86

КРИЗАТА

преди 1 година

ОЗНАЧАВА МАСОВА НЕГРАМОТНОСТ НА ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ! ЧОВЕКЪТ НЕ Е ГОСПОДАР, А ДЕТЕ НА ПРИРОДАТА И ТРЯБВА ДА СЕ ВСЛУШВА В РЕАКЦИИТЕ НА ПРИРОДАТА ! РУСКИЯТ НЕАНДЕРТАЛЕЦ СИ ВЪОБРАЗИ, ЧЕ С ДИКТАТУРА И КОПАНЕ НА ДУПКИ ЗА ГАЗ И НЕФТ МОЖЕ ДА ПОДДЪРЖА РУСИЯ ! НЕАНДЕРТАЛЕЦ !

85

Ако духне вятър

преди 1 година

на изток и юг, радиоактивна зараза може да прочисти Донецк, Луганск и Крим и да завърши войната ! Майката природа ще компенсира *** политици ! АМИН !

84

РУСКИТЕ

преди 1 година

ОКУПАТОРИ ОТНОВО СЕ ИЗТАКОВАХА НА МЕТЕНОТО ! ПРЕДИ МЕСЕЦИ КОПАХА РАДИОАКТИВНИ ОКОПИ КРАЙ ЧЕРНОБИЛ, СЕГА ВОДЯТ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ ОКОЛО ЗАПОРОЖКАТА АЕЦ ! АБЕ ТОВА РУСКИТЕ ГЕНЕРАЛИ, ВСИЧКИТЕ ЛИ СА СЛЪНЧАСАЛИ ? АМИ АКО ИЗПУСНЕ РАДИОАКТИВЕН ПРАХ И ДУХНЕ ВЯТЪР НА ИЗТОК, ИЛИ НА ЮГ ? ТОГАВА ЩЕ ПОСТРАДАТ СОВСТВЕНИТЕ ИМ ВОЙНИЦИ !

83

Веско

преди 1 година

Разбирам, че не е невъзможно да се влезе в окупираната територия?

82

Анонимен

преди 1 година

е сега кво даже укрите признаха бомбят централата сега се сетете кой иска катасрофата ами краварите укрите са изпалнители разходен материал лошото е це и ние сме сьщоото

81

Ф.С.В.

преди 1 година

Рано или късно ще има Трета Световна Война - въпросът не е дали,,,а кога??-- след това хората ще се кротнат (оцелелите) -ще живеят по правилата на природата -скромно без алчност - с наведени глави и помирение помежду си -ще се радват на слънцето и на всеки ден от техният живот

80

гост

преди 1 година

Точните думи на проверяващия от МААЕ бяхо - "нарушена цялост" т.е. имало е разрушения по сградите или пробойни по стените. Нарушена целопупност означава съвсем друго - например да ти отнесат единия блок на някъде и той да липсва на площадката. Коригирайте моля.

79

Щирлиц

преди 1 година

Нека останат за постоянно,може да намажат някой снаряд от нацистите.

78

Мда

преди 1 година

Според "свободните и независими" медии Русия отново обстрелва АЕЦа и собствените си позиции.С нетърпение чакам ЗЕтата да изсипят няколко Хаймарс залпа в Киев, да си дойдат нещата на мястото..Като ще е *** - да е пълен!

77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 76 Почакай малко, приятелю!

76

кубанская столица

преди 1 година

Удивявам се, че дори Гросси признава, че цялост на централа е нарушена. Ну не русские пък си обстреляха на себе си. Всеки здрави смисл говори това. Хохлите са като малки деца: америкоси тем дават оръжие в ръце и казват стреляй. Те и стрелят

75

Анонимен

преди 1 година

Централата е руска и ще си остане такава.Хохлите никога нищо не са строили.Това е едно излишно племе от алкохолици и продажници.

74

redordead

преди 1 година

Радиация над Европа има от 1917, откакто болшевиките заводяха Царска Русия!

73

???

преди 1 година

не разбрах само има ли радиация над Европа и откога ??

72

Анонимен

преди 1 година

Тук вилнеят руски зомбита. С пяна на уста говорят страхотни дивотии. Много глупави твари сте вие, негодници, ***. Айде бегом в просия. Ходете там да си показвате бесовете.

71

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Централата БЕШЕ у$раинска, по същия начин по който косово беше сръбско, но веке не е. Сега по-ясно ли ти стана, или искаш да ти го нарисувам.

70

ПроСоТо

преди 1 година

В момента- 02 09. 2022,12:30 ,гама-фона над западна Тракия е 0.17 мксв/ч..Това е типична стойност от години за въпросния регион.

69

До болните мозъци

преди 1 година

ДА СИ ГО НАБИЯТ У Главите. Какво означава СЪЮЗ? Целите на съюза е да се защитават интересите и правата на всички ЧЛЕНОВЕ в СЪЮЗА без да се нанасят вреди и щети на съюзниците. Това което се случва в момента е Европейско предателство държавите в ЕС страдат и са ощетени от санкциите и обслужването на чужди интереси се жертват националните интереси, икономическа стабилност, щети и загуби на хора и бизнеса в Европа заради Евро политици Евро комисари предатели на ЕС и национални предатели.

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен===За огромно съжаление ИСТИНАТА не е изобщо на почит за нито една уж българска медия! Мисирките са ударили дъното по слагачество на господарите си и падението на собствената им съвест!!!

67

Анонимен

преди 1 година

" централата, която е под контрола на руснаците, в контролирана от Киев територия. " . Не че нещо, ама какво точно са написали ? Така написано, излиза че : Киев е контролиран от руснаците ?