252

Кочбайрам

преди 1 година

Без това зло др.Владимир В. Путин нямаше да има Матушка Росия. Без др.Путин нямаше да има противостояние и всички щяхме да сме приели джендьрското за оК-ей. Пълно щастие историята не познава, както и пьлния мафиотски фалш в ШАЩ е добьр пример за това.. Справедливоста не е била никога царица, затова има религий и слава богу..

251

Мда

преди 1 година

Използваха ***, а после ще му турят новичока, за да обвинятлошия Путин.....

250

ЬЬЬ

преди 1 година

Срамът за русия е путин и то за много,много дълго време,измерващо се може би с не едно столетие,защото няма по-голямо престъпление от това да убиваш братята си по кръв и да разрушаваш и грабиш домовете им,да изнасилваш като последен дивак жените им и всичко това да е висша държавна политика.Срам и за радев с неговото сл.правителство,който иска да ни направи срещу някакъв газ отново зависими от тази фашизирана и разпадаща се империя.Свободата няма цена!!!!!

249

Все пак

преди 1 година

има руснаци чийто мозук малкия диктатор Путин не е успял да примие.

248

Кривондел

преди 1 година

От началото на войната повече от един милион руснаци са избягали от Путиновият рай. Отишли са да мръзнат и *** от глад в загиващия Запад. Движение в обратната посока не се наблюдава!!!

247

някой

преди 1 година

днес.бг пробихте дъното с тази олигофрения... То бива да се продаваш за пари ама в един момент и без пари вече не искат да ви опънат ***

246

Мутрофанова

преди 1 година

Защо не се включите в редовете на руската армия а сте седнали да пишете скрити зад монитори или "американски-западни" телефони, защо не пишете от руски такива? Украйна трябва да спечели войната, това е волята на запада, където и ние принадлежим.Който иска другото да бяга на фронта, но не ви стиска нали! Отворковци

245

Анонимен

преди 1 година

Време е всички войници на диктатора Путин да го изоставят патаму что он с ума сашел и разстрел за ***

244

Анонимен

преди 1 година

Fake and gay

243

Litvinenko

преди 1 година

Ще гушне новичока тая гнида

242

Augusto Pinochet

преди 1 година

ПРЕДАТЕЛ - НЕОДУШАВЕНО ЧОВЕШКО ТЯЛО В ПРОЦЕС НА ЕСТЕСТВЕНО РАЗЛАГАНЕ НА ТЛЕННИТЕ ОСТАТЪЦИ!!!

241

Augusto Pinochet

преди 1 година

ПРЕДАТЕЛ - ***!!!

240

Бонго Бонго

преди 1 година

Е, що не оди в Китай, там е супер цън дин , аааааа....пак на запад...нал е лош запада!?Тоя се е събудил и е руснак..., А колко заспали Българе има???? Ухапани

239

ОТ ВОЙНА

преди 1 година

ПЕЧЕЛЯТ САМО ЛЕШОЯДИТЕ, ХИЕНИТЕ, ГАРВАНИТЕ И ЧЕРВЕИТЕ !!! В ПРЕКИЯ И В ПРЕНОСНИЯ СМИСЪЛ !!!

238

ГОРБАЧОВ спря

преди 1 година

Студената Война и влезе в Историята през Парадния Вход ! За съжаление путин се изтакова на метеното ! Дай Боже руски държавник от ранга на ГОРБАЧОВ !

237

Браво

преди 1 година

Само така !

236

Анонимен

преди 1 година

Има свестни руснаци, има и откачалки.

235

Анонимен

преди 1 година

До 267Родоотстъпник е смислена дума-всичко казва.))))))=Абе то и Стамболийски беше родоостъпник, защото бил против войните, особенно включването ни в ПСВ, даже лежа в затвора, та се наложи да го пуснат, щото станаа...тотална разруха и анархия. Същото я чака и Русия.

234

Анонимен

преди 1 година

Ами то и Пугачова, Миладзе, Галкин, Киркоров, и кой ли още не крякаха, крякаха... Ама кервана си върви. Почти всички се върнаха в Русия наaкани.... Защо ли??? Защо ли се върнаха отново в Русия???

233

Анонимен

преди 1 година

Този човек е бил в плен, някой представя ли си с какви вещества и терапии се третират пленниците в 21 век, всеки бивш пленник е инвали за цял живот