66

Велчо

преди 1 година

Не подкрепям нито Украйна нито Русия. Продължавам да твърдя ЕС съюза няма никаква работа да се меси в дела на две чужди държави, които не са членове нито в ЕС нито в НАТО. В момента ЕС политиците извършват предателство срещу Европейският съюз и на собствените си държави всичко е в ущърб и вреда срещу самите европейци и обикновени европейски граждани, които са ощетени и не подкрепят нито Украйна нито Русия.

65

Анонимен

преди 1 година

До Велчо_ а ти какво не разбра, няма значение дали е част от ЕС, Украйна е суверенна държава, нападната от друга, никой не е застрахован от това ако не се противопостави света на подобна нагла инвазия, убийства и изнасилвания на деца, това ли защитаваш, страхотни ценности имаш... не знам кой е с промит мозък

64

Анонимен

преди 1 година

тука само защитници на путинския режим... а къде са емигрирали приятелите и роднините ви дараги родоотстъпници русофили?... сигурен съм , че не в русия

63

Велчо

преди 1 година

До Коментатор номер 72 - Зомибиран си с промит мозък. Какво не разбра? УКрайна не е член в ЕС нито в НАТО - и ЕС няма абсолютно никаква работа там да се бърка по какъвто и да било начин.

62

Анти Зеленски

преди 1 година

До кога нас Европейците ще ни правят на луди калинки? Украйна не е нито член на ЕС нито член в НАТО. Също така пропаднала и корумпирана Украйна си е Руска провинция. Нямаме никаква работа там да се намесва ЕС там. Трябва предсрочни избори във всички Европейски държави и гражданите да поемат нещата в свои ръце и да защитят себе си от Лудите Политици и да кажат НЕ на Зеленски.

61

Анонимен

преди 1 година

До Велчо___само че забравяш, че това, което се случва на Украйна, може да се случи на всички ни в Европа, т.е. русия да дойде да ни освобождава от "нацистките ни режими"

60

Анонимен

преди 1 година

няма ли да започнат раздаването на йодни таблетки и тук... то се вижда, че джуджето ще я взриви без да му пука ни за руснаци, ни за планета

59

Велчо

преди 1 година

Голяма работа толкова зор от политици и организации искат да унищожат Европа като я тласкат изкуствено в кризи и мизерия А СЕГА и СЕ НАТЯГАТ КЪМ Война да въвлекат Европа. Трябва ДА ИМА ЕВРОПЙСКА ПРОЛЕТ масово по всички европейски държави граждажните да се надигнат и да свалят правителствата и ДА КАЖАТ НЕ НА КРИЗАТА и да отменят ВСИЧКИ САНКЦИИ и ДА КАЖАТ МАЙНАТААА на УКРАЙНА и да се заживее нормален живот в Европския Союз.

58

Зеленски Реве

преди 1 година

Тоя диктатор Зеленски иска да въвлече във война Европа. Иска трета световна война. Тоя луд клоун и актьор.

57

Атака Страх и Ужас

преди 1 година

Сега всички хора да се подмокрят и изцапат гащите от активисти и медийни евро-либерасти за всяване на страх и ужас. Всички европейци на колене пред диктатора Зеленски.

56

Анонимен

преди 1 година

До Кармазъ Сикиш - какво завземане, като централата си е украинска бе, мозАк?

55

Анонимен

преди 1 година

Те вече са открили откъде руснаците я обстрелват - на около 300-400 метра от самата централа. Сега остава да ги поизчистят и магически обстрелът ще спре (освен ако рашистанците не решат да пускат крилати ракети, само и само да "доказват", че украинците стреляли)

54

gogo

преди 1 година

Щото централата е на единия бряг, а подконтролните на Украйна територии са на другия бряг на Днепър. Че питайте доцента Бенатов, може и да ви обясни

53

gogo

преди 1 година

Ей, Днесовците, оти ме триете бе, искам да видя колко плюса ще си докарам

52

Анонимен

преди 1 година

Заглавието е меко казано абсурдно.

51

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Братлета, разбрахте ли защо толкова говориха и в крайна сметка се пънаха укро-насралците за Херсон. Всичко е било за отвличане на Руското внимание от АЕЦ-а, и да могат да го завземат, поради намаления военен състав на руските защитници на АЕЦ.Обаче не се получи. Днес е хубав ден за света. Добрата урка, е калибровата урка.Слава Русия!

50

До 56

преди 1 година

Само в Николаев има над 2000 ранени по думите на самите Украински медици, следствие "контра-офанзивата" в Херсон. В Одеса и Запорожие, ситуацията е същата, след като се стигна до транспортиране на ранени и извън Украйна, нещата за Украинците са много зле. При десанта от вчера се говори за 60 десантирали се на брега и още 280 потопени в реката с баржите към Енергодар. С оставането на служители на МАГАТЕ в АЕЦ-а Укрите ще трябва да престанат обстрела и атаките, иначе ще им дърпат ушите.

49

Анонимен

преди 1 година

***,напишете истината.А тя е,че Зеленски по заповед на англичани и американци искаше да взриви АЕЦ и да убие половин Европа.Също така може да споменете,че руснаците му провалиха плана.Опитайте.Не е толкова трудно да кажете истината.

48

Анонимен

преди 1 година

До HeinrichHimmler - не, не е чудо, руснаците са се погрижили да позакърпят нещата, както и служителите в самата централа, така че колкото е чудо, толкова са и усилия на хората там... ако бяха малко по- калпави руските военни, а укрите можеха да ползват оръжията, които им се даряват, щеше да страшно... не знам защо все още се толерира от "цивилизованите" държави този абсурд, оставете Зеленски сам да се оправя, на нас що не даряват милиарди за пътище, зелена енергия, а за бомби могло... лицемери

47

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама докато не се направи така, че в радиус от 100-200 километра от тази АЕЦ, че даже и 300, да няма мърдащ укро-нацист, все ще има проблеми, свързани с нейната сигурност!