22

Делфийският оракул

преди 1 година

Байдън да не се ослушва. Да взима пример и да заминава при Горби. Сега е момента. Изпусне ли го ще има още много да страда по тази земя - ще се ръкува с въображаеми приятели, ще пада от колелото, няма да си познава внуците.....мъка, мъка, мъка

21

Помним

преди 1 година

Носталгия по соца - това е измишльотина на някои идеолози. Хората се бяха изплашили не на шега от изкуствено предизвиканата продоволствена криза, същата, каквато ни спретнаха и тук. За интелигентните беше ясно, че целта е да привлекат гласове за червената бюлетинка на първите демократични многопартийни избори. Щом се оказа, че след 8-часово висене на опашка не си успял да купиш нищо и децата ти са гладни, по-неинтелигентните ревнаха "Какво му беше лошото на социализма?" А складовете бяха пълни!

20

ЦСКАр

преди 1 година

Имсамо един отбор с това име. Какво общо има с темата??? :)

19

До цскар

преди 1 година

Ти от кое цска си? 48, 65, 72, 153? Уточнявай ги тия неща

18

Анонимен

преди 1 година

Мишамеченньiй е отпразнувал 80-годишния си юбилей през март 2011 г. в "Албърт Хол" в Лондон, защото е слуга на 3-я Картаген и празнува едновременно и 20-годишнината от ликвидацията на СССР със своите господари.

17

Ф.С.В.

преди 1 година

2004 г когато ни приеха в НАТО -Соломон Паси плака -- чудя се защо плака?? сигурно плака от радост че повече няма да имаме армия и ще бъдем всички с розови мечета и оранжеви тениски -докато фанатици пресичат границите на БГ свободно ... все пак имаме виртуална армия- самолети на скица и кораби на чертежи- както се казва -преразказ по картинка ще бъдат нашите военни планове))

16

Анонимен

преди 1 година

До Ф.С.В. обаче Украйна, без да е натовска държава, е въоръжена до зъби с натовско оръжие, натовски иструктори и изградена натовска инфраструктура.

15

Реалист

преди 1 година

Горбачов искаше да направи от Русия цивилизована страна! Елцин също! Дори и ОНД също беше направено от Елцин! Тогава съседите искаха да се обединяват с Русия! Докато сега ,в Империята на Zлото се влиза само с калашници и тежка артилерия!! Дойде КГБ-ското Джудже и ги върна десетилетия назад! Направи ги една азиатска държава, на която всички да се кланят на Сатрапа!

14

Анонимен

преди 1 година

До Ф.С.В. Преди 1990 не бяхме ли буферна зона? Не само ние, но и всички източно-европейски държави, намиращи се на запад от границата на СССР. София не беше ли определена за обект на ядрен удар в случай, че започне война между Варшавския договор и НАТО?

13

Kreti

преди 1 година

Западен Агент умре или Наивен *** ,ще разберем след 100г ако службите разсекретят документите.

12

ЦСКАр

преди 1 година

Това което направи Горбачов нямаше да е възможно без елита на КГБ също като при нас. Тодор Живков беше фронтова фигура. ДС всъщност се "свалиха" от власт по пример на другарите си от мАсква. Изнесоха всички активи и се върнаха като инвеститори. Всичко обаче си има край и корабът започва да потъва. За едни корабът потъва с Украйна, за други с КТБ и руски поток.... Тик - так...п. п. Абе как върви специалната операция, а 6лядове????

11

Анонимен

преди 1 година

Някои хора трябва да разберат смисъла на понятието Студена война и че тази война всъщност никога не е спирала след въображаемия край. Резултата се вижда днес в Украйна.

10

Пропускат и друго

преди 1 година

Навремето наистина някои истерично обвиняваха Горбачов, че е "продал социализма". И тогава една интелигентна рускиня, с чувство за хумор, отговори на такива клакьори само с една фраза "А кой би поискал да го купи този наш социализъм?" В Русия умните хора никак не са малко.

9

Ф.С.В.

преди 1 година

От 18 ГОДИНИ сме в НАТО) - и като страна на НАТО нямаме един свестен боен самолет и оръжието ни е обикновенни калашници и няколко стари танка и БТР-и---Вече на всички НИ е ясно каква е политиката на НАТО за България- Буферна зона -за 18 г нямаме нито армия нито оръжие -дори с 100-200 емигранта не може да се справят на границата

8

Обективно

преди 1 година

НЕ ГОРБАЧОВ ФАЛИРА СССР, А СОЦИАЛИЗМЪТ ФАЛИРА СССР. А ГОРБИ НАПРАВИ НАЙ- ДОБРОТО ВЪЗМОЖНО В ОНЗИ МОМЕНТ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕТО НА РУСИЯ. Горби беше на 91. Светла му памет!

7

ПропускатНай-важното

преди 1 година

Опита се да ограничи продажбата и консумацията на алкохол. Как ще му простят това?

6

ПропускатНай-важното

преди 1 година

Опита се да ограничи продажбата и консумацията на алкохол. Как ще му простят това?

5

Германец

преди 1 година

Народ, за който Жириновски е герой, а Горбачов предател е тумор за цивилизацията.

4

Анонимен

преди 1 година

Е, от неосъзнато общество какво може да се очаква, освен да хули. *** си обичат кагебистко-путинистки режим. Масово са с промити мозъци. Всеки дебне всеки и се занимават с глупости, вместо с рационални неща.

3

Ф.С.В.

преди 1 година

Отиде си един предател -предал милиони хора и избягал на Запад --чак на старини разбра какво е направил и как Запада иска Русия да е унищожена и бяло петно на картата като България!