19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 "Справиха се понеже Борисов отиде при Ердоган и се договори с него за мигрантите..." Така е, и през това време Фатмачко вдигаше юмруче от Бузлуджа и от паветата, докато сатанизира Борисов. Да, но Борисов има висок авторитет в цяла Европа, както и пред Ердоган, докато от фатмачко Кремльовски всички се ГНУСЯТ, НИКОЙ за нищо го няма, включитено ***, който дори не подозира за неговото съществуване.

18

Васко Жабата

преди 1 година

Бога Слънце Бойкан тиквоков прибера половината ограда в джоба е Ко ми се прайте на луди .. 12 години стига НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ

17

Анонимен

преди 1 година

До Асан 1"Тиквата крадна парите за оградата затуй минават транзит" "Тиквата" НИЩО не е "краднал" и през зловещия имиглантска натиск 2014-15 г. ти НИЩО не си разбрал, защото твоята "Тиква" е винаги с поне две крачки пред Кауна Решетников, затова и те е опазил и от кризи, и от мигранти, и от ИНФЛАЦИЯ! Трольо микро-путлеровчов, ти си избра "МОДЕЛА рАДЬОВ", ха да ти е честита болшевишката МИЗЕРИЯ!

16

и те така

преди 1 година

за промянаджиите важното беше да чегъртат Борисов , да си сключват зделки и да взимат комисионни , не им беше до охрана на границата .

15

Валентин Вълев

преди 1 година

До карачанаковМи прочети статията, преди да се чудиш, манипулатори-псевдожурналисти.....

14

баба мара

преди 1 година

това е държавна политика на турция никои не може да се справи с тозипроблем

13

Анонимен

преди 1 година

Заглавието как хитро написано да си помислиш че става въпрос за президента и да им отвориш сайта. Ей за това хората ползват блокатори на реклами

12

карачанаков

преди 1 година

Гледам и не вярвам на ушите си това да го каже фигуранта,нещо не е наред ,нали ти бе убавецо плюеше по цял ден и размахваше юмручета,нали ти твърдеше че сваляш доверието си от тях нали ти тръбеше че идва ПРОМЯНАТА.

11

Дам

преди 1 година

Чорапа прегърна ГЕРБ, явно това разбира под изчегъртване. Не се учудвам, просто в един момент маските винаги падат.

10

Д

преди 1 година

Заглавието подвежда че се говори за президента

9

не е тиквата

преди 1 година

До Асан Валерито е!

8

пияница мистик

преди 1 година

Тоя глyпендеp Валентин Радев хубаво че го махнаха. Иначе зорлем иска да направи тези полицаи, дето ще охраняват границата богати като митничари :)))) Пуснато емигрантче и - ХОП! 1000 еврака в джобарата :)))))))))))))))))

7

Анонимен

преди 1 година

Надежда Неинска през 2018 била ли е в управлението??

6

Анонимен

преди 1 година

Ама Радев тия до скоро на власт са си дженндери и не им е целта да я спират миграцията! Те развяват дъгата и нямат ни граници, ни ограничения в практиките- всичко може! А пък ако Брюксел ги похвали оргаазма е пълен!

5

Анонимен

преди 1 година

Активно мероприятие на руските и турски служби.Морят Европа

4

Анонимен

преди 1 година

Справиха се понеже Борисов отиде при Ердоган и се договори с него за мигрантите. Ердоган нареди на хората си да отклоняват от границата с България и ги пренасочваха към Гърция.

3

Папи Хендса

преди 1 година

И тях и всичките да ги ...oпpaим разбираш ли....

2

А,ха

преди 1 година

При ПП нямаше мигрантски натиск.Факт.Значи са работили добре.

1

Асан

преди 1 година

Тиквата крадна парите за оградата затуй минават транзит :)))