292

Анонимен

преди 1 година

Павел Филатиев много прилича на милиционер от тайните служби на Путин назначен за алтърнатив който доказва с дела че държавата на Путин е Свободна и демократична и то за разлика от Великобритания и САЩ където такива като тоя биват публично разстрелвани от случайни съвестни граждани като оня разстрелян бял от САЩ разследвал САЩ за СПИН и прочие.......... Демокрацията и Свободата са за държави до максимум 30 милиона............. Бъдещето е на Тиранията и Диктатурата а най успешен е Китай

291

ТЕРОРГЛОБАЛИЗМА

преди 1 година

Порядъчни средностатистически граждани на САЩ тежко въоръжени до зъби успяха да пречукат страшно много граждани на САЩ борещи за скандалджийски каузи вероятно пред погледа на невинните ченгета....Демокрация и Свобода може да има в Малта или Лихтенщайн и държави с подобен размер.....Най-късно от 2001 САЩ и Великобритания нямат нищо общо със свободата и демокрацията и доброволно станаха тиранична тоталитарна диктатура взимаща уроци от свръхуспешния Китай на ДВА милиарда човечета

290

Анонимен

преди 1 година

До 311. Напротив. Гласувайте. Само негласуването ще сложи мафиоти или комунисти начело на държавата. Защото те ще си намерят продажни душички, които ще ги изберат. Точно честните хора трябва да гласуват, за да им е трудно на продажниците да фалшифицират вота.

289

Анонимен

преди 1 година

Браво! Молодец!

288

тя

преди 1 година

Този криминален престъпник ше го приютихте ,малко ли са нашите ,та и чужди да прибираме !

287

София

преди 1 година

Поредният безполезен ***. Сега като нищо да стане инфлуенсър, говорител, коуч или бог знае какво, но не и да върши истинска работа с ръцете си.

286

ЕВАЛА

преди 1 година

Един достоен руснак който се е опълчил на руската диктатура.

285

Наивник

преди 1 година

Да се маха

284

Анонимен

преди 1 година

А ние, неволните читатели на тази пропаганда какво да направим? Да беше вестник - да го скъсаме и да забършем нещо - а то сайт.

283

AA

преди 1 година

Този с тази брада не изглежда на служил години в армията. Имам достатъчно познати и също уволнили се военни, които не се водят по модата и брада не си пускат. Май си е обикновен руснак, а може и украинец, обещали му много неща.

282

Анонимен

преди 1 година

Ако гражданин на Русия не е работил нито един ден, той получава пенсия в размер на минималната работна заплата по възраст. Това е повече от 13 000 рубли. Ако е бил военен, има право да се пенсионира по-рано. Лъжлив човек! 3000 рубли - такава пенсия в Русия няма

281

Анонимен

преди 1 година

До ЖенитеВсъщност, точно обратното е. Историята показва, че жените раждат мъже, които след години се бият в различни войни, за да защитават своята баба, майка и сестра. Така е било винаги.Този приятел си мисли, основно за разкош и спокойствие, но такива няма когато има война и ако до сега не е разбрал защо се водят тези сражения, жалко за него.

280

Лудото Ленче

преди 1 година

....тоя какво си мисли ,че ще му се случи във Франция след тези тъпотии в интернет?!?? То и във Франция има руснаци ,които обичат Русия ?!! Предателите никой обаче не ги обича !!! Даже и французите!

279

Анонимен

преди 1 година

Всеки народ си има своитекапути, соето не е грях. Гряп е когато явенкапут се опитва публично да презерватива вконздом

278

Val

преди 1 година

GLUPAK

277

Анонимен

преди 1 година

Най-обикновен предател. И нищо не е разкрил, защото говори каквото му се каже. Френските служби ще го хранят един месец, след което ще иде на улицата.

276

аз

преди 1 година

Още един кандидат за Новичок. Когато стане неудобен на Запада ще разбере че "при капитализма човек за човека е вълк, при комунизма е точно обраното!"

275

Жените

преди 1 година

Всички жени по целия свят трябва да се обединят срещу войните, които се водят !!!! Те не са раждали,за да изпращат своите деца да воюват и да се избиват !!! Братя убиват братя !!! Затова всички олигарси и мафията трябва да бъдат унищожени !!!! За тях всичко е пари,лукс и развлечения !!!

274

България

преди 1 година

Заедно с Кремъл и българските олигарси са СРАМ за цялото човечество !!!! Българските политици извършиха ГЕНОЦИД срещу нас българите !!!! Ако имаха поне малко ДОСТОЙНСТВО , МОРАЛ и ЧЕСТ досега щяха да са се оттеглили от властта и всички ръководни постове в страната !!! БЪЛГАРИЯ е за достойните ,морални и честни българи !!!! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ !!!!!!

273

Браво !

преди 1 година

Това е истината !!! Кремъл и Путиновските олигарси трябва да бъдат унищожени !!! Олигарсите в Русия , Путин и Кремъл са срам за цялото човечество на Земята !!!!!