39

Анонимен

преди 1 година

Командированите в Приморско полицаи, трябва да заплатят със собствени средства хотела, в който са настанени. След това в необозримото бъдеще, средствата ще се възстановяват. Всичко това със заплата 1000 лв. след данъци.

38

Анонимен

преди 1 година

Значи ,откак Бойко Рашков оглави мигрансткия поток всеки ден по 1000 човека си минават ей така,или за 7 месеца 210 000.А той е въдворен още от служебните кабинети,ама кой ти гледа мигранти,те си плащат айде.Най малко половин млн са влезли и още защото са разбрали че е лесно.А какви са,що са,много важно.И най нахално рашковеца лъга медийно,нямало натиск.А кой го назначи- др.Радев за да гони баби и дядовци в тъмни зори ако са ходили на концерт на неправилната партия,т.е. за политически поръчки

37

Тоя

преди 1 година

Да каже защо му взривиха колата докато беше шеф на митниците.

36

Бонго Бонго

преди 1 година

Така е г-н Президент! Направете най доброто за България

35

Зозо

преди 1 година

Валентин Радев :))))))))))))))))))))))))) Рундю и с нож на гърлото не би го казал :)))))))))))

34

Смешки

преди 1 година

Става въпрос за бившия вътрешен министър Валентин Радев. Признавам си, че сега научих за този виден политик, който е бил няколко месеца във властта.Разбира се, в заглавието е посочена само фамилията. Иначе кой би си направил труда да прочете тази новина?!?

33

Бог даде зелен

преди 1 година

симафор на простотията в този сайт ! Злобен и завистлив човек няма мозък, а тук се разбира и че не може да чете ! Това са "щайгите" с развален човешки мозък на Тиквата и Копейката ! България с такива "щайги" я чака пълен крах !

32

Anonime

преди 1 година

32 и 31 прочели не прочели новината и хоп-коментар.Та за кой Радев иде реч?

31

Не се чудете

преди 1 година

Бойко Борисов и Румен Радев се разбраха по генералски да не се ритат по кокалчетата. Дружно се прегърнаха под строгото око на другаря Путин и вече пеят в дует призовават да се върнем в руската сфера на влияние което ама никак не ме учудва.Продължаваме напред с ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА, а тези двамцата да ходят при Путин и да пият руски газ!

30

Анонимен

преди 1 година

Големи хвалби на Гроб от Радев! Бързо забрави той за какво размахма юмрука! Като се върне ББ на власт друга песен ще запее.

29

Анонимен

преди 1 година

Я на Рундьо му дойде акъла, мам преди няколко месеца на власт беше промотирания от него Просто Киро, а върешен министър повече от година беше друго негово отроче - Рашков

28

Ама ха!

преди 1 година

Разбира се, че Нейнска! Каква е тая фамилия Нейнски за жена. Мъжът й е Нейнски, тя Нейнска. Откакто Моника Люински ( а не Люинска) стана популярна, у нас почнаха да подражават на техния модел. Да, но в българския език фамилиите имат окончания според пола.Иванов -Иванова Нейнски - НейнскаМарин - Марина ( това са фамилии от самотната майка, отгледала детето, но дори и те се подчиняват на същото правило.

27

Въх!

преди 1 година

Това оня недоклатеник ли е? Дето се правеше на кьорав, с превръзка на едното око? Явно редят листите за изборите и иска да се докара пред свети Толупий, ако може и него да го огрее парламента.

26

Недоразбрал

преди 1 година

Ясно е,че когато един политик па бил той и Радев не пее в хорът на черепа,мустака,Бобокови и кой ли не още бандит,почва да става неудобен!!От години се набива в главите на п,ростите БГ избиратели,че ТИКВАТА е виновен за всичко,че при него беше зле,защо ли?!Ами защото резна потоците които се вливаха в гушите на рузките петоколонници!!Такива бяха и са Черепа,Мустака,Баневи,Бобокови и кой ли не още ***?!Олигарсите съсипаха България с тръшкане,въстания,домати,простотии!!а сега и Радев ПРОГЛЕДНА

25

Редник

преди 1 година

Този Радев е бивш офицер от УБО. Не е президента. Както повечето комунисти и офицери от тази организация, и той е *** като шефа си Борисов.

24

БАНко

преди 1 година

ТОЗИ.РАДЕВ НЕ Е ПРЕЗИДЕНТА И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ !!!

23

Мунь Радев

преди 1 година

Така е! Питайте Бойко;))) Той винаги ми е бил голем приятел, защото е приятел на Гергов, а с него сме в една масонска ложа! Аз никога не съм бил против Бойко, просто вдигнах юмруче, за да защитя моят първенешки приятел, миционера Пламен УЗунов!;)))

22

Анонимен

преди 1 година

До боко - "Според бившият вътрешен министър Валентин Радев ." Нарочно в заглавието не е написано и малкото име ,явно .

21

Реалист

преди 1 година

американската върхушка разруши Сирия и сега останалите да им берат гайлето-голяма политика- голямо чудо

20

боко

преди 1 година

нещо президента започна да четка тиквата