32

Кретени

преди 1 година

Защо занимавате хорста с глупостти катп станем президентска държава кой ще стане президент бе нормллни ли сте къдее батко ши ше се тъпани

31

КОЙ

преди 1 година

Някой от ИТН мечтае за цялата власт и това да е президент.

30

Мхмм...

преди 1 година

Баси цирка, дългия на*Коман говори за президентска република, Овчето обяснява че ставало въпрос за полупрезидентска република, а придворния шут Тошко ходи и обяснява колко са *** останалите...

29

Г557дт

преди 1 година

Чалгарите си повярвали, че са политици и измислят всякакви глупости, за да привлекат внимание. В случая искат да се отъркат и използват рейтинга на Румен Радев.

28

Анонимен

преди 1 година

Тук е прав Тошко джулналята само пръст да им подадеш и щети отхапят цялата ръка с цел сензация

27

Мнение

преди 1 година

ИТН са безотговорните в случая! Те разрушиха правителството, въпреки немощта си и малцинството. Цяла година водят за носа държавата и я разиграват с личните си мераци, вместо да гласуват закони, те ги саботират. Това повече не може да продължава така! ИТН трябва тотално да се изхвърлят от политиката, за да тръгне държавата ни напред! ИТН нямат вече и квалифицирани кадри.

26

пуйката

преди 1 година

Луна президент.

25

Klinghoffer

преди 1 година

Полупрезидентска република е като "полубременна" :D

24

Me4o Puh

преди 1 година

Щом работи за Франция, защо да не работи за нас? Омръзна ми ГЕРБ да кряскат и да саботират заседанията, депутати да се сбиват като в селска кръчма, да гледат обяви за мерцедеси по време на заседание, да си гласуват по-високи заплати или просто да отсъстват от работа... По-лесно се сменява един човек, отколкото цели партии, ако някой кръшка! В момента определени партии плачат от страх, защото това би им съсипало бизнеса... Нека народа каже!

23

Анонимен

преди 1 година

И квооо...СлавитУ президент, Тошко - вице.... да я затваряме тая държава :D:D

22

Анонимен

преди 1 година

Трифонов и Радев губят референдума така както Путин загуби в Украйна.

21

Анонимен

преди 1 година

..............и първи полупрезитент Славуцата

20

VladTepes

преди 1 година

Михаил Миков - президент. Има отлична юридическа и алкохолна подготовка.

19

Тома Биков

преди 1 година

А ще има ли референдум за това, тези некъпани *** да си отидат по селата, откъдето са дошли и да не ни занимават с глупости?

18

Анонимен

преди 1 година

Тошко да си ходи в Африка! За какво ни е тука?!

17

СС

преди 1 година

Представете си простото киру да беше на този пост какви щеше да ги надроби ако имаше по голяма власт от сегашната, затова е парламента както стана сега да спира самозабравили се "политици". Искат да си улеснят контрола като зависи от един човек хващат го за топките от чужбина да им играе по свирката и нямат главоболия сега като са повече партии малко се затрудняват защото всички искат нещо...

16

Ученика

преди 1 година

Тошето и шефчето му отдавна бозаят от вимето на руския газ...Ако ке вярвате питайте Сашо Дончев...

15

huhu

преди 1 година

решението е това-ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА-дано най после се случи.

14

Анонимен

преди 1 година

Полу-човек - Zащо го цензурирате ?

13

Анонимен

преди 1 година

А защо ви е президентска република точно сега, Слави и Тошко? Кой ви поръча този референдум?? Защо досега никой от ИТН на споменаваше за такава идея и изведнъж, като стана ясно, че може да не влезете, се "сетихте" за референдум за президентска република?