108

Нинова,мадам лъжа

преди 1 година

Василев казва,че не е лошо правителството да вземе заем,ти казваш-има излишък.А и фактът,че каза по ТВ:"БГ е първа в ЕС по промишлено производство".Така казано изпреварваме и Германия по производство.А-а,то не било по производство,а по растеж на производството(като почнеш от малко,бързо нарастваш),ама важното е да бутнеш "добра новина" по медиите,нищо,че не е точна.Да се радват червените чутури,да гласуват за тебе,че може да изпаднеш,а с тебе и фалшивото БСП.

107

Анонимен

преди 1 година

Какво се промени ли? Ми Русия чрез Служебното правителсво, Р.Радев и ГЕРБ искат да направят всичко възможно за да не влезем в Еврозоната и да не приемем Еврото

106

Анонимен

преди 1 година

Какво се случи ли за 25 дни? Лъснаха лъжите, Корни!

105

Щирлиц

преди 1 година

До БогдановПравописът,Богданов,че ще се получи калпав закон.

104

Щирлиц

преди 1 година

А нещо за приватизиране не оставихте ли за тази другарка-седесралка-комунистка,м?

103

размечтан

преди 1 година

размечтах се и виждам това лице в затвора , сливенския женския ех да се сбъдне това

102

Анонимен

преди 1 година

тая кой я слуша ама няма кой да я пита за офшорката в дубай мадам нито един патрон за украйна ПОЗОР ЗАТВОР ей голяма лакомия

101

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

100 човекът няма да има скоро оправия в страната ни от 2 год всичко се срути едни здраво се намърдаха и бързо грабят рушат Фалират лъжат безнаказано и не се вижда кой и как може да управлява

100

Богданов

преди 1 година

ДОКАТО В БЪЛГАРИЯ,не се приемеЗАКОНОДАТЕЛНА НОРМА,КОЯТО ПОРАЖДА СЪДЕВНИ САНКЦИИ ЗА ВСЕКИ,КОЙТО В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НЕ ИЗЛИЗЕ С ИМЕТО СИ И С постовете УРОНВА ПРЕСТИЖА С НЕВЕРНИ,ЦЕНИЧНИ И НЕЛИЦЕПРИЛИЧНИ ИЗРАЗИ,ще бадеме свидетели на ПОСРЕДСТВЕНОСТ,КОЯТО ВИТУВА НА ЗАМАРСЕНИЯ "бял лист за обяна на мнеия "",

99

абе

преди 1 година

нинова дали разбира че си отива ?!

98

Анонимен

преди 1 година

Рундьо прави чистка и нещата се оплескаха.Назначи нов шеф на НОИ и вече не могат да се правят справки с пин код....

97

Анонимен

преди 1 година

Ох... Тая е абонирана да ходи по медиите и да се оправдава. Ниновице, колкото и да се оправдаваш, през м. октомври ще видиш ужасяващо поражение. Докара БСП дотам, че може и да не влезе в следващият парламент.

96

А, май.уно !

преди 1 година

Гумен Речев ли ти прави сметките , крушовска селянко ? Затова нищо не излиза и затъваме все по-дълбоко в тинята ! След комунистите - само прах и пепел остава ! А 7 месеца управляваха комунисти и техните деца и внуци .

95

Каквоооо ???

преди 1 година

Нинова питала !!!! Нинова трябва да дава отговори в Прокуратурата , а не да се кефи по телевизиите !!! Докога комунисти ще съсипват държавата , а простия народ ще плаща за некадърността им ???? Докога , бе, комунисти мръсни и Гешев ?????? Докога ????

94

Gancho

преди 1 година

БСП няма да влезе в Парламента,а Корнелия гарант иска да става.В опозиция е сигурен гарант.

93

Анонимен

преди 1 година

До да "а едно са прави бсп - трябва да си върнем добрите отношения с русия!" Едно ЕДИНСТВЕНО нещо,за което са прави БСП-то! Всичлко друго им е лъжи,лъжи,лъжи.........лицемерие,слагачество,прикриване,двуличие-ВСИЧКО В СТИЛ НИНОВА ЛЪЖАТА!

92

Бандерас

преди 1 година

Ами другарко, като раздавахте пари на всички все едно са вестници нали някой трябва да ги събере после тия обещани пари. Как да стане според теб? Да си министър на икономиката не означава да вадиш от една каса и само да даваш, за да печелш точки пред избирателите. Тая каса трябва да се пълни отнякъде, не е бездънна. Това, което ти надроби сега друг ще го сърба.

91

Анонимен

преди 1 година

Много е просто Корни, също, като теб. Всичко се "Срива", защото вече не диктувате числата на държавните институции и не прикривате истината.

90

Истукан

преди 1 година

За 7 месеца сринахте държавата. Как да гласуват хората за вас.

89

чичо

преди 1 година

До АНОНИМЕН85Да ти продължа мисълта.Още помня думите на Луканов,цитирам дословно-другарки другари от днес ви назначавам за милионери.Помня и Т.Живков като каза за 12милиарда откраднати от тия социалисти".