите, нито този мишок от МАГАТЕ казва, КОЙ стреля по централата!

34

Нещо се

преди 1 година

оплетохте май?"... централата, която е под контрола на руснаците, в контролирана от Киев територия"Забравихте за десантната укро групичка,част от която беше заловена в опит да предизвика пожар в централата или не е демократично и правилно да се споменава? Е, свикнахме с укропр0пагандата и не вярваме на дрогирани трето - разрядни актьори...

33

Анонимен

преди 1 година

За здравето на Путин нищо не сте писали скоро. Оздравял ли е вече? А Шойгу всъщност военен министър ли е или не, че нещо се объркахме?

32

мдаа

преди 1 година

Всички международни организации са толкова зависими от САЩ, че едва ли можем да очакваме обективност. Този ще дрънка общи приказки, но няма да каже, че украинците са нарушили физическата цялост. Така му е наредено. Ако са виновни руснаците ще каже, ако не са те, ще говори без да каже нещо конкретно.

31

HeinrichHimmler

преди 1 година

Защо не кажете истината, че централата е бомбардирана от управлението на зеленски и, че е цяло чудо , че всичко още е наред!

30

вън руските от АЕЦ

преди 1 година

До като руските са в АЕЦ проблеми ще има.

29

Анонимен

преди 1 година

Така е, докато продължава да се толерира един наркоман и да се въоръжава. Европа сама ще се затрие с ид.иот.ските си действие по поддръжка на наркомана в Киев.

28

Чавдар Михов

преди 1 година

"заяви той пред журналисти при завръщането си от централата, която е под контрола на руснаците, в контролирана от Киев територия."Скъпа Камелия, от това изречение разбираме, че централата е под контрола на руснаците, но територията, на която се намира, е контролирана от украинците. Конгениално!

27

Никола Стефанов

преди 1 година

Забелязвате ли как в цялата статия нито веднъж не се споменава по чия вина е нарушена целоста на АЕЦ-а. Ако МААЕ бяха заключили че е по вина на руснаците, убеден съм че авторката щеше да го повтаря и натвърдва на всяко трето изречение.