42

наблюдател

преди 1 година

Това е фейк.

41

ЦСКАр

преди 1 година

Това са част от любимците на Путин-Абрамович, Михаил Фрийдман, Пьотр Авен, братята Аркадий и Борис Ротенберг.... Мога и още 5алячо. Бегай да си играеш

40

Анонимен

преди 1 година

Дано Господ му прости и ако може от онзи свят да помогне да вразуми тези в Украйна да спрат да се бият.Да се осъзнаят,че са един народ с обща история и да се спрат.Да си правят демокрацията,но се изчистят от злобата ...трябва един към друг да се отанасят добре.Ни в Украйна,ни в Русия има демокрация.

39

наблюдател

преди 1 година

Това ,че Горбачов е починал е фейк.

38

Анонимен

преди 1 година

Какво унижение! Американците да го накарат да рекламира пици!! бляяяякккк ! :(

37

Анонимен

преди 1 година

До баба Мара ___ Пантев, ти ли си бе, твойта ... ?

36

баба мара

преди 1 година

предател ще ври в казана съсипа човечеството

35

Юдеус Смъртакис

преди 1 година

Дедо Дьорд да се стяга. По моя списък му дойде ред

34

До цскар

преди 1 година

Изброй ги, да. Поне двама кажи като си толкова отворена, свинска чорба.

33

Глупак номер 1

преди 1 година

Как се нарича човек който е продал нещо струващо трилиони за един милион? Виж горе. Те това е Горби.

32

Кратко и ясно

преди 1 година

Богатството на Запада е постигнато с труд и образование. Горбачов ги отърва от веригите на непродуктивния социализъм. Но не беше възможно да им осигури даром рог на изобилието. Бившата партийна върхушка заграби богатствата на страната. Сега ще трябва да намерят начин да си организират и обществото, и икономиката така, че да настигнат Запада. Не е невъзможно. Дори биха могли да го надминат, защото по ресурси са по-богати от него. Да си припомнят как САЩ са изградени от пустош, на гола поляна.

31

Точно така

преди 1 година

Това което направи Горбачов нямаше да е възможно без елита на КГБ също като при нас. Тодор Живков беше фронтова фигура. ДС всъщност се "свалиха" от власт по пример на другарите си от мАсква. Изнесоха всички активи и се върнаха като инвеститори. Всичко обаче си има край и корабът започва да потъва. За едни корабът потъва с Украйна, за други с КТБ и руски поток.... Тик - так...п. п. Абе как върви специалната операция, а 6лядове????

30

ЦСКАр

преди 1 година

Аз не харесвам Сорос. Имам свое мнение за разлика от някои ***. И между другото скапания ви другар Путин се е обградил с доста по-гнусни и нагли евреи дори от Сорос, но е кофти да си признаете нали? Да ги изброявам ли???

29

Михаил Булгаков

преди 1 година

Доколкото познавам руснаците пирамидата от изпражжжнения върху гроба на тоя предател бързо ще стигне Хеопсовата по размери.

28

Само Левски

преди 1 година

Бий чорбата по главата, бий, бий, бий

27

Бог да го прости

преди 1 година

Заслужава поклон макар и само заради това, че изведе руските хлапета от Афганистан. Забравихте ли младите руски момчета, пратени там, за да отвоюват маковите полета кой знае за кого? Забравихте ли скандалните случаи с руски висши офицери, уж изпращащи труповете на убити войници в родината в запечатани ковчези, а в ковчезите - опиум. Забравихте ли потресаващите TV-кадри от морги - зали с по 200 трупа на руски момчета на възраст около 20-22 г.? Ами ако и вашите синове лежаха там?

26

Анонимен

преди 1 година

Горбачов не построи нищо, а разруши много. Защо да го уважаваме?

25

Христо Христов

преди 1 година

И защо да я посрещат?! Какво общо има горбачов с Русия? Все едно спасителят на БКП от разпад и лустрация соломон паси да има нещо общо с България. За умрелите или добро или нищо. Толкова по темата горбачов - нищо.

24

Анонимен

преди 1 година

Почина най-големия предател в човешката история......след Юда Искариотски. Юда поне се обеси, а тоя рептил живя в Англия да му сменят кръвта и да го помпат с ембрионални клетки, щото му се искаше да 'иляди.. Най-големият казан с демократично гориво е приготвен за тоя. Даже двете атомни бомби над Хирошима и Нагасаки не са убили толкова народ, колкото тая мър*шаПрочети още на: https://dnes.bg/rusia/2022/08/31/ruski-medii-gorbachov-izigra-specialna-rolia-v-sydbata-na-chovechestvoto.542007

23

До цскар

преди 1 година

Лъжеш, сороссооиде. Така както лъжеш за всичко останало. Това е общото с темата.