232

Емил Странжев

преди 1 година

За Русия да ходят на фронта олигарсите, децата , внуците , копелетат им, мутрите , депутатите, баровците, респективано вяжи и за ***

231

Анонимен

преди 1 година

Родоотстъпник е смислена дума-всичко казва. Без род няма Родина.

230

Анонимен

преди 1 година

родоотстъпници има навсякъде,особено платени

229

Анонимен

преди 1 година

Така, война в Европа не е имало от 2000г.- Югославската война, само преди 20 -тина години.

228

Анонимен

преди 1 година

И този ще го намерят заклан...Има време за война, има време за мир, времето на мира свърши. Този с нетипично дълъг за руснак нос пак ми напомни за евреите. Библията е писана по Тората и както знаете преди 2-рото пришествие на власт идва Рогатия. Според евреите няма Христос, но след Рогатия, Господ в обещал да даде на богоизбрания народ целия свят като гоите Бог ни е създал за да служим на евреите. Злото е желано за евреите именно като прелюдия за тяхната безусловна власт.

227

ОТ ВОЙНА

преди 1 година

ПЕЧЕЛЯТ САМО ЧЕРВЕИТЕ !!!

226

Анонимен

преди 1 година

Родните *** дет са виждали Русия само на картата отново знаят по-добре от самите руснаци кое как е :)))))

225

ШЕФЪТ

преди 1 година

НА ЦРУ ОТБЕЛЯЗА, ЧЕ ПУТИН Е ПРЕКАЛЕНО ЗДРАВ !?!?!? НЕ СЕ ВИЖДА БЕЛЕГА МУ ПО РОЖДЕНИЕ И НЕ МУ ТРЕПЕРИ РЪКАТА !?!?!?

224

Анонимен

преди 1 година

Много е смешно да четеш хора, които твърдят, че ще се бият на страната на руската армия срещу България, да обвиняват в предателство руснак, който не иска да се бие в своята армия. Това индиректно показва, че русофилите считат Русия за първа своя Родина, а България е едва на второ място. В същото време те не искат да живеят в Русия. Изобщо тяхното състояние може да бъде обяснено от някой много, много добър психолог.

223

ууу

преди 1 година

Ясно, обиден заради пенсията. А във Франция ще му дадат максималната. И някоя моделка ще му я носи.

222

Анонимен

преди 1 година

Путин унищожава Русия. Всички руснаци, които подкрепят Путин, са национални предатели.

221

Пич

преди 1 година

Жалко, че не си живял от 2014 в Донецк или Луганск или не си бил през 2014 от подпалините живи мирни хора по време на протеста в Одеса, тогава да видим каква песен ще да пееш, най вече като разправяш колко обичаш Русия, ей там трябвало да бъдеш и там да разправяш колко обичаш Русия, тогава би било интересно какво щеше да ти се случи и какво щеше да говориш сега!

220

Анонимен

преди 1 година

Миризливите кажете бе натрупахте ли достатъчно кир по телата си, че да тръгвате за фронта да побеждавате Путин

219

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха тоя безродник вече е сам на света. Сега нито Русия, нито Франция ще го искат. Такива ги използват и ги изплюват. Бас ловя, че до 1 година ще е клошар.

218

путлер утопист

преди 1 година

Ама аз не знам руснак който е в България и да подкрепя Путин. Между България и Русия има кармична връзка. Братска връзка. Пропита с кръв връзка. Обич. Признателност. Но не и между България и Путин. Всеки един главнокомандващ на Русия е мислил страната ни за васална държава. Между българи и руснаци винаги е имало добри отношения, но това което Путин прави е маниакалност която носи смърт за нарада му и за всички които са подложени на средновековните му вманиачавания за велики империи - утопията му

217

Бай Дрън

преди 1 година

Какво ли не прави страха :) Продажници има навсякъде, но най-вече в България. Разбира се, може да вземем аналогични случаи и от Щатите. Примерно Сноудън ;) Усложливо паметта на бг продажниците изневерява

216

МАЙОРА

преди 1 година

Един нормален човек от рашистката ***!

215

Анонимен

преди 1 година

Не му вярвам че е Руснак - Има документи с които да докаже ?!

214

Анонимен

преди 1 година

*** пак избива рибата с монументална неграмотност. "Съветски" това, "съветски" онова...

213

Анонимен

преди 1 година

Ако е на 34г. и е постъпил в армията на 18г, това прави 16г служба - Това че е ял овесени ядки и мед в някакви офиси , това ли са му най-страшните грехове ,и като си скъса паспорта , това прави ли го "герой" след като го ВЪЗХВАЛЯВАТЕ толкова ?! А някой от цъкащите тук минуси , знаете ли колко души е затрил преди да получи " просветление" ?!