68

Анонимен

преди 1 година

Както е написано във Втори свитък на Уен Вечно изненадания, Уен Вечно изненадания издялкал първия Забавител от дънера на едно дърво уамуам, издълбал някакви символи по него, сложил му бронзова ос и извикал ученика си Дръвчо. О, колко е хубав, учителю! възхитил се Дръвчо. Молитвен барабан ли е? Изобщо не служи за толкова сложни цели. Само съхранява и премества времето.

67

Анонимен

преди 1 година

"Уважаеми български граждани, оценявайте ни по резултатите" - ОЦЕНЯВАМЕ ВИ,Г-ЖО НИНОВА:ПОЛУЧАВАТЕ ОЦЕНКА 0/НУЛА!!!!! ОЦЕНЯВАМЕ ВИ ПО РЕЗУЛТАТИТЕ,А ТЕ СА:РЕКОРДНА ИНФЛАЦИЯ,ПОВИШАВАНЕ НА ЦЕНАТА НА ГАЗА 8/ ОСЕМ ПЪТИ,ДВОЙНИ ЦЕНИ НА ХРАНИТЕ И НА ПЕТРОЛА ,ЦЕНА НА ТОКА ПО-ВИСОКА ОТ ТАЗИ,НА КОЯТО ИЗНАСЯМЕ,ЗАНЕМАРЕНИ ПЪТИЩА И ОБЕКТИ,ПРЕКЪСВАНЕ НА ДЪЛГОСРОЧНИ ДОГОВОРИ,НИЩО НОВО ПОСТРОЕНО ИЛИ ПОНЕ ПРЕДВИДЕНО, САМО ЛЪЖИ И ЛИЦЕМЕРИЕ,ЗАДКУЛИСИЕ....

66

Анонимен

преди 1 година

Как можахте да допуснете крадливата комунистка другарката Техноимпексова да е на власт и да гласувате за ПП - младежкото БКП.

65

Kuncho

преди 1 година

Нинова, изчислявала бюджета със заместник министър на финансиите?!Това си е вмешателство и определено води до съмнения за търговия с влияние!По лошото е, че го намира за нормално?!

64

Анонимен

преди 1 година

Нинова престани да говориш глупости. Вие комунистите надухте цените на стоки и услуги с над 50% а на някой стоки със 100% и с увеличеното ДДС как няма да не се пълни хазната с парите на хората дори оставаше и за вас да крадете. С надутите цени и изтеглените кредити които за 6 месеца са 32 млрд. лева как няма БВП да не се увеличи. Но се пита, кой и как ще се връщат изтегляните кредити които не са никак малко. Корнелия освен да лъже друго не знае, но повече власт няма да види. БСП са вече история.

63

Голата истина :

преди 1 година

Едно е да си зам.Министър и да не носиш отговорност---ДРУГО Е ДА СИ "МИНИСТЪР" И ДА СИ НА ТОПА НА УСТАТА ...ха,ха,хаааааааааа--------ЕТО , ТОВА СЕ Е ПРОМЕНИЛО!!!!!

62

СМЕХ...

преди 1 година

Тая ли Крушовска мас тия не знае за ИНФЛАЦИЯТА И КРИЗАТА....ха,ха,хааааа......а , знае КАК ДА ГУШИ КОМИСИОННИ ОТ ИЗНОС НА ОРЪЖИЕ???!!.....ДЕ ГИДИ , ПАНДЕЛА ДЕ....

61

истина

преди 1 година

Велкова наистина бе зам.министър на василев наистина тя прави раз4етите за социалната политика какво стана изведнъж тя сега ли проумя за бюджета!!

60

Анонимен

преди 1 година

Случва се, че ви лъсват далаверите

59

Пффф

преди 1 година

Маргарет Тачър казва - комунизма е прекрасно нещо, но в един момент свършват парите на другите хора... Опоскахте каквото можахте, раздадохте на калпак разни пари и сега какво се оказа, държавата почти фалирала... Толкова си могат другаретЕ от БКП, да раздадат едни пари на наще хора... Наесен ега не минете и 4%...

58

абе импексова

преди 1 година

а за оръжието дето ти не знаеш че сме изнасяли нито дума :)

57

Оня

преди 1 година

Такаааа, ка слушам Нинова, значи трябва всичко да е наред, да получавам 10 000 лева заплата и цветя и рози за всички. Да, ама не! Както казваше Петко Бучаров.

56

Анонимен

преди 1 година

НА КОМУНИСТ КОЛКОТО И ГОЛЯМ БЮДЖЕТ ДДА МУ ОСТАВИШ, ЩЕ МУ ... МААКЯТА...

55

Ама разбира се

преди 1 година

Не се притеснявай, ще ви оценим по резултатите на 2 октомври

54

БКП!

преди 1 година

Винаги кога дойдат *** и после следва десетилетие постна пица... Добре че бяха само 6-7 месеца, иначе щеше да опоскат всичко до кокал... Променило се е за последните 25 дена, че ги няма промяната да лъжат и да мажат, лъснаха кражбите...

53

Анонимен

преди 1 година

Нинова престани да говориш глупости. Вие комунистите надухте цените на стоки и услуги с над 50% а на някой стоки със 100% и с увеличеното ДДС как няма да се пълни хазната с парите на хората дори оставаше и за вас да крадете. С надутите цени и изтеглените кредити които за 6 месеца са 32 млрд. лева как няма БВП да се увеличи. Но се пита, кой и как ще се връщат изтегляните кредити които не са никак малко. Корнелия освен да лъже друго не знае, но повече власт няма да види. БСП са вече в историята.

52

зАз

преди 1 година

Крадеца вика- Дръжте крадеца! "Мадам" Н., не вие, вас трябва да ви Разпитват от прокуратурата заедно с Киро Т. и К.окорчо за кризата в която вкарахте Бг. само за Шест месеца!

51

до 51

преди 1 година

винаги можеш да отидеш в Москва и да му целуваш каквото пожелаеш на Путин !!!

50

ТОВА Е ПОЗОР

преди 1 година

ХРАНИ НА ЦЕНИ КАТО В ГЕРМАНИЯ- СПРАВКА KAUFLAND.de- МИН ЗАПЛАТА В ГЕРМАНИЯ 1700ЕВРО ОТ 1 АПРИЛ, ОТ 1 ОКТ 2000 ЕВРО- ТУК ГОРДОСТТА НА ЧЕРВЕНИТЕ 710ЛВ- ПОЗОР Е ТОВА А НЕ УСПЕХ

49

Анонимен

преди 1 година

Ръка да му целуваш на Путин, че те опазва от нов Чернобил, не да му се репчиш. ***