88

Бул гур

преди 1 година

Нинова,като пепелянка си в главата вече.Торбата с лъжите се поизпразни.Не забравяй,че до вчера управляваше.

87

Икономист

преди 1 година

Много неща се промениха. Отговарям на Нинова, въпреки че не съм Велкова. Ценатана газовете се определя за единица обем, а не за мощност. Топлофикация продава за 114 лева, а го купува за 300 лева. По всяка нормална икономическа логика, тази фирма отдавна трябва да е фалирала. Другата възможност е, тези от ТЕЦ София да набият тези от КЕВР.

86

Иван

преди 1 година

Извършете проверка на рехабилитаторите в Павел баня , осигоровки и всичко с трудовия кодекс.

85

Анонимен

преди 1 година

излизат лъжите на тази, това се промени

84

Бунгур

преди 1 година

За сега БСП предлага да събираме летен горещ въздух в бутилки под налягане и зимата само отваряш кранчето и хоп по бекини се разхождаш у дома.Това за индивидуални клиенти,а топлофикациите в топлохранилищата изградени от ПП.

83

Лойко

преди 1 година

Правилното е,първо осигуряваш финансирането и после харчовете.БСП иска да харчи,ама друг да му мисли откъде ще дойдат парите.Тяхната политика води винаги държавата към фалит.Надпреварваха се да дават,сега ще се надпреварват да обещават,но бюджета не е каца без дъно.Хубаво е да простираме краката си според чергата.Иначе е добре да си вдигаме стандарта,но според възможностите.

82

Анонимен

преди 1 година

Ха,какво се пормени - промени се това,че престъпленията ви излязоха наяве!!!Но за съжление,престъпниците като теб и стотиците от 1990г насам,за пореден път няма да бъдат осъдени!И това го дължите на демоНокрадичната система,която всиччки партии,без изключение създадоха и пресъздават от 30 години насам!Ама пък сте случили на *** оФФчи народ,който ще ви избира и преизбира,до собственото си унищожения - вие сте само инструментът,чрез който той(великият,ха-ха суверен)ще осъщести сам със себе си!

81

АНОНИМЕН

преди 1 година

До Бьй Гроздан... Бай Гроздане виновни са, защото не са никакви социалисти, а върли капиталисти. Лява партия в БГ няма, а тези трябва да си ходят. Аз съм ляв човек, ама тия измамници, не ми ги хвали и не им вярвай повече. С добро чувство го казвам!

80

До 83

преди 1 година

Всичко хубаво и накрая оцапа гащите като каза тиквата и чашката с 22 имота за вицепрезидент. Щом толкова много ги искаш двамцата взимай си ги у вас.

79

Анонимен

преди 1 година

НИНОВА КОЕ НЕ РАЗБРА?НА 2 ОКТОМВРИ ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ ОТ 35 %,ПАРЛАМЕНТ КОПИ-ПЕЙСТ НА ПРЕДИШНИЯ И ОЩЕ ПО-ДЪЛБОКА ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА...СЛЕД ТОВ КАМЪНИТЕ И ПРЪТОВЕТЕ СЕ НАСОЧВАТ КЪМ МИС ПИГИ (ИЛИЯНА ЙОТОВА)И ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП(РУМЕН РАДЕВ),ИМПИЙЧМЪНТ НА ПРЕЗИДЕНТА И КАНДИДАТПРЕЗИДЕНТСКИ ДВУБОЙ БОЙКО БОРИСОВ СРЕЩУ БОЙКО РАШКОВ!

78

Анонимен

преди 1 година

Какво се промени? Ами лъжците не са на власт.

77

чичо

преди 1 година

Как какво се промени бе Нинова,ами промяната се промени.Нали ревахте за промяна,получихте я.Лошото е,че все народа я плаща.Ама прав е онзи,всеки народ си заслужава управниците.Казвах аз,че Радев,Нинова и сие ще не докарат национална катастрофа ама кой да чуе.Народеее...бая попара ви надробиха,грабвайте лъжиците и дано ви дойде акъла,че по време на избори гъбите са отровни.

76

Анонимен

преди 1 година

БСП ПАК ЩЕ ХУКНЕ ПО ГРАДИНКИ И ПАРКОВЕ ДА ТЪРСИ НАИВНИ ПЕНСИОНЕРИ ДРЕМЕЩИ НА ЕСЕННОТО СЛЪНЦЕ...ТАЗИ ПАРТИЯ ЩЕ Е НА РЪБА НА ВЛИЗАНЕ В ПАРЛАМЕНТА...

75

Пламен Иванов

преди 1 година

Г-жа Нинова е умряла отдавна като политик!Лошо е, че още има хора, които вярват на БСП.Надявам се да са помъдрели и Октомври да затворят вратата на парламента за БСП!Да живее България!

74

Анонимен

преди 1 година

Цените станаха по_ високи

73

Анонимен

преди 1 година

Каката пак едни и същи лъжи повтаря. Хайде да идва 2 Октомври и да забравим за столетницата завинаги. Време е за Възраждане

72

Бьй Гроздан

преди 1 година

За всички драскачи тука, дето се упражнявате в някакъв пиар за партиите които ви плащат,сигурно БСП са ви виновни и затова дето се върти земята,палячовци

71

Анонимен

преди 1 година

До 72 Аах, големият Пратчет! :) Много хубаво вметнато, браво!

70

А за 32 години?

преди 1 година

Пак същия въпрос

69

баба мара

преди 1 година

на изборите ще разберете какво се е променило защо не напуснахте коалициятаслед като се изгониха руските служители държахте кокала до последно е сега стози списък на депутатите дето сте го оформили ще видите кон боб яде ли